Rathole

Torsdagens spontankväll alltså. Vad kan jag säga?
Fördrinkar och pistagenötter hemma hos mig. Vinglig cykeltur in till stan, vi satte oss på Hostpitalstorget med varsin 7.0'a för att bli värre. På Yngves jag tog en öl. Jag och Lejon började vår cigarett-jakt och vi lyckades som vanligt väl. Maria välte ut min öl och köpte mig en ny. Min tumme blödde och vi träffade australienarna (männen) ute på Ågatan. Försöka få Henda att inte gå hem (det lyckades ett tag..), bråka med Boxy (dumma lilla 2.11 man..) och ha Jasper liggandes på en. Haha på att en polis kom fram och frågade om allt var bra. Sen tyckte hon att vi skulle gå någonannanstans för att ha sex och min rygg dog nästan eftersom vi låg på Platås trappa. Vi gick hem till killarna och jag vet inte hur det gick till. Men helt plötsligt var vi där och mina vapendragare lämnade min sida. Jävla bitchar sa jag. Hejdå och adjö sa jag också. Därefter stapserade/stapplade jag ut. Jag ville inte cykla hem ensam för jag ville inte bli våldtagen (jag älskar hur jag resonerar, varför gick jag ens ut isåfall? och gud, vad hemskt det lät, haha) så jag fick Nikkis kod av Stina. Jag satt i trapphuset och grät ett tag, i telefon med Stina och Maria som jag bara svor åt och TILLSLUT vaknade Nikki och öppnade. Jag placerade mig själv på hennes golv och höll stackarn vaken ett tag. Sen la jag mig i Perlas säng. Vaknade i bra tid med ett par stringtrosor brevid ansiktet. Antagligen använda. Note to self, skaffa Nikki en madrass man kan sova över på. Jag vaknade, gick in till Nikki och lånade kläder samt tackade för mig. Sen cyklade jag till skolan. Enzymtest på lever var inte bra för mitt illamående halv nio men Mirre och Jonathan var bra snälla. Och jag andades in genom näsan, ut genom munnen. Skoldagen ligger som i dimma nu, haha! Men Mirre var en ängel, som alltid, och lät mig sova i hennes knä och erbjöd sig att införskaffa mig frukost. Bästa tjejen, jag blir helt rörd. Hon satt även med mig när jag petade i min lunch x antal minuter. Vid SoF blev jag lite piggare och på Mode och Klädsömnaden var jag nästan helt bra igen! Fredagkväll tror jag att jag spenderade hemma med mamma och pappa. Jag är dock inte alls säker. Jag och mamma kollade iallafall på lite idol, tror jag. Haha, fyfan, mitt minne. Lördag, spela match. Ett helt set spelades och jag dissade alla mina planer för att handla mat och kolla på film med mami. Det var klokt eftersom jag hade träning halv tio. Efter en dusch åkte jag, Maria och Lejon till Tornby i jakt efter klisterspray. Ingen lycka i det sökandet så på matchen i sporthallen på kvällen fick vi klara oss i våra små byxor. 
Idag har jag sytt på min kjol, kollat på lite Super Size Me, gymmat och pluggat svenska. Nu tänker jag kolla på Gossip Girl innan jag hoppar i säng.

Btw, vi vann serien. Är vi bäst eller?!

vad ska det bli av mig?

