cause you like that

Eftersom jag sover så jävla mycket drömmer jag även väldigt mycket. Inatt var inget undantag, sexdrömmar och en mardröm. Mardrömmen: att jag bara hade två hundra kvar på kontot. Alltså, haha! Så jävla jag. Sex och pengar, det är fan pinsamt.
Nu har jag ätit för mycket paj, min moster, kusin och morfar är här för att fira pappa. Min kusin alltså, haha! Han såg min tatuering för första gången, ty han bor i London. Sosseros tyckte han och min moster usch'ade. Vi pratade även om Alle. Haha, eller, faktumet att hon är vegan. "Du är väl inte vegetarian iallafall?" och hela "Vegetariska alternativ, man får väl skylla sig själv om man inte äter allt!" Generationsklyftor. <3 Vi talade även svärord, cunt mest. Haha. Men nu mår jag grymt illa. Så jag kurerar mig inför ikväll. Jag ska dock gå och stryka min "maskeraddräkt" först. Woah, peppen.

5:e försöket

Jag tror inte att jag tänker blogga om lovet alltså. Jag har sovit en jävla massa. Över tio timmar per natt. Sjukt fint och behövligt tror jag allt. Jag har inte gymmat och tränat mindre än jag borde. Jag har firat Unnis födelsedag med middag och ståhej. Fikat och lunchat med människor som bör fikas och lunchas med. Gått på teater!
Korta sammanfattningar alltså. <3
Idag fikade jag med Alle. Vi köpte så jävla bra grejer också. Sen kollade jag på två filmer med grabbsen. Filmkvällar alltså, alltid lika mysigt. Vi såg på Minority Report och Det våras för rymden. Jävligt fint. Tack Martin och Ola för att ni får mig att bli spontanare. Jag kom hem för någon timme sen. Så nu tänker jag sova. Klockan är ju trots allt lite. Men jag peppar på imorgonkväll. Oj. Maskerad alltså! Woah.

ingenting är vettigt

Igår;
Dansade jag på ett tomt dansgolv. Var jag tjejen som tänkte sno med mig chips men fick samvetskval och hällde tillbaka potatisflisorna i skålen igen. Använde jag mig av Lejons charm för att få cigg. Försökte jag fixa ihop "en tönt" med Lejon. Cyklade jag i regnrusk. Somnade jag nästan på cykeln. Åt jag kladdkaka på Micis fest. Sprang jag på Marias gata iförd läkarmundering. Åkte vi bil med Marias mamma och försökte verka nyktrare än vad vi var. Pratade vi med pojkar långa som lyktstolparna i Platåkön. Åt jag pankakor hos Nikki. Sprutade jag ner mig själv med vatten. Skämde jag bort mig lite till genom att vara skrikigast och störigast. Kom jag på att katedralare är ganska lame'a. Somnade jag i ett snurrande rum med en tröttsprallig kropp. Bland en jävla massa annat.

Nu sitter jag och funderar över när jag får mina pengar. Jag hoppas att det är snart. Egentligen vill jag bara spotta på allt här hemma och åka till Anna och Stockholm. Mennäe. Jag har förpliktelser, bra sådana. Tillexempel bakfyllehäng med Sofia och Maria snart. Jag hatar att det händer för mycket här hemma för att jag ska kunna åka bort. Fy. Men det är bra att det händer glada saker. Givetvis, förfan.


att bli vi två igen

Herregud vad jag är dålig på att blogga, haha! Ingen tid, ingen tid. I måndags gick jag i skolan och tog en latte med Alle, om jag inte missminner mig helt! Vilket jag skulle kunna göra, det var ju länge sen måndag var. Tränade gjorde jag också, givetvis.
På tisdag var det resursdag. Det vill säga naturkunskapsprov. Skjut mig långsamt, det gick så jävla dåligt. Så dåligt att jag rökte för att pigga upp mig. Och sånt måste jag verkligen sluta med, menja, som tur är går inte alla prov så in i helvete dåligt. Jag åkte hem, kollade på Kill Bill 2 och åt nudlar. Åkte tillbaka till skolan och höll mitt svenskatal. Det gick väl lite bättre än Naturen iallafall. Åkte hem, fortsatte på Kill Bill, dog lite och åkte till träningen.

