if I had a heart I could love you

God morgon världen!
Igår var nice! Skolan i princip obefintlig. Jag kladdade på geografin och det var så länge sedan jag gjorde det! Jag tänker lägga upp bilden här sen för det var roligt att måla och det blev ändå ganska bra för en lektionskladd. Om jag minns rätt, dvs. Historia, såg på slutet av Drömmen om Amerika. Sen var det slut, hoho! Jag åt en smula och cyklade till Tornby. Alltså, det är så STÖRT nära?! Man tror att det ligger långt åt helvete men alltså, nä, det är så nära! Jag var där på 7 minuter typ. Ojoj! Väl där fick jag vänta i x antal femtonminutrare på Mirelle och Hanna som skulle ta bussen och dessa sekunder dödades mestadels på Lindex där jag blev hyper av rean. Ojoj, jag är en sådan fyndare, ni vill inte ens veta!
Sedan anlände Mirre och Hanna, ÄNTLIGEN! Vi tog en rejäl genomkörare på IKEA för på kvällen nalkades det ju inflyttningsfest hos Sara och Emelie, jiha! Mycket nöje måste jag säga. Bubblan, ett skepp kommer lastat och inte så jätteseriöst serioustalk. Lägenhetsinnehavarna verkade iallafall bli glada över sina papperskorgar och den väldigt korta trasmattan. Bland annat, haha!
Idag har jag bara hunnit vakna, äta frukost, kolla på 3 avsnitt Arrested Development, spela MIG med Elin och tvingats fixa iordning mina kläder. Jag ska göra mig iordning nu för att ge mig av till Saga och landet, det känns himla skönt faktiskt. Bada i bäcken med mera.

don't get your hopes up, keep them low

Hejhopp, mitt humör är väldigt nedslaget kan jag tala om för er. Jag orkar inteinteinte prata om varför men oj, vad världen ligger tungt på mina axlar ikväll. Men det får det väl göra ibland, antar jag.
Jag har ett dilemma, gå ut och gå eller gömma sig under täcket? Jag känner att båda kommer att ge mig något, dock olika saker.. Jag vill ju bara ligga och läsa tills jag ser i kors. Och jag vill gå, gå, gå tills jag faller ihop i en hög. Jag vill inte göra något med måtta, vill överdriva.
I denna stund ångrar jag att jag inte flyttade ihop med Rasmus, isåfall hade jag kunnat stå och laga mat nu eftersom att han tränar. Sedan hade jag beklagat mig och han hade varit jobbigt pepp och jag hade undrat ifall det finns någon här på jorden som förstår sig på mig. Alltså ungefär samma scenario som nu, bortsett från att jag nu känner mig väldigt ensam.
Smash my face. Eller sparka mig! Helst i magen så att jag kan spy ut diverse otäcka känslor.


Fire in the Ocean

Vad kan ack ej en tur i full galopp (okej, kanske inte full.. snarare småtravande..) runt Stångån kurera? Och med musik i öronen kan man tillochmed springa och ha det ganska trevligt. Jag lindade iallafall min tankeverksamhet runt livets svåra frågor där på vägen och Fit 4 U - Young Knives spelades. "HEY, RUNNER! WHAT ARE YOU RUNNING FROM?" hördes ur lurarna. Det kan jag verkligen fråga mig själv.


you're not designed to be alone



Frank Turner - Reasons not to be an idiot

Of Moons, Birds and Monsters

Jag är bruden med sovmorgnar regnande över mig, mhm! Dock har jag bara sovmorgon till halv tio imorgon. *bortskämd* Påtal om bortskämd så fick jag en glasnagelfil av min mor idag. Dessa materiella småsaker gör mig verkligen glad!

