ily volleybolltjejer

Läste igår gjorde jag allt! Dock Death Note, åh, underbara serie. Blir man nostalgisk och glad? Och lite bok läste jag ju. Men mest serie. Hihi.

Idag hämtade Maria upp mig efter att jag stått och lockat håret i en kvart. Vi åkte in till stan och jag köpte en ny halsduk som var ganska välbehövlig ändå. Så varm och härlig. Träffade Sofia, Nikki och Stina för Subway! Så gott. Hoppas nästan att vi äter Subway iövermorgon, det är ju helt underbart och himmelriket. Och en kaka fick jag på köpet i princip, jag tjänade på en kaka. Hur ofta händer det? "Ta en kaka, så får du en femma!" Himla fint. Efter det hoppade vi in i bilen och åkte till tornby. Att mina älskade vänner har körkort är ju typ det bästa som hänt mig, ungefär. Vi köpte en klänning till Nikki och var inne i nästan varje affär i hela Ikano. Köpte champange-glas på IKEA till imorgon och handlade nyårsmiddagsmat på Maxi. Sen åkte vi hem och jag åt lite pizza innan Frida kom och åt pizza med mig! Vi spelade mestadels Sims faktiskt, det var för kallt för att ens gå ut! Jag tycker att det är himla fint dock, med Sims. Himla roligt och vi har storslagna planer!
Nu ska jag kolla på Gossip Girl, läsa Death Note och sova. För jag vill att det ska vara imorgon snart.

you-are-my-best-friend

Okej, jag grät inte floder i duschen. Haha. No tears for queers. Åh, den ska jag läsa nu. Imorgon ska jag försöka gymma och ta en Subway-fika. Och åka pulka med Frida, om det inte är på tok för kallt. Isåfall sitter vi nog mest inne och dricker te.

Nu ska jag som sagt gå och lägga mig i min säng och läsa istället. Jag ska läsa mycket nu har jag bestämt. Vi får ju se hur det går nu när träningarna har börjat igen.

locktänger och överfulla minneskort

Jag städar lite bit för bit. Jag skrev på projektarbetet lite istället. Inte min del, dock. Den orkade jag inte ta tag i. Mirres däremot! Mycket bra!

Träningen var dålig idag. Den var mycket bättre igår och jag blir så ledsen under dåliga träningar. Då ifrågasätter man varför man offrar hela sitt liv (faktiskt) för det och skjuter allt åt sidan för volleybollen. Suck och stön.

Jag förstår inte varför jag får perioder då jag ägnar mig åt psykologiskt självskadebeteende heller. Det är ju BARA negativt. Fast det kanske är någon sorts sorgehantering som jag inte förstår mig på. Och det är inte jätteroligt. Så nu ska jag duscha och gråta hysteriskt. Nej, skämt åsido. Jag ska snarare gråta tyst. 




but you wanted me to be a girl

Som beräknat var även gårkvällens upplevelser positiva.
Hanna hade ögonbindel och var förvirrad. Jag fick hårtips av Emelie och sextips av Jonas med J (haha). Jag visade Alle Platå dit även Martin hade dragit sin kos. Mystiskt vad som kan hända när man får fribiljetter alltså, haha! Crazydansade iallafall med Hannes, Ola och Gustav på Platås dansgolv men det är ju inte riktigt lika roligt som att crazydansa på SWEAT! så Alle och jag drog dit när tillfälle gavs. Fast nu går jag händelserna i förväg lite. Vi hade ju trots allt förfest i kollektivet och tog ett gäng drinkar på La Scala. Och träffade killarna + någon Cornelia som jag ville bli bästis med. Sen hånglade hon med Martin och då var det inte lika roligt längre.
Äh, det går inte att köra kronologiskt, jag är för disträ och har för suddiga minnen av kvällen. KUL var det iallafall. Alle var min wingman, som det ska vara lite va. Och Mirre hade ingen BH. Min syster och Martin B pass'ade drinkar on till oss inne på SWEAT! till min och Alles stora lycka. Linnea var utom kontroll och jag hade en inre kamp, överjaget vs detet vilket resulterade i mycket framochtillbaka på dansgolvet. Jag och Martin B hungrade ihjäl innan vi vinkade till oss taxin hem. Somnade gjorde vi med glada magar iallafall.