Onsdag. Skola. Efter skolan orkade ingen ta sig hem. Så vi satt i skolan ett tag och stirrade. Lite sorgligt, haha! Men man har ju ingen energi alls. Jag ringde till Saga och sa "TRÄFFA MIG!" och så blev det. Mycket bättre att träffa Saga än att åka hem när man inte har någon energi. Så Saga och jag tog och gick lite på stan. Blandannat Monki och jag dör på dem! 50% av, jag blir ju sur. Så nu är jag ännu pankare än innan, hur nu det ens var möjligt. Mami ringde och sa, kom hem så handlar vi och tar spruta! Så hem for jag, med lite ångest i hjärtat. Tönten är jag. Men så är det, jag gillar inte riktigt sånt. Jag lyckades övertala mamma om att vi skulle till sjukhuset först, så dit åkte vi. Livet var ändå ganska fint när vi gick igenom hela sjukhuset. Ro växlades med oro och det var så sjukt skönt när jag väl vaccinerat mig. Av många skäl. Jag får inte svininfluensan! Jag kan ta spruta! Och det var en av de mesigaste sprutorna någonsin. Så vi tog en fika på förlossningsavdelningen innan vi drog till Maxi, som jag lyckades tjata mig till. Väl där lyckades jag även tjata mig till; mascara, rouge och naturgodis! Tänk vad ledsna "du tvingade mig till spruta"-ögon kan göra! Vi åt även Max! Så jäävla gott, man vill typ gråta en skvätt. Riktig morochdotterkväll framför Grey's Anatomy sen. Jävligt fint.

Tordsag vare skola och ingen träning. Förslappad Kristin pga vaccinationen, armen hade lite träningsvärk så jag kände att nää. Jag satt dock med Lejon och skötte musiken på LVCherr-matchen. "Skötte musiken", pratade om vilka killar som är snygga och varför de är snygga. Skvallra osv. Dock, mitt i vår utvärdering om en killes kropp och hur mycket man vill ligga med honom smyger Bo in och hintar om att han hört vårt okyska samtal. Förihelvete liksom, haha! Lite pinsamt men jag bryr mig inte riktigt. Vi är friska, unga tjejer och vi har vissa behov, okej? Hahaha, åh. Ja, jag gjorde ingenting av vikt senare den kvällen.

Fredag, naturkunskapslabbprov som gick helt okej! Filosofi med trött hjärna och lunch i skolmatsalen. Litet bord, många människor. Fan vad vi är söta. Bild, min pingvin blev färdig! Den är ju så jävla lovley. Jag har börjat knepa på min projektbild och det känns jävligt skönt för jag kan go hur crazy som helst för min lärare sa att jag kommer få MVG hursomhelst. Ifall det inte blir helt åt helvete, dvs. Så nu ska jag göra något postmodernistiskt i akryl. Det kommer bli mitt fantastiskt fula politiska statement ingen kommer att få skåda. Jag är såååå pepp, haha! I'll be wild and crazy! Iallafall, hem, slänga i sig en risifrutti, åka och träna. Fredagsträningarna är alltid så party, vi får göra så roliga grejer! Glad blir man! Hem och kolla på idol och äta nudlar. Mamma kom hem ganska tidigt och höll mig sällskap. Sova tiiidigt. Idag har jag bara vaknat, ätit frukost och panik'at över mitt enorma håravfall. Snart är jag skallig, seriöst. Jag måste kolla upp detta snarast. Jag kan liksom se och känna att jag har mindre hår än tidigare. Men jag ska vara lugn så går det nog bra.
Nu ska jag äta något och peppa på ikväll. Jag är sjukt glad över att jag inte gjorde högskoleprovet btw. Skulle behöva vara i skolan och det skulle ju inte vara så kul! Loooov, I say!

