you see the end comes quick as a bullet

Jag har tandvärk, visdomstanden vill ut nu. Det gör ont att le med vänsterkinden.
Det här blir det kortaste inlägget i typ, världshistorien. För jag är trött och borde sova nu. Men först ska jag borsta tänderna. Det skulle vara så himla skönt att skita i det men tanden som sagt.
Jag tänkte för ett tag sen att jag inte har något att se fram emot på några dagar. Sen kom jag på att Lovisa kommer snart! Då blev jag glad, haha! Plus att vi ska spela SM och vara ganska oseriöst gulliga, vetni. Jag peppar nästan.

there must be healing here cause everybody here has been damaged

Jag mår lite illa och nu ska jag snart sova. Men min säng is a true mess. Det känns ju inte aspepp, faktiskt.
Klassfest ikväll då. Dansa halvnakna, gunga lite för högt och prata lite för mycket om saker som inte ska pratas om egentligen. Fint vare iallafall!

Jag var i Stockholm med klassen i torsdags. Det var fint, jag köpte strumpbyxor och när jag ser tillbaka på det så kan jag inte förstå att det bara var två dagar sen. Det har hänt så mycket sen dess, så min tidsuppfattning är lite rubbad. Igår fick jag finbesök från Motala. Vi gick ut med min hund, åt nötter och var vakna länge.

Nu ska jag kasta in handduken och kasta mig i säng. Måste bara säga innan att en himla söt kille började prata med mig när jag satt och väntade på mamma. Vi pratade fjortisar och kvällsbestyr. Så tack till glad kille som fick väntan att gå fortare, tacktack. Och godnatt!

wear it like a tattoo

Det blidde ingen glass och idag har jag skrivit omprov. Imorgon ska jag till Stockholm och jag vet inte åt vilket håll livet för mig. Och det lät oerhört dramatiskt. Men jag orkar inte analysera. Jag vet bara att jag är påväg i full fart någonstans. Men riktigt varhän, det vete fan alltså.
Mot säng, nu iallafall. Jag får sova på bussen. Pussva.

follow your heart into a concrete wall

Jag tog ingen promenad, hatar mig själv lite för't! Haha.
Jag har inte mycket att säga er, jag känner mig som bruden med skorna och hunden i Oz. Mitt i en virvelvind. Påtalomdet så är det stört många låtar som handlar om det, haha! Tornados, alltså. Jag vet iallafall bara vissa småsaker säkert och övriga jag blåser runt som utav bara helvete. Men det kan vara mysigt det också.

Imorgon ska jag äta glass och gå upp tidigare än vad jag behöver. Eller, behöver om man är en dålig vän. Men jag är en god vän och går inte upp klockan 11. Det hade varit så sköööönt. Varför skaffade jag ett samvete? Totalt onödigt. Mitt samvete kommer ändå ta stryk av glassen så det är bara att gå upp!

Nu ska jag sova. Och gott ska jag sova. Iallafall hyfsat. Hoppas jag.

Goddamn it, girl, just love me already!

Jag kan säga att iförrgår blev bra tillslut ändå. Jag pratade i telefon med Saga och beklagade mig över livets orättvisor. Hon är bra fin hon. Sen pratade jag med Mandi också, så telefonkväll för första gången på sjukt länge. Men härligt är det.
Igår var det nära att vi inte skulle till Norrköping igen, haha, sug liksom. Men det blev bra tillslut, vi tog ett tåg och jag hade för långa ben. Som vanligt då, haha. Nejmen, vi förfestade på Sibylla med tre damer vi träffade där för att sedan frysa utanför Carl Johan, haha! Som så många gånger förut räddade Elina mig och även Alle och Hanna, vi gick hem till henne och låg i soffor. Cami var också med och vi pratade om mycket fint. Efter lite ambivalens bestämde Hanna och jag oss för att ta ett-tåget hem. Så det gjorde vi, trötta som hästar. Vi satt även brevid a dyke när vi åkte hem med ettan. Det var fint, hon fattade att vi varit på Peking när vi sa att vi varit i Norrköping, haha! Sen sov jag gott iallafall.

