Beat me like a pillow

Jag är inte jätteglad ikväll. Av många anledningar, men det är inte det jag ska skriva om. Jag ska försöka reda ut mitt dilemma här. Ska jag äta upp mina känslor eller svälta bort dem? Jag känner att ett av de tu får det bli. Givetvis känns det bättre såhär just nu att äta upp dom. Speciellt eftersom det finns bullar och grejer i köket. Hatar'e. Men jag ska väl försöka hålla mig på svält-delen istället. Eller, nä. Kanske inte.
Nu ska jag iallafall duscha och fundera på om jag vill träffa mina killar ikväll.

Monster

Hell yeah, när jag vaknade idag så upptäckte jag att jag fått post! Jippie, det är så härligt att få paket! Och ett behöver jag liksom inte ens betala för! Helt fantastiskt! Men de framkallade fotona jag köpte måste jag krångla in mig på internet och betala för. Suck och stön. Jag ska nog göra det när jag fått mitt schampoo för en halv förmögenhet, slå två flygfän i en smäll liksom.
Jag har även gjort en hemsk upptäckt. När man väl städar sitt rum och inte låter det gro igen måste man typ städa det HELA tiden. Det blir ju liksom dammigt! Jätteirriterande. Idag hoppas jag att mamma kommer hem ganska tidigt så vi kan köpa ett nytt PS2 till mig! Eller så hoppas jag att mitt rum städar sig själv. Nästan hellre det sistnämnda, va!

Only girl in the world

Gudars skymning. Idag har jag inte gjort alls mycket nytta! Igår övningskörde jag och jobbade dock. Så det är okej. Jag har varit på jobbcoach-möte å andra sidan, och sökt lite jobb.
Imorgon ska jag bara ringa några samtal och vara stört ledig! Wiho! Hänga galet med mina killar och gilla läget.
Det här blir kort och koncist tror jag faktiskt, jag tycker att det är mysigt med höst och ska nu sova så det kan bli morgon snart. Och så tycker jag att mitt internet kan sluta jävlas med mig...

det lilla livet

Ojojoj, go vänner! Gårkvällen var härlig, måste jag säga! Och jag har börjat komma så billigt undan när jag går ut, vilket är bra eftersom min ekonomi inte tar en vals på rosor just nu. Jag kom till Norstats lokaler lite över åtta och då var det fortfarande ganska lugnt, vilket passade mig precis! Vi satt och drack lite, tog det piano och pratade. Ju längre kvällen led började det strömma in fler och fler, vi hade val-quiz och åt salta pinnar i mängder! Jag, Joel och Hannes kom på att NU ska vi ut framåt tolvtiden sisådär så efter ett besök på en takterass drog vi in till stan och svepte öl i en gränd. Sen gick vi ågatan upp, ågatan ner! Ville inte betala inträde någonstans, snåla och glada som vi var, så vi hängde på 55an och Yngves mest. Vid 2-tiden när Yngves tände sina små lampor drog vi oss hem. Vilka stänger två en lördag?! känner jag lite spontant. Men det var nog bra ändå, för då kom vi hem.. Jag och Martin promenerade, eller, han promenerade och jag rullade bredvid. Inte riktigt okej eftersom det är han som har ett dåligt knä här.. Men jag hade ju klackar, jag skyller på det. Vi satt i soffan och diskuterade livet ett tag innan vi kom i säng vid fyratiden och slocknade som två ljus helt utan syre. Ka-bonk. Sovasovasova och vakna bakis och dan. Dricka lite vatten och somna om, haha! När man vaknade vid 12 sen var världen helt okej trots allt! Resten av dagen har faktiskt spenderats framför tvn halvsovandes och på jobbet! Skönt att ha varit lite produktiv ändå, annars kan bakisdagar bli så meningslösa. Nu tänker jag verkligen sova för jag ska ha körlektion okristligt tidigt imorgonbitti. Eller, ja, klockan halv 11. Men man får ha i åtanke att jag är arbetslös! Godnatt på er!
Saknar dig fast du står här mitt framför mig

I'd fill my arms with tattoos if I knew what I was looking for

Igår beställde jag bilder från the interwebs! Det känns lite bra, framkalla bilder från i somras. Jag hängde även hos Hannes och ute i kylan på 55an. Så himla kallt dock, jag tror att jag kommer få the urinvägsinfektion of doom..
Nu har jag iallafall ätit en trevlig frukost, läst tidningen samt alla bloggar jag följer. Jag har verkligen blivit en bloggföljerska, mycket konstigt. Nu ska jag ta det sjukt lugnt och ladda inför firma-festen med Hannes. Det ser jag verkligen fram emot!

RSS 2.0