armor and calla lillies

Jag har gjort en upptäckt. Jag gjorde den nyss; Jag är inne i en blomsterfas i mitt liv. Och då slog det mig även att oj, jag tatuerade fan in en blomma. Tänk om jag tatuerat in Naruto under min mangafas? Okej, kanske inte riktigt samma sak. Men ändå. Dock är det fint. Och livet rullar på. Trots att jag har ett franskaprov och ett matteprov imorgon. Och jag har inte pluggat på någon av dessa. Men det är fint ändå! För jag har valt att gråta framför Greys och skratta framför Fråga Olle. Och nu kollar jag på Hanna Fridéns vlogg. Helt underbart. Hon lärde mig nyss hur man klämmer pormaskar. Med ett stort leende ska jag nu gå till säng.

you are my bicycle

Med tanke på att folk har kollat min blogg på senaste och jag inte uppdaterat får jag lite dåligt samvete. Men som ni kanske vet är jag ju bara inne på min Ipod när jag ska surfa runt. Idag har jag tex ägnat mig åt TopShops hemsida i min soffa. Det har varit fint men abstinensigt. Nu är jag i den svåra sitsen där jag frågar mig själv; Vad är värdast? Att åka och träffa mina vänner och spendera pengar (och även ångest, tyvärr) på dessa eller köpa mig en himla massa fina saker? Jag är kluven, damer och herrar. Så hemsk är jag! Eftersom jag går upp i vikt är egentligen svaret resor, jag är ändå inte snygg i kläderna liksom! Sorgligt. Nya tag, Kristin! Äh, vi får se helt enkelt. Jag har ju upplevelser och nöjen i sommar som jag EGENTLIGEN bör spara mina pengar till. Way Out West ska jag iallafall till. SERIÖST. Men jag har siktet inställt på ett par jeans nu som kostar mig lika mycket som resan till och från gbg nästa helg... Vad är det för fel på mig..? Haha, orkar inte. Vi får se hur jag prioriterar! Jag tänkte köpa skor idag, men de var för små. Buhu. Dock såg jag ett par himla fina och provade. Men jag är lite skeptisk. De var ju inte de jag ville ha. Men de är ganska låga! Jag ska kanske gå och prata med dem imorgon? VARFÖR SKRIVER JAG BARA OM PENGAR OCH SAKER ATT KÖPA? Jag måste göra en förändring.

Imorgon ska jag spendera min eftermiddag med Frida! Vi ska till valla och det är ganska fint, det! Idag skrev jag två prov. Ett gick bra och ett gick riktigt dåligt. Hör hur häcken suckar, säger jag bara. Därför har jag varit sur idag och druckit två glas smothies och fyra knäckemackor. Jag hatar när man inte har regelbundna träningar. Nu ska jag och Mami se på Greys Anatomi. Mami har varit irriterande hela dagen (ty jag har varit himla sur) så jag hoppas att det blir bättre nu.

Btw ger festivalerna mig så mycket för-ångest att det nästan inte är värt det, haha!

Insamling av vuxenpoäng

Att skapa ordning i kaoset som är mina garderober var lättare sagt än gjort. Och det var ändå ganska svårt att säga! Grejen är nämligen att... Det är lite omöjligt. Jag kan inte ha en låda för t-shirts, en för tjocktröjor och så vidare. Det är för mycket. Så hullerombuller är min nya melodi. För grejen är att jag hittar ganska bra ändå. Men in i garderoberna ska kläderna!! Jag är seriös, hardworkwork. Och det jag slänger är fult. Riktigt fult. Annars hade jag gett bort det till glada kompisar. Men nej, det är hutlöst fult, bara. Haha! Och jag vet inte var jag ska ha mina klänningar.. Och jag borde skaffa en extra låda till strumpbyxor. Mennä. Nu ska jag äta lite kaka (sjukt lite kaka, mamma ba, du kan få liiiiite, haha, godisförbudet alltså) och duscha!

Salvation

När kan jag inte jobba? Jobbigt att veta veckonummer.
Jag vet inte ens vad jag ska göra i sommar? Galet. Jag vill nog jobba i början, för jag är inte redo för sommarlov.
Jag ska göra en klädinventering ikväll. Det har jag lovat mamma. Och gud vet att jag behöver det. Jag vill inte erkänna det för mamma men nu vet jag faktiskt knappt vad jag har för kläder i min ägo. Så inventering och ordning! Jag är pepp och det är så välbehövligt. Åhhh. Jobbigt bara. Att allt ska kräva arbete! Men eftersom jag utökade min garderob senast idag har jag inget val. Hardworkwork. Pepp på Kristi-flygare. Tack! säger jag bara. Gör så att vi får ledigt. Bra av Jesus att födas, dö OCH återuppstå så vi får ledigt. Han var fin. Och om tio minuter börjar Greys. Vad ska det bli av mig?

