dogdaysareover

Jag är sjuk. Igår hade jag iallafall 39.6 graders feber och jag har svullnader på halsen. Wie! Not. Och det är så fint vädeeer. Men jag var ute hela förra veckan så det är okej ändå. Nu är mi madre iväg och köper glass och cola till mig, jag kan verkligen inte äta någonting bra. Dricka vatten kan jag inte heller göra. Fint ni! Vi tror lite på halsfluss men hoppas på en jävla förkylning eftersom jag ska till Linda imorgon. Och till Linda ska jag. I need her! Plus att jag ska till kvacksalvarvietnamesen. Fast man ska inte ropa hej innan man är över bäcken som sagt.

Jag kan även inte läsa, vilket suger, pågrund av mina ögonhålor. Men jag är brun iallafall. Och ner i vikt har jag gått eftersom jag inte kunnat äta! Dock går jag väl upp av colan och glassen, haha! Men bättre glad och lite tjock än sjuk och... bara brun. Fin livsfilosofi. Dock känner jag att jag börjar yra så jag ska gå och ta tempern nu, bu-bye!

dept of sanitation

Jag har ont överallt och svettas, haha! Mina ögonglober är askonstiga när jag tittar åt sidan, jag har ont i nacken, är lite bränd på ryggen och baksida lår och har en lätt huvudvärk. Igår kändes det som jag gick i sjuan igen. Det var en jobbig känsla, jag var lite halvsnefull, kände mig dissad och övergiven samt satt i ett hörn och läste. Vilket party va! Mennä, nu börjar jag bli hungrig, magen ropar efter frukost!

Can you hear the horses?

Jag är oerhört trött! Igår var en galen dag, jag jobbade hela förocheftermiddagen, i solen! Blev lite bränd om nosen, men ingen fara på taket. När jag väl kommit hem åkte jag in till stan och träffade Alle, Sanna, Linnea och Gustav och drog hem till Gustav. Där åt vi vattenmelon och spelade guitar hero. På vägen hem provade jag även skor och ja, jag har för stora fötter för att leva ordentligt. Tack televerket. Jag cyklade iallafall hem, bytte om och gick ut och sprang. 8 kilometer, ungefär, blev det för denna gången. Framsteg! Jag tänkte ju gå på utebio sen på kvällen men OJ vad trött jag var när jag väl duschat och ätit. Så det blev att hoppa i säng och somna som en sten. Och idag har jag bättrat på min bränna samt barnpassningsfärdighet. Och jag skulle varit med Rasmus ikväll men nä, uppenbarligen inte. Så här sitter jag, rastlös, för första gången på länge. Så läsa blir nog bra. Tar en promenix till affären med Mamis ICAkort också snart. Ehe! Puss

High and alone

Vad är dethär för jävla skit? Jag har seriöst ett iskallt hjärta. Fysiskt, inte bildligt. Det är kallt och isande i bröstet. Och jag mår illa. Varför gör du såhär mot mig, varför gör jag så mot mig själv? Jag känner mig så jävla lurad, det är nästan komiskt.

Tidigare idag har jag iallafall åkt en himla massa vattenkanor, solat och åkt buss. Skara sommarland och en jävla massa mellanstadiebarn. Ganska fint ändå. Men nu mår jag illa så jag ska nog sova, typ nu. Gråta mig till sömns, lätt. Fan vad tungt allt blev helt plötsligt, för första gången på länge!

Edit; (jag har härmed officiellt skakat av mig dessa obehagskänslor eftersom jag officiellt har en bildligt talat iskallt hjärta. jag ska återgå till mitt liv, ellerja, Fjodors fantasivärld.)

du-dudum

Gårdagen spenderades med Hanna och Sanna som jag befarat. Vi spelade sällskapsspel, jag fick min rumpa kickad under tvspelandet, fick tillbaka min stolthet under strippokern, kollade på skräckfilmsporr och åt pizza. Fint liv, fint liv säger jag!
Idag spenderade jag dagen med Alle. Fika i ösregn, mysigt. Vero tittade även förbi och min mage är nu full av subway. Hate myself, men det var så gott. Haha! Jag känner mig lugnare angående sommarens bravader nu när jag pratat med Alle om'et. Den största ångesten är ju mitt sommarjobb som ligger ivägen för wow. Men det är ett hinder jag kan ta mig förbi, hoppas jag som fan. Plus att jag inte vet när jag ska träffa Anna. Och min reseångest är lite seg. Men annars skiner solen över mitt liv! Åh. Puss på er, nu ska jag gå och kissa.

one day like this

Jag är en hemsk människa, nu har jag inte uppdaterat på en vecka igen! Jag ska försöka ta mig i kragen.
Jag har jobbat hela veckan. Det vill säga skyfflat sand, lärt små fotbollspojkar spela kidsvolley, åka bil med Maria och dödat tid genom att måla huvud, vika, skicka vidare, vetni! Jag har även efter jobbet sprungit! Ojoj, va. Men det har gått ganska bra ändå. Igår firade jag midsommar hos Linnea, helt fint. Jag glömde dock allt om festmetoden och somnade inne på toan. Mirre och Emelie tog hand om mig så fint och stora högar av människor avslutade kvällen. Så fina människor som gjorde kvällen bra, må jag säga.
Snart ska jag gå och hämta min cykel som står i stan, påvägen hem ska jag nog låna fler filmer. För det känns som söndag trots att det är lördag. Konstigt. Men ikväll har jag planer på att spendera lite av natten hos Hanna för det låter jättefint. Jag måste bara fråga henne först men det är ju en petitess.
Nästa vecka ska jag ta hand om barn och Alle. Inte samtidigt dock. Barnen på dagarna, Alle på kvällen. Jag ser fram emot det och Skara på tisdag ser jag på med skräckblandad förtjusning i blicken. Men det gick ju fint igår så varför inte, jag ska sluta mesa!

Sommarloooov

Alltså. Jag har inte skrivit på ungefär två veckor. Och jag har ingenting att säga till mitt försvar! Förutom att det bara är pappas dator som har internet just nu. Det är söndag och sommarlov, Amanda åker till USA imorgon och jag ska börja jobba. Jag ska även börja springa, jag läste igenom träningsprogrammet nu. Jag orkar inteee, haha. Men första gången blir ikväll, det ska bli.. intressant. Tack för att Elli ska följa med och lida iallafall.

Nu ska pappa koppla och hålla på, så jag måste dra. Ehee, frukost nu! Wie!

IT'S T-SHIRT WEATHER

Det har varit så underbart varmt! Inte kan man sitta inne och blogga då. Idag var jag i skolan en kvart, värt va? Cyklade dock som en idiot och nu ska jag snart träna med mamma. Det är ganska fint alltså, kommer dock få värmeslag. Men det är okej! Livet är vackert och inte ett moln! Ojoj. Helgen var grymt fin också, utekväll för 200 spänn, balklänningar, en rätt för 300 spänn och hyra film med Mami. Jag var ju även hos Amanda och åt broccoliPAJ. Mhm! Och Frida och jag åt ju nötter i en hydda i torsdags.
Nej, nu ska jag ut och njuta. PUSS!

RSS 2.0