Igår fick jag inte mer gjort än skolans dagliga slit och lite kvalitétstid med Sissel! (Igen!) Vi tog Monki med storm, som så många gånger förut. Jag kom ut med klänningen jag haft ögonen på ett bra tag. 600 kronor i rabatt, WOAH! Livet är fint. Den första mamma-Kristin-kvällen på jättelänge eftersom att Elin är hemma nu så det var mysigt att titta på våra hatprogram. Och på natten blev jag kompis med Dante! Det var verkligen på tiden. Han berörde mig två gånger! Som sagt var det på tiden.
Idag vaknade jag och somnade om och det är så himla härligt att kunna vara lugn och sansad innan klockan ringer på morgonen. Lyssna på morgonpasset, faktiskt ha aptit när man vaknar och promenera till skolan. HLR är lagom roligt men resursdag är ju rena himmelriket om man jämför med de tisdagarna vi är tilldelade i övrigt. Även Kärleksakuten, dvs någon sorts sexualkunskap. Träning var det ikväll också och pågrund av detta har jag en hejdundrande huvudvärk nu. Uschusch..

Gårdagens låt; Ghosting - Mother Mother
Herrejisses vad musiken gör för mig.

Värt att nämna annars om musik är att jag kan spela Car Crash - Cloud Cult på gitarr. Vilket är en oerhörd bedrift för en sådan som jag! Så jag tänker faktiskt spela den nu, bara för att jag faktiskt kan! Hoho!


I say you have intoxicating fingertips

Jag vaknade och hade ont i nacken! Helt ofantligt. Tigerbalsam är min vän! Jag sover som sagt stört mycket så vid lunch gick jag upp för att ta en frukost med min syster. Märk väl att jag var i säng vid tolvtiden och hon kom hem halv fem. Hon var uppe innan mig. Cheese, va! TV är iallafall så himla härligt vid lunchtid. Vem vet mest, Spa of embarrassing illnesses, Top Model och en hel massa annat fint! Klä på mig, cykla till sporthallen och leka DJ. Woah! Jag tycker verkligen om det! Fast inte när batterierna på datorn jag använder tar slut och jag får springa runt som en idiot. Men det är fan värt det! Sen cyklade jag till stadens centra och träffade förträffliga Sissel. Underbar människa! Och tiden går ju fort när man har roligt, vi fikade tills klockan blev tio och personalen demonstrativt städade väldigt nära oss.
Nu har jag kommit hem efter en regnig cykeltur och jag gör en undersökning om fiskbullar och marmelad. Vart är världen påväg?  Nu är jag himla trött ska ni veta, så jag tänker sova.Fast jag drack ju en latte med Sissel för inte så länge sen så jag är lite hyper också. Jobbigt läge!

Dark End of the Street

Nu är det lördagkväll och jag ska skriva en summering om fredagen och lördagen! För det är sådant jag skriver om här.
Jag kom försent till skolan och hade bara två lektioner men jag hängde kvar i skolan ett bra tag efteråt. Döda tid är det nya svarta. Eftersom att Elin, min fina syster, hade tagit min cykelnyckel så fick jag gott gå hem. Skoskav av mina nya, dock underbara Madicken-skor. Jag klagade på livet med min syster och somnade. Elin kom in PRECIS när jag hade somnat och sjöng "I belive in a thing called love!" med Melody Club. Ursäkta mig men det är urtypen av att vakna på fel sida av sängen. Vi åkte gick iallafall på bio senare, premiären av Mammut. Highly recommended, verkligen! Jag älskar Lukas sätt att använda musiken i sina filmer.