Nu sitter jag i mitt mörka flickrum (rullgardiner <3) och skriver genusarbete. Jag ska även åka och handla med mamma och jag borde verkligen ta en promenad. Men det är sista prio. Nu ska jag läsa lite Blondinbella och Kenza. Och samtidigt ska jag redogöra för hur de bidrar till genuskonstruktionen. Woah!

what about right now?

Fan, fan, fan. Så jävla typiskt. Solen sken och livet var fint. Nu tycker jag bara att solen stör. Och nu är mina glada vänner framme i Norrköping och jag hade inte tillräckligt med pengar på kortet för att köpa fritidskort. Jag ser detta som ett tecken från Gud. Och jag vet att det finns en psykologisk term för den försvarsmekanismen jag har nu.

Jag var inte i skolan idag, jag fixade håret istället. Ehe, Emma är grym. Jag må vara ledsen men mitt hår är iallafall fint!
Problemet för er som inte förstår; Solen skiner en fredagkväll och jag är ensam. Alla mina kompisar gör liksom något annat och det är himla jobbigt.

kom och hämta en kniv

Pappa tog nyss en promenad i mitt rum, han skulle säga att det är mat. Klockan är halv tio, haha. Menja, till saken. Han tog en liten sväng och la upp min mjukis-manat som ligger på golvet. Sen såg han Lufsen som ligger precis vid min säng. Då kom jag på att min pappas skratt är lite som tomtens. Jag tror nästan att han skrattar fortfarande för att jag fortfarande sover med Lufsen. Menhallå, han behöver mig!

Idag skrev vi ett svenskaprov som var galet svårt. Och jag var dum i huvudet som inte skrev om gallorna på extrasidan, JAG KAN ALLT OM GALLORNA. Fast just med det känner jag att det är okej, för det lärde jag mig för livet. Vi skolkade även från våra språk för att fika vid ån. Keso, juice och cigg för mig, haha, konstig picnic-mat.

Jag kan även tillägga att jag har lyssnat på Cloud Cult - Start New stört många gånger nu. Come, come, come, come, come. Idag har jag inte tränat, ty jag fick ont i min kungliga höft. Det är assurt för nu har jag lite ångest. Men fötterna har också tagit stryk så det är väl en varningslampa som lyser lite kanske. Fast, vad vet jag. Men, som sagt mina fötter har tagit mycket stryk på sistonde så jag ska sluta skriva massa skit här och pyssla om dem nu istället. Eller så går jag bara och sover för min framtida sovmorgon blev ju bestulen nu. Dock fylld av viktigheter! Livet är bra fint!

the will of a volcano

Jag skickade nyss in min Book Review och den blev jävligt dålig. Och jag kunde inte bry mig mindre.

Denna dagen har verkligen varit hemsk. En hemskhemsk dag. Livet var inte kul! Jag grät både på min psykologibok och ner i min gröt ifall jag ska verka dramatisk. Men jag antar att jag bara behövde släppa ut lite skit för jag mår bra egentligen! ... Det är bara denna dag som försöker ta kål på mig. Tisdag med extramatte. Jag får nästan kalla kårar, haha! En fin sak är iallafall att det inte är tisdag förrens om en vecka igen. Wiho!

Det har faktiskt hänt småsaker som varit bra idag! Till exempel när jag råkade kalla Mirre för "Shane" och jag dog lite. För jag klarar inte riktigt av när folk kallar Mirre för Shane, men det bara slank ur mig! Haha! Och även när jag skulle vara coola nazi'n och visa mina coola smoker-moves och drog ett halsbloss. UTAN ATT HOSTA. Dock fick jag trettio sekunder ta stöd av Alle på grund av en nikkokick.

Jag undrar när jag blev en sån människa som kan vara assur men sedan tänker på det fina i livet och känner sig okej och mår bra igen. Det är otäckt, jag känner mig lite som Lovisa eller någon annan peppis.

see me through

Jag vet inte vad som flugit i mig. Men jag plockar bland stöket på skrivbordet. Skrivbordet! De senaste gångerna jag gjort någonting som kan likna en städning har jag slängt ett öga på skrivbordet och kommit fram till samma sak varje gång. Det är inte värt det. Ty man ser knappt skrivbordet, så mycket skit är det på. Men, nu har jag börjat plocka lite. Och det är himla obehagligt. Som att göra en tidsresa. Ju längre ner i skiten man kommer, desto längre bak i tiden kommer man.