jag trodde att det kunde gå

Igårkväll var fint. Jag cyklade med mina glasögon och mina rosa kängor genom stan till Sofias morföräldrar. Med fem kilo potatis på pakethållaren. Allt kändes så jävla surrealistiskt fint. Även när jag och Lejon gick till Priso för att Nikki tjatade om att hon ville snusa och dricka kaffe efter vår köttbullemiddag var världen surrealistiskt fin. Vackert, vackert. Vi åt god middag och avslutade med chokladmousse och prat om allt möjligt! Bland annat så berättade Nikki att hon vet att jag är gay, haha! Hon hade sett någon bild på facebook när jag kysste någon tjej, helt stört konstigt. Men sen snusade vi och livet var fint. Calle kom förbi och vi spelade lite spel. Jag tog en snus till. DÅ slog det till. Fyfan, det smakar ju vidrigt och jag mådde verkligen skit. Inte roligt, jag tänker aldrig snusa igen. Jag vet att jag inte ska röka eftersom jag tränar. Men cigg > snus. Alla gånger. Vi satt iallafall och pratade lite, läste sporadiskt frågor från NE-spelet. Jag mådde skit i omgångar men helt plötsligt var lägenheten tom på alla förutom mig och Sofia. Vi städade lite och I called shotgun, hem rullade vi i lördagsnatten. Gilla att min bitch kör mig vart jag vill. Åka bil är fint. Så hem, sova och vakna. Träffa Lejon, åka till Borggårn. Åka minibuss i tre timmar. Karlstad, HEJ! Spela volleyboll. Vinna lätt. Jag spelade en rotation och två bollar på blockinhopp. Duscha med pryd Nikki (dock inte för att hon fattat att jag är gay, hon är alltid lite störd i duschen, haha) och åka tre timmar hem. Det är en bra söndag, må jag säga. Nu är jag död i hjärnan och hjärtat är rött.

Och jag vet mest att ifall jag inte skulle träna så mycket skulle jag vara rökare på heltid. Och det är inte bra. Så heja träningen, haha!


Hollywood Hills

Igår var himla fint, det var en förhållandevis kort kväll dock, kändes det som. Fast det är väl bara tiden som går fort när man har roligt! Klassfesterna brukar ju vara jävligt fina och undantag har sällan setts till. Så, ej heller denna gång. Jag rökte upp Emelies cigaretter när vi pratade om livet, jag hängde med Pernilla i badkaret, jag dansade ingenting i princip (!) och jag tyckte att alla var så jävla stiliga. Jag glömde även Matildas present hemma, så bra är jag.

Idag har jag varit bakis. Inte så förskräckligt, men nog för att inte orka vara duktig på något vis. Imorgon är det match i Karlstad!  Jag upptäckte att jag kommer missa två matcher när jag är i Berlin, vilket jag måste säga till Igor. Sjukt jobbigt. Jag hoppas att han inte säger att jag inte får åka, haha! Han kan ju göra det eftersom jag har skrivit kontrakt men jag tror inte att han har så mycket behov av sin bänkvärmare faktiskt. Jag saknar att spela vänster btw. Jag lever på crosscourtövningarna, haha! Nu ska jag göra mig iordning, drar fortfarande omkring i mitt leopardnattlinne. Jag ska ju trots allt vara hos Lejon om en timme. Mata Nikki-tigern!

fel på hjärnan

Jag hinner aldrig skriva! Haha! Jag tränade i måndags, tisdags, gymmade på onsdagmorgonen. Igårkväll behövde jag även plugga filosofi. Gud. Men nu har jag någon timme innan träningen börjar! Väldigt mystiskt för jag småborde göra svenska och småborde städa. Men när jag inte MÅSTE försvinner min självdiciplin som aska för vinden! Det är dock så skönt att bara sitta. Inte göra mycket. Fint. Jag skrev ju faktiskt filosofiprov idag! Det gick ganska bra. Väntade på ett aneurysm under hela provet. Jag skrev så pennan glödde, haha! Samhällsfilosofi är så självklart att jag blir snurrig i hjärnan. Men det gick väl bra, antar jag. Man vet ju aldrig förän man fått tillbaka provet. Jag har träningsvärk från gymmet och om två timmar åker jag till träningen. Imorgon är det träning igen och supa skallen av sig igen. Åh, my brain's full of vodka. Cocktailtema, jag och Hanna kör väl på as-wasted party istället. Men man kan ju försöka och göra sitt bästa. Sen blire wasted. Sen är det match på söndag igen så på lördag tänker jag inte röra mig en fläck. Jag gillar att jag har blivit planeraren in i minsta detalj. Menja, det måste man trots allt om man ska hinna med. Nu ska jag äta gröt. Eller kanske majs. Jag har inte bestämt mig riktigt än.


