something has got a hold of my head

Nu har jag inte skrivit på en vecka igen! Det känns dock som längre tid. Jag har haft en väldigt konstig vecka. Ganska händelselös, vilket är galet ovanligt, trots allt. Jag har tittat på gråtfilm med Lejon och ätit Ben&Jerrys (typiska grejen alltså, vi borde kanske målat tånaglarna också..), bara tränat en gång (!!), varit hos frälsningsarmén, shoppat med Jelly som inte åkt hem och lite sånt. Okej, ganska händelserikt när jag väl tänker tillbaka, en helt okej händelserik vecka. Bara inte lika störda grejer som vanligt kanske.
Imorgon ska jag fika med älskade Jenelle för hon åker hem iövermorgon, for sure. Egentligen skulle jag åkt med och vinkat av henne på arlanda, men jag har så galet mycket frånvaro redan.
Nu har jag ont i axlarna, var är Göran när jag behöver honom?

the man who ran

Herregud, nu har jag inte skrivit på allderles för länge. Igår tog LVC SM-guld. Helt galet, jag kan knappt sluta le när jag tänker på det. Bankett på Konsert och Kongress och gratis fylla är helt okej! Livet var väldigt fint, faktiskt. Idag har jag varit galet bakis, jag vaknade i mitt andra hem (Sofias mormor och morfars lägenhet, dvs) helt död. Vi åt knäckemackefrukost och jag fick en tröja av Kari och Birgitta, så himla söta de är då! En paralympiska kommitén-tröja, himla fin! Den ska jag ha när jag är ute och springer så tror folk att jag spelar i något landslag! Heja! Vi skulle egentligen fikat med Jenelle idag, jag och Sofia. Men vi missade det. Så nu kommer vi kanske inte träffa henne innan hon åker hem, det känns jättehemskt faktiskt. Till andra sidan jordklotet. Och Nikki kommer vi inte heller hinna träffa. Men vi fick iallafall en "avskedsfest". Banketten var verkligen galet trevlig! Levande musik och tal och tjo och tjim. Och det var ju GRATIS! Sjukt. En helt gratis fylla. Jag betalade inte ens för garderoben när vi var på Plaza efteråt! Plaza var helt okej, det var ju bara vi där med tanke på att det var söndagkväll.
Vi var ju i Stockholm med Jenelle också, som jag skrev. Så himla härligt. Vad har jag mer gjort? Festat förra torsdagen med Lovisa, Sofia och Marie! Vilket resulterade i den finaste bakisdagen någonsin med film och prat tillsammans med Lovisa och Sofia! Och den här helgen var vi nere i Skåne och Halland och jag vet inte vad för att spela samt titta på volleyboll. Vi sov på hotell i härliga lakan och åkte bil galet länge, sjungandes ut i natten.
Annars? Det vanliga, säkert. Åh, fint liv. Idag har jag verkligen bara sovit men nu ska jag sova mer. 

it's a very nice reminder

Jag kan bara inte skaka av mig känslan av att de bara driver med mig. Lite som tjejen som ska på bal, men de kastar grisblod på henne istället. Kastar de grisblod på mig nu? Är jag bara för korkad för att se det? Jag hoppas verkligen att jag panik'ar iväg, jag tenderar ju att göra det ibland.
JA, så är det. Och varför skulle jag bry mig om de nu skrattar åt mig? Jag skrattar åt er också, och isåfall är det ni som är nervösa och patetiska och JA, SÅ ÄR DET. Ha-ha.

Nu ska jag sova för jag ska upp galet tidigt och åka till Stockholm imorgon. Yes!

they say I am a dirty hoe

De senaste dagarna har mitt liv fallit ihop lite över mitt huvud. Många orsaker och jag vet att det kommer bli bra snart, mycketmycket bra.

Det är trots allt lov, på gott och ont! Det skulle ju vara skönt att gå till skolan. Jag måste ändå plugga här hemma. Och jag vill verkligen inte skriva arbete och allt. Plus att mamma kör med "du är ju ledig, då har du tid att städa!"
Nu går jag in ett par shorts och ett par sandaler. Fint med sommar och sol. HIHI.

Jag vill att något galet ska hända, att någon ska slå mig ur mina gängor. Jag vet inte vad jag är ute efter, mitt liv är fullt av nya grejer och ganska galet. Vad vill jag ska hända? Nej, imorgon får jag nog åka in till stan och tröstshoppa lite.  

I ain't gonna die for you, you know I ain't no Juliet

big ships

Jag jublar, för det är lov. Och igår spelade LVCherrarna sista semifinalen och de vann och livet var fint så vi köpte Burger King och drack alkohol. Ut och dansa och lite så. Imorse var baksmällan inte rolig alls. Jag och Sofia led lite och dog av våra liv i vår tillfälliga fantastiska lägenhet. Frida R var med igår, hon är ju så sinnessjukt härlig! Haha! Sen tränade vi också, min mun var en öken. Inte kul. Jag ska upp och träna imorgonbitti också, så jag ska nog sova nu. Helt okej måste jag säga. Jag håller alla mina tummar på att det ska bli fint väder imorgon! Komigen, komigen!

RSS 2.0