Note to self; Min mamma är fin och gullig och skämmer bort mig så jag måste städa!

I'm already cursed

Helgen var fin med melodifestival och bussturer. Även SOF med subway i handen, mmm! Fint vare och nu sitter jag och Unni här vid datorerna i skolan och väntar på att franskan ska börja. Det regnar utanför och jag är trött. Jag hade dock min sista genuskunskap idag så sovmorgon på måndagar nuframöver då! Det ser jag fram emot, faktiskt. Alla kurser slutar ju typ nu, det känns jävligt konstigt. Men det är fint, hoho! Nä, nu ska jag läsa UnderbaraClara istället.


happiness hit her like a train on a track

Oj. Jag är så trött nu! Jag ska sova fint och gott.
Idag har jag spelat volleyboll, avslutningsturneringen! Det var ju så himla roligt fast min tattuering sitter lite.. Dåligt. Så det gjorde lite ont men det var värt det, fint alltså. Mitt lag vann, Sara är ju så härlig! Jag fick med mig ett par strumpor och en träningsoverallsjacka med mig hem. Jackan är way för stor men det känns lite charmigt på något sätt.
Annars har dagen varit fin, jag fick G på mattenationella! Nu blir det party här känner jag. Firas bör det!
Men det är jag för trött nu. Sängen väntar och mitt huvud gör ju lite ont alltså.

(idag bestämde jag mig för att jag inte vill operera mig. en sten lättade från mitt hjärta och livet är fint, dagen gick verkligen upp vid detta beslut!)

you make traffic-jams feel like parades

Mattenationella idag. Det gick inte så bra, tror jag. Men jag fick MVG på mitt psykologiprov, woah, och jag har ingen mer examination denhär veckan så livet är rätt okej.
Jag har huvudvärk men efter gårdagens promenad ska jag och Hanni ut igen snart. Så jag ska ta en tablett och ge mig ut med blonda backslick-tjejen. Fint äre! Vi är ju sådana tjockisar liksom. Det kom jag på när jag solade i trädgårdsföreningen idag, i bara trosor och bh! Fint är det men solen gick i moln. Jag pissar på er!
Nu ska jag svälja tablett och ta på mig fula kläder. See you later krokodilisen!


the bitch went nuts

Nio personer har läst min blogg idag? Hur gick det till?! Haha, det brukar typ vara två-tre. Gulligt va.

Jag har ännu inte pluggat kulturhistoria. Jag kommer sitta där som ett frågetecken när provet kommer om pelare, gyllene snitt och kapitäl. Och jugend, funkis och sånt. Och just nu känner jag att jag kunde inte bry mig mindre. Dock kommer jag bry mig jättemycket när vi sitter där och har betygssamtal och jag vill ha MVG men inte alls kan få det, haha. Men man kan ju inte få allt. Jag håller tummarna på MVG av dagens ordbajs om abort och barna-ansvar. Dock är det bättre att ha MVG i en 100poängskurs än en 50! Mycket mystiskt. Men man vill ju ha MVG i sina IV-val? Äh. Jag undrar ju bara varför jag skriver en lång avhandling om detta istället för att plugga. Jag tror att det sorgliga svaret är att jag är lite dum i huvudet. Därför ska jag sova nu. Och gott ska jag sova! (jag undrar ifall jag ska duscha och snagga mig innan? nääe, sovaaaa)

Just det, anledningen till varför jag tänkte skriva ett inlägg! Jag vet inte ifall jag ska operera mig eller inte?! Det är typ 20 dagar kvar och jag fick reda på det väldigt nyss. Jag vill ju operera mig. Men jag vill ju VERKLIGEN INTE! Vilken oerhörd amvibalens. Den sover jag på!

do you want me at all?

Söndag och skolan kväver mig. Jag har tre examinationer imorgon?! Sen när blev det riktigt okej? Ett nationellt, kulturprov och genusinlämning. Genus först, sen kulturen. Och nationella får gå som det går, va. Och på tisdag är det mattenationella! Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till, jag vill ju inte för något i världen plugga. Det är soligt ute men jag har mina rullgardiner nere.

I fredags åkte jag och Alle till Norrköping och införskaffade oss tatueringar. Woah säger jag bara. Ett dussin hamstrar med vässade tänder på en longboard. Men det var fint, lugna kvällen efter det säger jag bara. Himlen öppnade sig och det har jag ju en liten förkärlek för, trots allt.