kli i kortklippta killnackar

ALLTSÅ. Hur glad är jag att vi gick ut igår?
Maria kom hem till mig vid niotiden. Vi fixade till oss lite, dansade och sjöng mycket samt drack cider i bubblande mängder! Vi var sjukt taggade för våra spontankvällar har ju a good record, om man säger så. Vi hade en plan om att vara lite sparsamma ändå, så vi tänkte åka in till stan tidigt för att komma in gratis på något kul ställe och ta stämpel. Men, Lady Gaga höll svar oss i mitt flickrum. Vi sjöng falskt, dansade och levde rövare. Så vi kom inte riktigt in så tidigt som vi tänkt. Men det var bra, för actionen var ju i mitt flickrum liksom.

Jag minns inte när vi lyckades sätta oss själva på cyklarna och trampa iväg i höstkylan med alkohol i blodet, men det var vid halv 12-tiden skulle jag tro. In på Yngves för en öl, Lejon var redan där med Lovisa och Sesse så vi gjorde upp stora planer med dessa. Det var sjukt mycket kö överallt! Vi ville dansa så vi funderade på att försöka ta till vår kvinnliga charm och försöka komma in på NH på ett eller annat sätt. Dessutom var vi ju snåla, så NH är perfektamundo. Vi drack vår öl och gick ut i duggregnet, där jag träffade Karin! Åh, Karin är nästan anledningen till denna grymma kväll, haha! Hon hade varit på Platens och sa att de inte var hårda på "året-man-fyller-nitton"-skiten. "PLATENS!" tänkte vi glatt. Karin gav mig även en fribiljett och sa åt oss att leta efter utdelarna. PUSS KARIN! Vi hittade aldrig utdelarna, det var ju ganska sent. Men jag, Lejon och Maria ställde oss i kön till Platens ändå. Vi pratade lite med ett killgäng som stod framför oss och tog tag i varsin för att komma lättare in om de skulle kolla leg och tycka att vi var för små. Men, de kollade inte ens våra leg, helt konstigt! Så vi var grymt happy, Lejon fick sitt inträde betalat av en av killarna, hahaha, hon fick hålla sig undan honom sen på kvällen. Ah, vi gick på toa, dansade lite och kände hur livets glädjeämnen rann fyllde våra kroppar.

Dock kände vi nykterheten göra detsamma så vi gick till Lascala för att fylla på tanken! Väl där mötte vi både en kille vi jobbat med och Gustav! Gustav fick hjälpa oss med alkoholval, det blev varsin redbull och vodka och varsin shot. Det gjorde gott, kan jag säga! När vi drucit upp lyckades vi få med oss Gustav till Platens där vi slickade handleder och stämplade av. Gratis är gott! Dansadansadansa. Jag armbågade en kille i bakhuvudet som förtjänade det. Usch, haha, jag mår lite illa bara jag tänker på det. Kan folk SNÄLLA bara hålla sina händer i styr på dansgolvet om de inte fått en jävligt tydlig parningssignal? Nejdu, det må jag säga! Visst att jag ruckar på mina "hardcorefeministtendenser" som vissa skulle kalla de men inte fan ska en kille komma undan med att ta på mig eller mina kompisar ostraffat. "Straffat", haha. Snarare så finner jag mig inte i det? Och gud vad präktig jag låter nu, haha. Men seriöst, nä. Det var grymt fint iallafall, vi dansade runt och alla var seriöst så jävla crazy? Vi ramlade in i varandra och folk hela tiden, det var bara himla glatt! Och de har en dubbeltoa också. Seriöst, jag och Lejon var i extas, haha! Kom igen liksom, det måste vara den bästa fylleuppfinningen någonsin! Lyckan.