Idag väcktes jag av ett samtal från Maria. "Om en kvart tar och jag Lejon bussen" Puss på dom va? Haha, jag kom in till stan en timme senare och went crazy-shopping med dem. Nu har jag mycket kläder. Så jag har lovat mamma att jag ska rensa min garderob imorgon. Vad hände där liksom? Åååh. Jobbig det kommer bli. Men det skulle ju vara ett himmelrike att ha koll på sina kläder. Ett försök är det värt. Fast jag fasar verkligen. Jag vill ju inte slänga någonting? Kanske lite gamla träningströjor eftersom vi ändå bara får träna i sponsortröjorna. Någon som vill ha en volleybolltröja? Haha. Kul att majoriteten av det jag kommer kasta har jag aldrig använt. Eller bara ett fåtal gånger. Jag tänker inte kasta, jag tänker stuva undan. (Haha att jag kan skriva mer om mina klädproblem än gårdagen)

Jag tänker nog gå till sängs nu ty imorgon ska uppenbarligen jag och mamma gå till stan för att köpa kläder till stackars arbetande storasyster. Likadana kläder som jag köpte idag också! Vilket kommer resultera i att jag kommer införskaffa mig ännu mer kläder. Ugh. Puss livet, puss!


truth hurts so this should be painless

I was born in the belly of a frog and my brain is a bottle of vodka
Dirt eyes, leather wings, and my arms are made of maracas
Do you find me attractive 'cause if we don't act now I might pass out

And I'm feeling so fuckin' fine
I'm feeling so fuckin', I'm feeling so fuckin' fine

My boy my little boy boy left me behind a multi-bodied mess
I just need to feel good, and would you slip off your dress
It's just a quick fix, it's just a safety rope
How much dope would a woodchuck smoke if a woodchuck could smoke could smoke dope

My wife my pretty wife wife left me behind and I'm going crazy
I just need to feel good, let's go make a baby
It's just a dumb drug, it's just my safety line
I'm drunk on chicken blood, I'm feeling so fuckin' fine
I'm feeling so fuckin', I'm feeling so fuckin' fine


Soundtrack of my life just nu, haha. Men I'm feeling so fuckin' fine. Tack Aidan för sovplatsen, tack Tom för ölen och tack Addo (?) för vodkan. Tack Maria för vänskapen och tack de icke så välklädda tjejerna som tog hand om mig. Tack mina minnesluckor som börjar komma tillbaka såhär dagen efter, det är ju alltid lika roligt. Och lite ångestframkallande, haha! Men, mest roligt, för I'm feeling so fuckin' fine. Nu ska jag göra mig iordning inför nattens kommande bravader. Livet. <3

god only knows what i'd be without you

Jag vaknade imorse och ville inte vakna. Min dröm var så underbar. Jag somnade om men drömde inte vidare. Tack som fan liksom, haha! Vaknade vid ett som tack för den. Fast fördröjda minnesbilder hänger kvar i mitt medvetna. Jag vet dock inte om det är bra eller dåligt. Det är väl mest dåligt, egentligen. Oerhört verklig dröm också. Fy, allt hade en sådan sammanknytning med den faktiska världen. Ååååh.

Jag ser fram emot julafton imorgon iallafall! Eller senare idag om man nu ska vara sådan. Idag har jag mest kokat knäck och klätt granen. Sovit länge och ätit gröt. En totalt typisk icke-dag. Jag vet inte ifall det var så smart att skippa Juldags-utgången med tjejerna ändå. Jag är redan uttråkad. Efter en dag. Och ångestfylld eftersom jag inte gymmat sen träningsavslutet förra veckan. Jag tror dock att gymmet är stängt imorgon, ha! Det kan jag ju skylla på. Jag peppar SWEAT!, dock. Jag är för disträ. Tack Patrick Wolf och det känns som jag är i Lovisas lägenhet med Alle, struntandes i att dra ner till Way Out West. Och nu, bara för det, sitter jag i valet och kvalet mellan Hultsfred och Emmaboda. Så jävla typisk jag är, DISTRÄ. Nu ska jag gå och lägga mig för att lyssna på Vaken med P3 och P4. Eller P2. Eller vad det nu är.