Idag vaknade jag 08.00 som de senaste dagarna. Jag tog min cykel som återfann sig i min ägo och åkte till Linda och klippte mig. Hon hade kur i håret på mig också, det är så friskt nu! Jag är så lycklig, haha! Inga större förändringar i frisyren annars, tog bara bort det skadade håret från permanenten. Hojjade hem och åt en äggmacka. Åkte till Ljunkan och spelade match. Här kan jag börja spekulera angående min karma igen. För under matchens sista bollar fick jag en boll i huvudet. En HÅRD boll. Det är inget skämt alltså, haha! Min nacke blev helt fuckad efter det och jag var säker på att jag fått wiplash. Okej, kanske inte säker men det värker fortfarande lite i denna stund. Så, vad har karma med detta fenomen att göra? Jo, det var nämligen så att jag anföll innan jag fick bollen i huvudet och den tjejen som slog bollen som jag fick i huvudet fick mitt anfall i huvudet. Hänger ni med? Jag sa inte ens förlåt eller kollade att hon var okej. Hon kollade ifall jag var okej? Haha, ännu ett exempel på vilken vidrig person jag är!
Jag for hem med mor min och inväntade Stina och Rasmus. Jag sov. Jag brukar verkligen sova mycket nu för tiden. Jag spelade även lite gitarr. Sen kom de med ljuset alltså! Vi gjorde pizza, gick och handlade, kollade på svampbobfyrkant. Men mest pratade vi nog. Nu sitter jag här i Rasmus tröja och kliar mig.


 http://se.youtube.com/watch?v=joi1n6ga6Mg
Kolla på detta, Saga är ett geni.
Jag blir så avundsjuk för att jag inte orkar vara kreativ.


truth hurts so this should be painless

Godmorgon ljuva studiedagsmorgon! Dimman ligger tät över ägorna och livet är fint. Mycket tack till min dröm inatt tror jag alltså! Den bästa blandningen mellan humor och spänning, haha! Det småsnöar fint ute.

Mitt fönster


Dimma, va! Man ser verkligen nästan ingenting av kullen.

Vändplats+osynliga Hejdegården. Och nu vet ni hur det ser ut från mitt hus, woah!

Detta väder lämpar sig verkligen för the Knife ehuru nu ska jag se på film tror jag.

wash it down the kitchen sink

Tisdagar är ganska jobbiga. Det är nästan bara bra ämnen, men det är så sjukt långa lektioner, inga raster och vi är himla bortskämda i vår lilla klass. Så när den skoldagen var finito var man ju faktiskt ganska utkörd alltså. Mennä, man hinner bara hälsa på Kusin Karolin som var på fikabesök med lilla Tyra och koka lite gröt innan man ska träna. Dock, alltså, Tyra är helt oerhört söt för att vara en så liten.. människa. Hon börjar liksom få personlighet vid en så ringa ålder, jag är helt förstummad! Såja, träning var det, första sammanslagsträningen med A och B-damerna. Det var stört roligt, det var oerhört länge sen man spelade med Stina! Detta kommer verkligen få mig att gå i skolan på tisdagarna och det kan nog behövas med tanke på jobbigheten..
Jag börjar fundera på att; jag kanske behöver en kalender? Iallafall till i helgen, det känns som att jag har tryckt in en himla massa fredag till måndag! Men det känns bra och jag tror att jag kan få plats med det i hjärnan. Jobbigt dock ifall jag skulle glömma något!
Idag vaknade jag lagom tidigt, 08.00 och gick upp. Mådde dock illa (!) så det sänkte ju tillvaron lite, men alltså, Morgonpasset i P3. Vad gör ni inte som förgyller mitt liv liksom?! Det bästa sättet att vakna på, for sure. Till skolan, lektioner, lunch med Rasmus och sedan gå på stan. Oj säger jag! Jag kan inte kontrollera mig själv i shoppingsammanhang. Jag är officiellt pank nu. Jag var det innan också, men nu är jag verkligen pank! Fast det är okej, för jag ville verkligen ha det jag la vantarna på! Först vinkade jag adjö till Rasmus och skuttade in på Monki. (jag älskar att jag ger er en sådan detaljerad beskrivning!) Där provade jag en klänning, trodde att jag klar, gick ut. Såg en annan klänning eller kjol, gick och provade den. Så fortgick proceduren och jag blev väldigt upprörd eftersom att jag tog på mig min jacka varje gång. Jag fick iallafall med mig två klänningar ut efter att ha beklagat mig hos en jättehärlig expedit. Snabbt till Lindex för att fixa ett par strumpbyxor och sedan till Din Sko. Oj, skorna alltså! De är exakt som jag vill ha dem, till punkt och pricka. Jag velade länge men kom fram till att, nä, jag ska ha dessa skönheter. Jag och kängor alltså. Sen kom jag hem, visade upp mina inköp, åkte och handlade och såg på Top Model. Fina dagar, va? Nu är det kväll, snart natt och det är ju alltid lika jobbigt när man är ensam.