Väl på dansgolvet hittade vi våra kökompisar! Eller jag hittade min kökompis iallafall. Han var uttråkad och ville gå på efterfest när jag kom till honom. Hans kompisar fick dock tjata honom därifrån sen, haha! Jobbiga kompisjävlar, ha. Nejmen, lätt snyggaste killen jag sett på väldigt länge! Och jag var ändå inte så packad! Uppsalastudent och jag sa trevligt att råkas, adjöken och vi utrymde Platens för klockan var tre. Lejon blev hittad av killen som "lånade" ut pengar till henne så vi sprang därifrån och dissade deras efterfest. Jag undrar dock vad för kul som hade väntat ifall vi följt med. Dock var hans kompisar ganska inte lika snygga som han var så jag skulle antagligen ha dåligt samvete hela kvällen.

Nej, vi följde med en annan stilig man på efterfest istället! En lite mer lokal efterfest med lite färre folk! Jag, Lejon, Maria och Gustav styrde två-tre steg mot Gustav och var där efter två-tre steg. Hah! Vi spelade Guitar Hero, vanlig gitarr, lite ukulele och drack kaffe. Framåt femtiden kom vi på att vi inte orkade cykla hem i nattkylan så vi la oss i Gustavs mammas säng, alla fyra. Där superskedade vi och sov gott. Vi åkte hem vid halv tio tiden dock, cyklade hem i den friska morgonluften. Och idag har jag inte gjort någoting av vikt. Jag har tittat på tv och sovit. Och ätit. Den typiska bakisdagen. Men sådant måste man väl göra ibland också. Och det har varit en bakisdag med ett leende på läpparna, för det var en grymt bra kväll.

WE'RE ON TOP

Vi vann, woho. Jag spelade i slutet, det är så jävla fint med volleyboll. Nikki gjorde den mest störda pipen EVER. Jag är fortfarande förundrad! Nu har jag ätit omelett och det börjar skymma. Jag kollar Monkis hemsida lite. Jag DÖR. Jag hade en shoppingspree igår liksom. Nu behöver jag inget mer, typ. Mengud. Monkis festkläder. Jag behöver festkläder som ser ut sådär, haha. ÅH. Oj. Jag vill bara sätta på mig dessa undersköna kreationer och dansa. Sen gjorde jag en upptäckt. Den tshirten jag vill ha kostar lika mycket som de stickade grejerna jag kollade på och tyckte var för dyra. Jag har ingen logik, en tshirt som bara är party vs en stickad, varm, skön grej jag kan ha nästan jämt? Mitt party är viktigt för mig. Verkar det som. Haha, livet! <3
Jag älskar att man kan vara hur ledsen som helst, gråta hela morgonen och så vidare. Men får man träna/spela lite volleyboll så blir allt så jävla bra. Jag är fan mållös. Det är helt stört. Och nu ska jag dricka bort det lilla som finns kvar av klumpen i magen från imorse. Ja, Jag har skamligt ändrat mina planer. Vit helg känns så oerhört överambitiöst. Så jag ska skippa vit helg, haha! Ut, ut och dansa ska vi. För Linköpings uteliv är inte SÅ dött ändå.
Fast nu hittade jag en av de snyggaste klänningarna på Monki och den kostar lika mycket som en partytshirt jag och Lejon vill ha. Och var är logiken i det? Jag som hade en oerhört bra ekonomi nyss, var tog den vägen? Nåväl. Jag är glad och lite snålt kan jag väl leva. Lite. Ibland. Men nu är det lördagkväll och I've got money, let's spend it all. Pepp. Det är mörkt ute. Men här inne är det ljust. Oj, jag känner mig hög. Hahah, jag är fan fnissig. Jag tror seriöst att jag är manodepressiv för nu är mitt liv asfint.


PLEASE REMAIN CALM

Jag tycker att det är lite jobbigt att jag ska ha en vit helg. Och jag tycker att det är lite jobbigt att känna såhär. Morgonen har bestått av morgongråt. Jag tror dock att det kan vara en bra grej, egentligen. Men nu är jag trött på dethär, jag vill dansa på moln. Därför är jag sur på min vita helg. Men det är fan inte okej att det ska vara så, så nej. No alcohol for Ben. Jag har fan gått ut varje helg på flera veckor nu. Om inte månader.