Let's make love and listen from death from above.


i'm drunk, and you're probably on pills

Justja, i fredags firade vi ju Lisa som fyllde 20 också! Vi spelade mest spel och drack vin, himla fint. Lite rund om fötterna var jag när vi åkte hem så nykter vecka förra veckan blev det ju inte. Fast den var ju å andra sidan inte aspackad. Och det är ju himla bra! Så på lördagen satt jag på tåg och lekte på stan med Anna. Och åkte pulka nerför långa mälarhöjdsbackar. Men det har jag ju redan pratat lite om.
Idag åkte jag, Lejon och Maria länge och letade efter parkering. Hela Linköping var på stan men det var likväl mycket mysigt. Vi träffade Aiden och Nikki och köpte ett par jävla Acne-jeans till Aiden. Vi skulle handla billigt men vi köpte typ alla kläder till Aiden på SOLO ändå till slut. Han blev så jävla snygg iallafall, mycket lyckat! Vi hjälpte även mini-Eng med sina julklappsbestyr. Och vi rumsterade på Make-up-store ett bra tag. Och Lejon och jag provade grymt snygga, reade, party-jumpsuits. Så jävla nice. Dock fick vi klippa Sofia ur hennes. Och det kändes inte så pepp att köpa min heller, för det tog ett tag att få upp dragkedjan alltså! Men det var jävligt snyggt när den väl var på. Men inte så värt att inte komma ur den kanske. Vi köpte fika hos Stina, tacogrejer på ICA och åkte hem till mig och tillagade vår mat. Det tog max fem minuter, seriöst. Haha, helt stört. Och gott blev det också! Gaaaalet, vi rekommenderar den vegetariska soja-protein-taco-grejen. Fortfort  gick det. Och mätta blev vi. Och så fikade vi. Och kollade på Big Bang Theory och Vänner. Sen åkte de hem. Sen dess har jag inte gjort någonting.
Det känns mycket mystiskt att inte träffa mina bebisar på så länge. Fem dagar räknade vi ut. Mystiskt, sannerligen.

no need to know what you're doing

Skolavlutningen var himla fin. Jag kan inte skriva så mycket för 1. jag ska träffa Aiden och tjejerna i stan snart 2. jag har lösnaglar! haha, svårt att skriva. :(
Jag har varit i Stocktown med Anna, fint som snus. Handlade LITE, faktiskt lite. Och åkte pulka. När jag kom hem åkte jag nedför lite backar med Hanna också. Och igår klippte jag lugg på Lejon och cuttade bort Aidans lockar. Idag ska vi fika och köpa kläder. Wie. Pusspuss, nu måste jag springa. Bokstavligt talat, så jävla sen.

it takes more than fucking someone you don't know to keep warm

Jag satt sannerligen med psykologin hela natten. Eller, ja. Lite av natten iallafall. Jag orkade ju inte efter Degerfors liksom. Så, ja, men det gick väl bra. Lämnade in till Greger och han verkade nöjd. Men stressigt när jag skulle skriva ut och jag var i upplösningstillstånd. Så när jag väl slappnade av blev jag konstig och tog upp armar och hade mig. Läste högt ur dåliga skämtböcker.
Det snöar fint måste jag säga. Och idag har jag varit på min sista klasskamp. Jag blir så jävla ledsen, låt mig gå i ettan? Uä. Det har varit tre fina år. Ellerja, två och ett halvt. Sam-musik-tvåorna var bäst, faktiskt. Sen kommer nog faktiskt våra nollor! Fast många bidrag var bra. Dock ej Ekonom-treorna. Fyfan, haha! Packade och löjliga.
Annars har dagen spenderats i soffan och tittat på fånig tv och frysit. Och mått illa. Frysa, må illa, frysa. It's the story of my life. Jag har inte pluggat mycket filosofi och jag vet inte varför. Jag är dum i huvudet och störd i hjärnan. Och nu tänker jag sova efter att ha gått igenom endast ett av.. tre avsnitt. Menäh.
Dagens upptäckt; Jag gillar verkligen Alle! Jag vet inte om det är mina undermedvetna känsloblottande sms eller det faktum att jag pratat om henne så mamma fått upprört påpeka att hon faktiskt har flickvän. Hahahaha, jag orkar inte mamma, hon tror att jag vill ha alla i säng nuförtiden. Och jag har blivit kemis med alla på hennes jobb. Och nu ska jag verkligen sluta skriva för jag hamnar off topic hela tiden.
Sammanfattning mitt liv just nu; Rädd för moderater, gillar Monki, kan inte leva utan Alle (haha <3), undrar hur Mirre skulle se ut om hon faktiskt var man och glad av träning/ledsen av stillsittande + dålig mat.
Puzz


ate my heart

Jag har inte kunnat andas på fyra månader.

iamundernodisguise

Jag vill att det ska varmare! Så jag bara kan slänga på mig min jeansjacka och gå ut och röka just nu. Utan att huttra ihjäl, det vill säga. För kan, kan jag ju. Åandrasidan har snön en viss charm den också. Men man fryser oftare om fingrarna med den i närheten.