(PS. Jag fick nyss reda på att vårt volleyboll-lag räknas som ett Senior-lag. Va? Jag känner mig som en pensionär.)


I want you here tonight, want you here..

Idag har jag tänkt. Tänkt, haft engelska, tänkt, skrivit franska genitiv, tänkt, gått på repetitionerna till Ett Drömspel, tänkt, gått på promenad och tänkt. Tänkttänkttänkt. Jag har som så många gånger innan kommit fram till diverse saker, framför allt att jag är dum i huvudet.

I would tell you that I loved you if I thought that you would stay,
but I know that it's no use that you've already gone away.
Misjudged your limits, pushed you too far, took you for granted,
I thought that you needed me more. Now I would do most anything
to get you back by my side, but I just keep on laughing;  
Hiding the tears in my eyes
'cause boys don't cry


Fast jag är ju så förvirrad i mig själv. En stabil Kristin skulle ju sitta fint. Men det är okej när det enda man bryr sig om är sina naglar. Jag funderar även på kommande tatueringar. Humoristiskt att jag är så utseendefixerad, va? Jag blir glad iallafall! Och jag undrar i mitt stilla sinne vad som är fel på mig? Det kryper i mina lår utan att det borde göra det, jag läser gamla msn-konversationer med Elina? Elina btw! Hon är bra. Mirre också. Ojoj, Israel och Palestina och ojoj. Mycket mystiskt. Iallfall. Bra tjejer.

oh, my heart, it's fish out of water

Jag försöker komma överfund med varför jag spyr kaskader. Jag tänker inte spekulera här, jag tänker bara låta er veta att jag inte förstår mig på varken kropp eller själ.
I fredags åkte jag, Elin och pappa för att köpa sushi, galetva. Vi fick bitchblicken av en fulare version av mig själv för två och ett halvt år sen. På Spåret och sov jag tidigt? Jag minns inte. Det gjorde jag kanske.
För på lördagar ska man ju upp i ottan? Volleyboll is the answer och vi vann med 3-0. (mycket ovanligt!)
Hem och äta Elins lasagne, dricka rödvin och sjunga toner från Doktor Kosmos Reportage när man sminkar sig. Åka till Sanna på kalas och ha a jolly good time, faktiskt alltså. Jag vet inte vad jag ska säga om det, jag lekte DJ och dansade samtidigt som alla kollade konstigt på mig. Frös om fötterna ute på balkongen. In Flames och annan oparty dunkadunka spelades istället och jag hade ont i huvudet. Serious talk i trapphuset vilket resulterar i argbiggor iklädda röda morgonrockar. Jag lekte Americas Top Model och koalabjörn på Alle. Samt åkte hem typ, tolv? Konstigt värre. Men vad konstigare är; jag spydde. Jag har spytt på natten efter att jag varit ute och socialiserat mig tre gånger i rad eller någonting. Och jag har inte varit så full. Jag försöker ta det till mitt hjärta och begrunda det. Jag vägde iallafall två kilo mindre imorse än jag gjorde i onsdags. Ja, förstå gärna vidden i problemet.
Idag har jag varit yr, ätit majs och kollat på två filmer. Lost in Translation och Margot at the Wedding. Jag vet att jag är lite sen med Lost in Translation men bättre sent än aldrig, va? De var iallafall bra, LiT är så fin och jag blir så rörd över sånt, oväntat vänskap och såvidare. Hopp i fördjävligheten alltså. MatW (förlåt för förkortningarna, haha) var en av de bästa filmerna jag sett på länge måste jag säga, iallafall i komedi-genren. Så svart och härlig humor. Jag rekommenderar de bägge med ett öppet hjärta.
Jag såg även förra veckans alla Vem vet mest?-avsnitt. Jag vill gärna tro att jag är klokare och mer allmänbildad men den sorgliga sanningen är antagligen att det går ut genom motsatt öra det åkte in i. Jag blir iallafall så himla glad när jag faktiskt vet svaret på frågorna, haha.
Nu ska jag gå och lägga mig i min säng och grubbla över hurvida jag skapar problem.