Jag har slutspurt på påsklovet och gör absolut ingenting. Det är sjukt skönt, promenerar lite vid ån, kollar på filmer jag redan sett och som sagt, städar lite smått. Dock verkligen lite smått. Jag borde räkna matte också men det känns så jävla tungt.
Istället kollar jag på baddräkter och bikini på topshops hemsida och ÅH! alltså. Lite sur blir jag allt. Jag vill ju ha det mesta.

they are going to eat me alive

Alltså, jag suger, haha! Jag har inte berättat för er om tisdags, onsdags, torsdags eller idag. Jag vet inte riktigt ifall jag ska/borde göra det. Det är ju kanske inte så roligt, varken för er eller mig..
Kort sammanfattning! WOAH!
Tisdag; Träffa en vårig och oerhört älskvärd Alle och hoppa på ett tåg. Förocheftermiddag i solen på gator med karta i hand. Även lunch och fönstershopping, mycket fint. Träna på kvällen, det gick väl inte överdrivet bra.. Mitt försvar var uruselt för er som ville ha en mer detaljerad beskrivning. Efter träningen tog jag, Stina och Rasmus våra cyklar och for till fastlandet. Som ligger i Slaka. Så farandet tog ett jävla tag. Men det var fint! Rasmus skrämde upp oss töser samt sig själv på kvällen, vi duschade, lagade mat och pratade om nästan allt mellan himmel och jord.

Onsdag; Vaknade på en madrass på ett hårt golv och livets plågor skrattade mig i ansiktet. Ont i ryggen hade jag men det kan ha varit för att jag somnade med halva jag på Rasmus madrass. Stina lekte ilsken argbigga framåt lunch så jag och Rasmus flydde till garaget och trädgården. Jag kan säga att det var dåligt väder men vi fick upp glöden för volleyboll igen ute på gräsmattan. Vi spelade även pingpong med en läskig katt (livs levande, alltså) på pingisbordet! När Stina sken upp framåt eftermiddagen gjorde inte solen det. Men ut i regnet for vi för inte kan vi stanna i Slaka hela livet. Det tog LÅNG tid. Men framme var vi! Köpte två par skor till Rasmus inne i stan och letade efter partyoutfit till Stina. Sen blev jag lämnad, Stina skulle balträna och Rasmus gymma. Så jag gick på stan och köpte strumpbyxor, sen åkte även jag hem! Hemma blev jag inte så länge för Stina kom och stressade mig där jag stod i bara BH och trosor! Men det var okej för hon skulle också byta om. Iväg for vi på våra cyklar till Lejons flickrum. Där blev det ölspelet med groggar och en oerhört oanständig kortlek. Det är först när man spelar kort med nakna män på jag förstår att jag umgås med mina straight-kompisar! Mysigt var det iallafall och iväg cyklade vi! Till Kungsberget, ungefär. Där vi mötte upp med ett gäng pojkar som var HIMLA trevliga! Vi spelade något Tekken-liknande spel och shotade vodka. Fint vare! Vi åkte vidare till stan men efter min cigg med Lejon dog partyt alltså, haha! Så jag tänker inte beskriva det, det var bara väldigt.. Tråkigt. Vi borde stannat på förfesten säger jag bara! Så hem cyklade vi!

Torsdag; Jag vaknade så väldigt sent, så jag hann bara handla med mamma (det var tortyr för godisförbudet kan jag säga. varenda skitunge gick och åt godis och jag var himla svag. men jag overcome'ade it!) och sitta på en brygga med Unni, Eli och Hanna! Samt se på Lilja 4-ever med dessa töser när Mirre och Emelie hade en romantisk middag. Men så går det när man bor i kollektiv, säger vi.