Igår var det en himla lugn dag, jag sov lite, solade lite och handlade lite. Sen kom Maria och Lejon till mig och vi var vuxna med fördrinkar, grillning och mörk choklad. Vi pratade om himmel och jord och livet var fint och vid ett-tiden begav de sig såsom vuxna människor gör. Idag ska jag ta tag i mitt liv, på riktigt. Alltså, plugga och kanske tillochmed övningsköra. Och ta omfattande beslut, orkar inte att besluten kommer som på löpande band. Är jag riktigt duktig kanske jag även tar en promenad.  Det kan jag dock ej göra nu ty jag drack nyligen en massa te och då kommer jag behöva kissa på promenaden och det är ju lite ångestladdat att försöka hitta en bra buske.

Nu ska jag ägna hela mig åt att skriva till Nyamko Sabuni om varför vi borde skaffa en delad föräldraförsäkring i Sverige. Men liberal som hon är lär hon bara tycka att familjerna ska få välja själva. Stoppa valfriheten, säger jag då.
Och påtal om genus såg jag nu att jag fått MVG på min medieanalys. Vilket betyder att jag måste få MVG på dessa brevjävlar också, haha. Hard-work-work.

let's make plans to stay

Äh, jag känner mig mest dragen i näsan och det tycker jag mest är pinsamt.
Men jag vet inte vad mitt problem är för varje gång jag rör mig känner jag din lukt. Kan man få lukt-hallucinationer?

Idag gick jag hem från skolan pga kvinnobestyr. Det vill säga sova i tre timmar, inte diska. Sedan har jag ätit en jävla massa konstigheter. Konstiga cravings av kvinnlighet, må jag säga. Påtal om kvinnor skrev jag ordet kvinna säkert 30 gånger i min två sidor långa essä. Men jag hade varken tid eller ork med synonymer. Tös, jänta, fruntimmer? Det kan man väl förfan inte skriva i en seriös redogörelse. Essän alltså, det gick okej. Annars har jag mest fnittrat nervöst mot Alle hela dagen.

Nu ska jag leta reda på min ipod och ladda den. Det blir nog fint för man måste ju ha batterier liksom.

you're mostly what I think about

Idag har jag gått på promenad, varit i skolan och tittat på tv med mamma. Jag har varit nästan konstant kissnödig tack vare fyra tallrikar soppa och en himla massa te. Det värsta är att jag kissade nyss. Men jag är kissnödig igen. Annars är livet okej. Jag funderar på ifall det finns något jag inte kan om provet imorgon. Det är en essä liksom. Så man ska inte kunna småskit? Jag är mycket skeptisk till att läsa alla sidor för att se ifall jag missat något, iallafall. Jag är också lite förvirrad och sur på mig själv eftersom jag inte kan läsa av vibbar, haha! Jag måste träna upp mig på det alltså, det kan ju bli lite pinsamt.

Nu ska jag dra mig till sängs, mhm! Det är ju så härligt att sova! Och jag är fortfarande seg efter helgen.

no pain, no gain

Jag är sinnessjukt trött!
Lovisa har varit här de senaste dagarna vilket har lett till ett hejvilt skolkande från min franska men det var lätt värt det! Vi har ätit mashmallows, glass (godisförbudsdispans ftw, jag mådde asilla), tittat på Mean Girls och åkt longboard. Vilket har orsakat skador på mina knän, vilket sög lite när vi spelade SM i helgen. Salt i såren, bokstavligt talat. Men det var okej för SM var killing kul alltså! Vi kämpade väl med lite för ojämnt spel men oj, vi är tolfte bäst i Sverige! Och idag spelade jag center! Det var galet, jag blockade ner en himla massa alltså. Mycket glad Kristin. Servemottagande center måste ju vara bästa positionen, haha <3

Jag är mörbultad med träningsvärk, skrapsår och blåmärken. Blåmärken överallt! På armarna liksom, jag älskar att peta lite på dem och känna att åh, nu har jag spelat grymt bra. Jag blir helt tossig, vetni! Mina lagkamrater också, alltså. Och dagens ros till våra bänkar?! Seriöst, så sjukt underbara. Det är mycket lättare att vara glad på planen när man har bänkar som är så härliga och glada. Så sjukt bra brudar, jag blir lite rörd, haha! Jag är pepp på att fira Södertelges guldmedalj med mitt lag. Lejon och jag var helt till oss alltså! Puss på er! Puss på alla! Livet är fint och jag är utmattad vid halv nio så jag ska försonas med min säng som var nybäddad igår. Lovisa alltså, nawe!

Älskar allt nu, jag kommer säkert inte göra't imorgon. Men den dagen, den sorgen!

RSS 2.0