ask me why and I'll spit in your eye

[email protected]!
Ont i huvudet och jag måste läsa geografi.
Jag har iallafall planerat outfit's idag och vilat.
Jag vill hinna se en film och läsa bok innan dagen är slut också. Men det är väl ganska svårt att hinna med med tanke på att klockan är ganska mycket nu.. Vi får se iallafall, imorgon ska jag till skolan och det ska bli skönt. Jag kollade på min bilddagbok på bilder för ett år sen nyligen. Det är ju himla konstigt, det känns inte alls som ett år sen det som hände då hände. Och nu kom jag ihåg att jag målade inatt. Jag minns knappt vad jag målade. Det måste undersökas nu. Plus att jag måste undersöka vad min mor har kommit hem med från ICA.  
Godkväll från en tjej i blå morgonrock.


we can't cry the pain away



you are a buck-toothed swine
there's no place for you in this town

god has a voice she speaks through me

Jag har lite för ont i magen och huvudet för att det ska vara okej. Mår illa gör jag också. Man är det man säger att det är, kanske? Jova, för en än gång förlorade ängeln på min axel mot Lucifer på den andra. Det var iallafall härligt att dra runt med Rasmus och bara inte göra någonting vettigt. Jag har dock inte motionerat alls idag och har därför slight panik nu. Känner mig febrig och motionssugen? Fina kombon. Idag köpte jag ett nagellack på makeup-store, guldglittrigt. Mycket bra köp med tanke på att det reades ut! (yes)
Jag var även förundrad över Rasmus älskvärda smak. Han hade en T-shirt med ett David Shirgley-print på. Ibland blir jag så stolt att jag nästan spricker. (för jag skapade honom, vetni!)
Vi hyrde Svampbob Fyrkant the Movie och somnade i soffan. Jättehärlig dag alltså. Och den är knappt över!
När jag vaknade imorse visste jag vad jag ville ha för IV-val. Men nä, då ropar SYV efter mig i korridoren och säger att det kanske fixar sig med Historia C. Kluven tjej blir jag då, jag har ju en finfin plan nu. Vänta och se är väl det bästa. Men jag ogillar starkt att det uttrycket fungerar för mig i nästan alla fall. Det blir fasansfullt oparty.
Om fem minuter börjar Top Model. Det ska jag och Elin se på, som vanligt.

life's so much better when I'm asleep

Jag vill verkligen skolka imorgon men mitt samvete säger emot mig? Jag menar, Psykologi med Gregorius som pratar om annat mer än halva tiden. Och han klagade på min frånvaro? Äh, oerhört ovärt. Bra ämne men ivägsvävande lärare. Pratlektion på engelskan och förhör på franskan. Det är nog franskan som får mig att vilja skolka för jag är verkligen jättedålig och har absolut ingen motivation till ytterligare inlärning?
Usch, världen är som en stor ångestboll just i detta nu. Jag tvivlar på allt som inte är att begrava sig under duntäcken i lager.
Tisdagar är verkligen ett brinnande inferno nuförtiden. Dagarna är så stört långa.
Dessutom vet jag inte vad jag vill läsa för IV-kurser. Det är helt oerhört hur kluven jag är.
Jag skulle kunna fortsätta rabbla upp mina fasor och nu när jag skulle slå upp ett ord bläddrade jag förbi knävelborr. Jag ska inte redogöra för min känsloreaktion vid dessa nanosekunder för jag ska bearbeta mina problem med Lovisa.