and I'm not gonna live my life on one side of an ampersand

Hahaha, spotifyreklamen för Melissa Horns nya skiva fick mig verkligen att vilja lyssna på den. Texten är synnerligen passande, haha!
Dagen har spenderats i Degerfors, i vår underbara minibuss och på mackar. Det var snö i Värmland och dagen var fin trots lite spel och mycket bänk från min sida. Dock med Lejon vid min sida och då är väl allt helt okej. Vi skrek som de två idioterna vi är iallafall och vi vann. Mycket duktig hejarklacksbänk, må jag säga.
Imorgon ska vi på herrmatch och kanske tillochmed lussa! Lucia liksom, asnice. Och har man australienare överallt måste man ju inviga dessa i våra svenska traditioner, visst? Det blir nog bra.
Egentligen borde jag skriva på mitt psykologiarbete. Men jag orkar verkligen inte. Så jag skjuter nog upp det. Jag kan ju sitta med det på måndagnatt.

Jag mår fortfarande illa, ifall någon intresserar sig av detta faktum.

bad romance

Tränat och gått ut. Snedfylla för första gången sen jag var sjuk. Så NU tänker jag inte dricka på ett tag. Tror jag, jag har trots allt inte haft en vit vecka sen skolan började. Jag vet inte varför mitt liv har en svacka just nu. Men roligt är det inte. Men det måste väl regna för att bli soligt igen! *optimisten*
Så, igår efter träningen gick vi ut. Stina skar upp foten på glassplitter och Nikkis badrum var a mess. Vi gick till Platå och jag var a mess. Jag kom i säng vid tvåtiden iallafall, tack och lov. Så jag kunde gå upp och vara i skolan vid åtta för att gå fackeltåg och jag älskar min skola. Lucia i kyrkan, så fint det är! Kjolen NÄSTAN klar. Så segt det går men timmarna flyger förbi. Vem är jag?
Hem, sova framför serierna på sexan. Sofia kom förbi och vi åt potatisgratäng. Marie kom över och vi tittade på Idol tillsammans ätandes popcorn, Marie åkte hem. Jag och Sofia gjorde lite jag vet inte vad. Nu ska jag sova ty imorgon ska jag till Degerfors. (HAHA)

Konstant illamåendeeeee. Godnatt.

är du lycklig nu?

Jag måste säga att mina små minnesglimtar jag fått från fredagsnatten har varit sjukt roande. Och vissa även oroande, haha! Jag dansade med Hannes på Platås podium och squat'ade med Nikki för ännu ett serioustalk. Jag la mig även under soffbordet när vi kommit hem till Lejon, Maria fick hämta mig där. Och jag puttade enligt Maria ut henne ur sängen under natten. Detta tror jag dock ej på!

I lördags kollade Maria, Lejon och jag på the Reader. Himla bra film alltså, den var nästan värd det HUTLÖSA priset jag hyrde den för. Galet.

I söndags åkte vi till Falköping, jippiejiho. Jag spelade en boll. Tack för den femtimmarsresan och en boll. Bättre än Lejon dock, som inte fick gå in på planen ens. Fyfan alltså, inte okej. Det var iallafall en fin dagsutflykt! Stoj i bilen med saddleclub och världen är faktiskt fin.

Igår och idag har jag dock haft "livet suger"-dagar vilket har resulterat i att jag skolkat från träningarna både idag och igår. Vilket har resulterat i att jag bara ätit, inte tränat. Vilket har fått mig att må ännu sämre. Hej nedåtgående spiral, det var inte igår!
Så i summan av kardemumman sitter jag och lyssnar på Broder Daniel och Dresden Dolls. Kent snart också, WOAH! Fan vad fint. Nu ska jag nog kolla på Glee och bli glad igen.