Igår hade vi en lektion i skolan, jag och Mirre skrev dock staden och framtiden-arbetet. Sen åkte jag och gymmade med Lejon, sjukt skönt. Jag har blivit lite av en träningsnarkoman. Det känns dock mer okej än alkis. Sen kollade jag och Lejon på Idol hela kvällen. Åt massa grönsaksdipp också, fint. Nu sitter jag här och skriver brev. Det går långsamt, fyfan. Snart ska jag iväg och spela match med träningsvärk i armarna.

luta ditt huvud mot mig

Nu har jag inte skrivit på en vecka igen, haha. Orkar bry mig måttligt om detta faktum.
Helgen har varit fin, jag och Alle var fulla och glada. Dansade och pratade med olika människor. Fintfint. Jag längtar redan tills den 7 november, haha! Och isäng kom jag "ganska tidigt" så jag kunde åka till ikano med Lejon på söndagen. Himla bra tjej som tar körkort och kör runt mig. Vi bakisåt på Max och köpte underkläder till mig. På kvällen minns jag inte alls vad jag gjorde, jag hade säkert myskväll med mami!
Måndag, träning. Tisdag var jag på någon lektion. Jag tyckte dock att det räckte gott och väl så efter en lång håltimme åkte jag med Lejon, Nikki och Stina till IKEA. Så jävla nice, haha! Vi letade kuddar och lite övrig inredning till Nikkis nya lägenhet, samt åt massa IKEAkorv och IKEAchoklad. Träning efter att ha varit lite hos Nikki också, det gick ju lagom bra med choklad i magen! Onsdag, min lediga dag! Woh! Jag åkte till Norrköping, som jag nästan jämt gör på min lediga dag.. Haha. Eliza var mystisk och ville inte berätta alls vad vi skulle göra. Så vi började på Kuriosa, jag tog en macka som var himla god! Efter en promenad i industriområdet hamnade vi på Flimmer! Så himla söt, jag ville ju gå på filmfestivalen! Hon hade köpt biljetter till sverigepremiären av Apan och den var galen, faktiskt. Tack för frågestunden med regissör, annars hade jag inte gillat den lika mycket som jag gör nu. Jag mådde illa, som vanligt, men sov gott i Elizas säng ändå. Det var dock sjukt jobbigt att gå upp imorse. Men nu är jag hemma, ska förhoppningsvis till ikano med mamma snart. Det blev ett himla spring dit ut, men jag behöver varmare kläder. Sorgligt, sannerligen. Jag har även blivit en tänkare igen, vilket gör att jag kommer fram till saker. Vilket gör mig ledsen. Så nu ska jag lägga mig under mina duntäcken ett tag innan vi ska iväg, för att tänka över mitt liv lite ytterligare.


bluebells

Måndag, träning.
Tisdag, träning.
Onsdag, ljudanläggningskurs.
Och idag är det torsdag! Studiedag! Så oerhört fint, alltså.
Jag tittar mest på tv och sover, studera på studiedag känns lite väl pretentiöst. Jag ska dock läsa i Alexandra som ska vara läst som fan tills imorgon. Fyfan. Sämre bokjävel får man leta på tundrorna efter. Dock lättläst och komiskt patetisk. Så tvåhundra sidor ska väl inte vara för hemskt. Träna ska jag också göra! Egentligen borde jag gå på stan också, jag är i desperat need av vinterkläder. Jävla vargavinter, det är snorkallt. Det kommer bli, iallafall. Jag vill vara redo med yllestrumpor och varma koftor. Det är så jävla dyrt, bara. Sommarkläder > Vinterkläder. Jag kommer bli pank och ledsen, haha! Dock finns det mycket värmande att de fram emot. Två sorters svett på lördag (volleyboll och dans, ehe), kanelbullefrossa på söndag och diverse! Det lyser väl upp hösten något. Haha, Nikki är störd som dissar sin sommar för vår vinter. Himla galet, jag är verkligen inte sugen på kyla just nu. Därför håller jag mig idag inomhus och håller tummarna för att Lejon kirrar uppkörningen. Cykla till träningen är inte så lockande.
Men nu ska jag nog ta en promenad till ica för att handla ingredienser till min lunch. Det blir nog pankakor!

RSS 2.0