Fredag; Vakna, äta rostmacka och åka till landet. Där åt vi lunch, kollade på ett gym i en lada, lekte med hundar, fikade och pratade boende för mig i sommar. Nu är jag trött. Så jag ska inte skriva mer. Det blev inte en så jättekort sammanfattning, men vadfan.

oh my heart, it's a roof in El Niño

Igår var sannerligen en hektisk dag. Denna dag startades med två timmars träning (det börjar bli en vana..) och Ikano med Matilda. Köpa skor och volleybollbyxor vara sura på molnen. Få skjuts in till stan och fika med Elli, Maria och Lejon. Fast jag fikade inte, jag åt lunch/middag eftersom att Hanna stressade mig som utav bara helvete över sms. Klockan 2-3 började hon påpeka att jag borde komma hem till henne eftersom festen redan hade börjat. Crazy shit. Så jag masade mig iväg iallafall, med tung väska och höga skor. Vad jag har att säga om kvällen får nästan förbli osagt för så sjukt kul kväll. Störd. Men kul. Tack till Hanna som fixade brakfesten i ett väldigt somrigt tema, vi satt på altanen hela kvällen liksom! Vilket fick mig att både röka och dricka för mycket. Jag låg på gräsmattor inomhus, var en "bartender", skämde ut mig inför Musik-ettor, somnade i Hannas säng samt toalett, pussades och hade en jävligt fin tid. Nu berättade jag lite ändå, ehe. Men jag utelämnade historierna om Ridskolan 2 och pojkarna som spelade landhocky. Fast nu berättade jag om det också. Fin kväll hursomhelst, jag cyklade hem SJUKT onykter jag vet inte riktigt hur det gick till. Fort som fan gick det iallafall. Min mamma mötte mig på vägen och höll mig sällskap när jag spydde upp kvällens förfriskningar. Hon är fin min mamma!

Idag vaknade jag EXAKT som jag somnade. Det är det som är konstigast med bakis-Kristin. Upp jag for iallafall och åt två mackor. Blä lite, trots att det egentligen är asgott. Mystiskt. Jag och Mamma tog cyklarna och åkte till stan, vi skulle hitta skor åt mig och jag var kräsen och mamma assöt och ville betala mellanskillnaden men det kändes lite fult. Mitt problem är alltså att jag har för stora fötter. Och ben! Jag köpte iallafall ett par leggins och provade en jävla massa skor. Sen tog jag cykeln hem till Hanna. Med mig hade jag cigg och pizza, jag har uppenbarligen tagit jobb som budpojk. Vi tittade på film och egentligen skulle jag hjälpa henne med disken. Men jag blev så himla hungrig (mina 2 mackor tröt i magen) så jag fick åka hem halv nio, cirkus. Och nu sitter jag här med musiken på och livet i en dimma. Det är en väldigt fin dimma, though. Och jag hoppas på fint väder imorgon och jag hoppas på fina drömmar till natten. Puss, va. Jag blir helt fnittrig.

Visdomens tänder

Jag är otroligt trött! Men mitt liv känns fullspäckad och det är så härligt!
I fredags tränade vi och drog till Nationernas hus efteråt för ett mål mat! Det var fint och gulligt att Elli blev utkörd efter tio, men det kanske var lika bra det eftersom att vi tränade klockan 10 idag. Mh, två timmar finfin bollträning. Cykla hem i Hallelujah-vädret luncha lite fort samt somna på altanen, nästan. Cykla tillbaka till Ljunkan och träna ytterligare ett pass. Huvudet var ajaj och är fortfarande men herrejävlar, fint som snus. Hem och duscha trots att jag skrubbade mina knän maniskt luktar de än vid denna stund lite knäskydd. Jag förstår mig verkligen inte på detta fenomen. Jag följde även med och handlade! Jag vet inte varför såhär i efterhand men jag hade bara ben! Och bara detta gjorde färden värt det. Vädret är verkligen sjukt bra och jag vet att jag överdriver men livet är SÅ FINT. Stockholm med klassen, fest hos Hanna, promenad och glass med laget, träning tidigt imorgon, Norrköping med Alle, krogen/hemmafest med laget och oj, vad listan kan bli lång av eufori-anledningar. Plus att nuet är himla fint också.
Jag ska trots allt gå och sova nu, tror jag. För jag är himla trött och huvudvärken dunkar lite fortfarande. Jag tänkte boka Emmaboda nyss, btw. Men Rasmus var jobbig_kille92 och behövde kolla datum. Blä va. Snart dock!

Jag vill vara i Berlin utan resfeber, i våren. ÅÅÅH, fint.

RSS 2.0