save yourself

I onsdags skolkade jag från gymmet och fikade med Eliza istället. Vi dreglade över samma kläder för vår klädsmak är identisk och jävligt snygg. Vi drack chai-latte och frös ute i vinterkylan. I torsdags hade jag en lektion, gymmade, sov lite och tränade. Hem och duscha, bli hämtad av tjejerna och åka till stan. Där körde Sofia in en bil och vi handlade sjukt mycket kläder. Lycka på tomtenatt och traditioner alltså!
Igår var vi på museum med skolan och jag älskar verkligen mode och klädsömnad. Nästan så jag funderar på varför jag inte valde hela linjen, haha! Vem hade kunnat tro det? Väldigt fint med moppemeckande Motalabor och perfekt blonda sy-tjejer från linjen. Allt är så bra så det väger upp att jag sticker mig på nålarna hela tiden. Tillochmed hittade en nål i min känga. Det är inte okej, den hade spetsat mig djupt! Håhåjaja.
Efter skolan cyklade jag hem med en kraftansträngning och kollade på tv tills jag åkte till träningen. Träningen var bättre igår än i förrgår då vi tvingades spela volleybolltennis i två timmar vilket ledde till blåmärken på armarna och regrediering. Efter träningen gasade vi hemåt och jag gjorde mig iordning fort som fan. Sen gasade jag iväg till Linnea och Saras födelsedagsfest och glittrade där ett tag innan vi tog bussen in till stan. Väl inne i stan gick jag och Matilda in på platå och stackarn fick betala för mig, haha! Hänga av oss och träffa tjejerna. Gå på toa och gå till Yngves. Jag var upprörd över att det var en ny vakt och att jag behövde visa leg. In och hälsa på kompizarna innan vi drog med oss några till La Scala. Nikki var där och Stina var lycklig och drinkbjudande. En jägerbomb, tequilashots och mycket piña colada senare blev jag nekad fler drinkar för att jag var "för full". Vad är det liksom? Ofta man blir nekad av bartendern i fucking La Scala. Pinsamt värre men det var jävligt roligt. Vi gick iallafall till Platå för att dansa och det var fint. Här blir allt väldigt blurrigt. Det var en blurrig kväll redan innan å andra sidan. Jag minns att jag och Nikki försökte få gratis drinkar av en bartender vid namn Tim. Det gick inte så bra kan jag säga. Jävla suris! Hursomhelst hamnade vi på Burger King och åt MASSA pommes. Och hamburgare också. Brabra med tanke på hur mycket alkohol vi drack. Vi gick hem (jag bar Lejon på ryggen) och sov i en dubbelsäng.
Vaknade gjorde vi också, fräscha tack vare kåda i ansiktet och sköna sängar. Till Subway för frukostlunch som smakade GUDOMLIGT. Sen jumped jag a buss hem och det var fint med buss istället för att cykla.
Jag är fortfarande glittrig men snart ska jag handla mat och sen kommer Lejon och Maria hit och vi ska äta kladdkaka och se på film. Fiiiint.

soon I'll be gone

Åh, jag lyssnar på Broder Daniel och känner mig som fjorton år igen. Är det inte helt otroligt härligt? Jag gillade fjorton ändå, trots att jag avskydde det. Det är dock lättare nu, när the only one I loved, SHE was a superstar funkar. När man bara gillade pojkvaskrar var det så jobbigt, tänka om låttexter och grejer. Så störigt. IF I WAS A WHIRLWIND, I COULD SWEEP HER HEART AWAY.- Ni får säga vad ni vill men BD är ju det finaste.

Träning och foto gick bra och Eliza kommer hit imorgon. Blir jag glaaad eller?! Vi har inte träffats på så jävla länge, inte okej att vi är så upptagna. Verkligen inte okej. Men efter mycket god planering och diverse uppoffringar, så! Och det känns redan innan värt det.

Broder Daniel?! Vad gör du mot mig, jag blir nästan lite deppig.
Då kan man fråga sig om det var Broder Daniel som gjorde mig deppig som fjorton eller ifall jag bara kopplar ihop det? Jag tror inte att jag kan göra annat än tacka dem för att jag tog mig igenom skiten som kallas yngre tonåren. Hejaheja. THERE IS NO TIME FOR US.
Det är ju dock kul att mina kroppsnojor kommer tillbaka!! Tror dock att det är för att jag har ätiit så mycket skit idag och igår, snarare än melodierna i mina öron.
Puss.

Broder Daniel - Sorrow.
ALLTSÅ. Man vill ju bara försvinna in i musiken. Okej, jag ska sluta vara så sentimental.

bygg något vackert eller krossa allt

Jag är ju en karikatyr på mig själv! Läsa snuttigull och jag går och spyr. Boktavligttalat. Eller, hulkar över toastolen. Det kanske inte ens är en 'jag är så less på er'-spya så mycket som en släng av bulimia nervosa såhär på eftermiddagen.

Kort fråga, är Pontiak efterbliven? På riktigt alltså? För han låter ju efterbliven på Spotify-reklamen. Kom igen, hur svårt är det att hitta till Mörtlösa? Idioter för idioter.

Nu ska jag åka till fotografering och träning efter några Gossip Girl-avsnitt i mörkret.
Jag hoppas på Eliza imorgon, djuren tar upp way för mycket av hennes tid alltså!

RSS 2.0