Don't you just love goodbyes?

I see car bombs in your eyes

Idag vaknade jag och Elin med tuppen för att gymma. Det var trevligt, läsa DN i maskinerna och uråldriga tortyrredskap.
Cykla vidare till skolan i krångliga kjolen alltså, cykla inte med den utan kappa i förtsättningen! Tre lektioner av blandad kvalité, till biblioteket och leta helt oerhört länge. Jag menar, jag tror att jag kan biblioteket rätt okej-bra ändå? Men det kan jag säga att det gör jag INTE! Nu har jag iallafall the Bell Jar av Sylvia Plath i mitt förvar, tyvärr med large print så jag skulle kunna läsa bokjäveln från andra sidan rummet. Äntligen hemma efter en cykeltur med för kort kjol (omständligt!) och däcka i soffan. En oerhört dålig vana! Elin lagade asiatisk mat med brysselkål i. Jag vet inte ifall jag är förundrad eller äcklad. Breaking borders, woah. Gott var det iallafall! Sen blev jag upprörd över småsaker så jag tog en promenad till Gumpekulla och tillbaka. Slutsatsen är att jag älskar musiken, jag orkar inte! Of Montreals Gallery Piece är så mycket jag så jag inte riktigt vet varthän jag ska ta vägen. Jag hatälskar verkligen när låtar träffar en sådär mellan höger och vänster kammare.
I övrigt är jag ensam-ensam och hatar Östgötatrafiken. De har uppenbarligen höjt priserna över nyår vilket gör att jag saknar Elina mer, för att jag vet att jag inte har råd att sätta mig på tåget när andan faller på.
Imorgon vill jag gå till skolan. Men jag har ju min träningsväska. Det finns så mycket jag vill, ser ni.


I did not create you

Bastubad, check.
Min bimbo (www.missbimbo.com, dvs) är för skinny. De klagar på mig, buhu, poor girl. Menhallå. Hon är glad över det! 100% happiness! Ursäkta mig för min vilja att min bimbo ska vara lycklig. Bah!
Back to bastun! Det var väldigt renande, kvinnorna i familjen svettas och socialiserar sig. Nu är jag trött och fundersam.
Jag kan inte beskriva hur mycket jag vill ha vår nu! Det är väldigt jobbigt att behöva klä på sig så mycket och frysa inomhus. Dock är det bra med bastu på vintern, lite snö som man kan slänga sig i skulle ju dock göra upplevelsen ännu rikare!
Och blä vad jag saknar dig stört mycket men vill ändå inte ha dig. Konstiga hjärn-hjärta som känner jobbiga saker. Skönt iallafall att jag inte vill ha dig för isåfall hade jag ju kännt mig dum. Jag hade väl å andra sidan inte kastat iväg dig från att börja med då. Jag är en hemsk människa.

the blues are still blue

Jag har en otäck känsla av att jag aldrig kommer att vara lycklig igen. Jag hatar när det blir så!

Igår gjorde jag inget vettigt förutom att spela en match mot Lindesberg som vi förlorade med 3-0 och titta i fotoalbum med min mor och syster. Under natten till idag dunkade jag även mitt bakhuvud mot nattduksbordskanten. Jag har ett sår där nu men ingen aning om varför jag gjorde det i nattens mörker. Jag är väl lite dum i huvudet.
Idag har jag mest suttit framför TV'n, jag och Elin hade Beauty and the Geek-marathon. Helt otrolig TV-idé alltså.
Igår hade jag jätteont i huvudet, jag har börjat se en koppling mellan gråterska-Kristin och min migrän. Ehe, inte kul.
Och oj. nu ropar mamma att jag ska komma ner och basta. Jag vet inte riktigt om jag känner för att basta, men det gör man väl aldrig.


stilfullhet

Jag kollade på Let's Dance nyss, mest för att se Kitty vars glädje verkligen smittade! Men jag tror att jag och mamma kommer fastna för detta nu, vi har trots allt en tendens att göra sådant. 
En sak jag störde mig oerhört mycket på var den sista bruden som dansade, Magdalena tror jag att det var. "Taktlös"?! Vet du ens vad det betyder? Hon menade att hon inte hade någon taktkänsla men sa taktlös. Hon sa även "memorisera". Jag kan ha lite överseende med memorisera, hon "böjde" bara fel och det var direktsändning. Men taktlös? Var hon ens seriös med att säga det, ett ord med helt annorlunda innebörd än vad hon försökte säga? Pinsamt säger jag bara.

Ikväll struttar jag runt med guldstilett-klackar, kjol och min Belle&Sebastian-tröja. Mest för att det är lite härligare att leva då! Inte sant? Och nu blev det ännu härligare att leva, för nu ringde allt Elina! Så adjö, hon förtjänar min fulla uppmärksamhet!

it's friday night and I ain't got nobody

Woah, alltså. Igår var den konstig, konstig dag. Såhär i efterhand känns den dock helt okej! Första lektionen med Åke och Henrik. ÅKE säger jag bara! Vilken man! (jag har lärt mig mer på den lektionen vi hade än tre terminer med Camilla..) Och Henrik verkar sannerligen vara en hyvelns kille också, ska få och att prata engelska och en hel andra utopi-fasoner.
Franskan var väl som den brukar, Rasmus var "sjuk" så där satt jag i klistret. Mycket stolt över min närvaro, helt klart! Jag hade knappt landat i hemmets lugna vrå förren jag var "tvungen" att åka till träningen, som bara höll på i en timme! Men imorgon är det lördag vilket betyder; MATCH! Jippie. Eftersom att jag hade Japanska-slutprovet idag också så promenerade jag till Evelyn halv sju och pluggade med henne. Fast jag kan inte påstå att vi pluggade så mycket, vi pratade om livets gåtor, våra olikheter och lyssnade på musik. Och där blev jag kvar till halv tolv eller något! Helt otroligt att man connectar med ens gamla barndomsvänner sådär!

Idag fick man en behövlig men otillräcklig sovmorgon. Kom försent till geografin och slutade jättemycket tidigare? Så det blev att döda en halvtimme hos skolsyster som gav mig dextrosol och Mirre som förhörde mig på japanska-glosor. Historia, diskuterade rättsväsendet. Oerhört ointressant att skriva om men jag hatar att gå igenom saker i huvudet utan att skiva ner det. Haha, nu lät det som att jag bara skriver det jag tänker. Japanskaprov och jag fick 82 poäng av hundra? Where does that leave me? Jag har inte en blek aning. Men Yuka bjöd oss på riskakor som smakade kalaspuffar. Jag är orolig på att det räknas som att jag brutit mitt godisförbud. Jag menar, en kaka! Dock ris. Ris får jag äta, kaka inte. Samma sak med morotskaka, tho. Och de får jag inte äta.. Fast det går nog bra!
Sen kom jag hem och nu har jag tråkigt. Hungrig är jag också. Mest uttråkad. Jag kollade nyss på blondinbellas blogg liksom, där är man nära uttråk-stupet! Jag har kommit fram till ett gäng grejer. Jag är glad för att jag inte har blivit sjuk den här vintern och jag måste verkligen läsa Infernot ikväll. För Åkes skull liksom, åh, Åke.

Helt otroligt?

Jag har skaffat mig en blogg utanför livejournal eller dagbokssammanhang på BCmanga! Woah.
Förvänta er dock inga stordåd, okej?  Och jag tänker inte skriva så mycket här på första inlägget heller för oj, hur dåligt det brukar bli med just FÖRSTA inlägget i sådana sammanhang.

dipping my toe in the water and watching you drown


RSS 2.0