Är detta ett mystiskt skämt? Har jag inte skrivit på sådär länge? Jisses, va. Jaha. Jag gick en vecka i skolan, nästan. Sedan, för en vecka sen (tiden går så foooort) drog och och Mami till Berlin, åh. Mitt hjärta lugnades och frid i själen. TAMF på Silverfuture och gilla att hur man går utanför heteronormativitetens gränser. Äta mycket mat och dricka många drinkar. Mycket öl. Vara lite full varje kväll. Handla en body för WAY för mycket pengar. Och kläder på Garage för way för lite pengar. Hur nu det kunde vara möjligt. Jag tänker låta det vara där, huvudsaken är att jag hade det sjukt bra. Och det hade jag ju.
Jag kom hem i onsdags, helt åt helvete upp och ner. Köpte Subway, åkte hem och kollade på film med mamma. Åkte och gymmade med Maria och gick på New Moon med Stina. Inte okej att göra så mycket på en dag, haha! Edward Cullen, alltså. Jag dör ju lite. Tycker dock ej om att han springer i slow-mo. Vad hände där liksom? Mycket fånigt, mycket bra. Torsdag och en lektion. Lite filosofi och jag provade skor på Monki. Så snygga men neeeej. Jag måste fan lägga band på mig, jag har ett problem snart alltså. Så jag bjöd hem Saga istället och vi åt mina superbra amerikanska pankakor, fint alltså. Lite tung i magen dock för träning efteråt liksom. Träningen gick fort och hem, äta lite, duscha och dricka drinkar med Sofia och Maria. Girls night out och spontana tjejerna slår till igen. Nu måste jag dock se på Idol med mamma, haha! "Måste". Jag ska skriva om'et sen dock. för det var fint, mestadels. Haha!

don't save me

I torsdags efter träningen for alltså Lejon, Maria och jag till Ica och handlade RedBull, åkte hem och gav varandra en knapp timme till intag av föda, duschande och göra-i-ordningande. Med våra cyklar i mörkret utanför Mobergs och snart utanför Nikkis port. Därinne väntade en Nikki som bjöd på vin och sconesbakelser. Så jävla ljuvlig hon är! Vi poserade med fotbollskillarna, försökte locka Lejons hår och spelade drinking games. Chip-pong och I've never och vi blev ganska fort ganska fulla. -"I don't have time to jack it when we're training so much!" -"I can always make time for that.." och livet var fint. Väl inne i stan gömde vi vår kvarvarande alkohol i några buskar (åh, sådan nostalgi) och gick in på Platå med våra fribiljetter som vi fått av Nya Zeelandarna. In, få stämpel, ut! Jag tror inte ens att vi lämnade jackorna. Eller, jo, det gjorde vi kanske. Eller, ja, det var väl här mitt minne började bli lite fuckat. Vi hämtade iallafall vår alkohol i buskarna och gick hem till Addo. Där trängdes vi med tvåmetersmän och skrattade, mest. Jag har ingen aning om hur länge jag var där men hissresan var nästan hela grejen. Hur full måste man vara för att uppskatta en hiss så helhjärtat? Till Platå! Gud. Jag kom ju knappt in innan de tände ljuset, känns det som såhär i efterhand. Fast nä, så var det ju inte. Jag hann prata högstadieminnen med Nathalie, dansa med det stora gänget, prata med en tysk på ågatan som bjöd mig på cigaretter ett jävla bra tag, bli tagen för en australienare av en australienare (!), ha serious-talk med Nikki under baren, bli kysst i armvecket av en asiat (?), spotta lite i de flesta hörn och göra lite andra liknande omdömeslösa saker. Så när ljuset tändes sa vi; ut-ut-ut! Och ut vi for. Lejon var en biaaatch så jag och Maria sov hos killarna. Det var nog den skönaste extrasängen jag sovit i någonsin. Sova i kläder och smink är ju alltid en hit! Jag vaknade iallafall vid en sjukt bra tidpunkt, 09.12 eller så. Fem timmars sömn är ändå ganska bra. Men eftersom jag började vid tio gick jag till Espresso House och tog en Chai Latte to go och cyklade till religionen i högklackat och gårdagenssmink. Och svettlökar ja, just det. Jag luktade man också, påstådde Häger. Fint liv! Dagen klarade jag av bra, jag var duktig och gick på alla lektioner.
Kul liv att ha träning sen också. Båda tummarna upp. Jag och Lejon hyrde en film, Systrar i jeans; Andra sommaren. Sen åkte vi hem, duschade, åt tacos och såg på Idol. Och somnade framför filmenn. Hon brumbrumade hem i sin lilla bil vid tvåtiden och jag gick som en zombie upp och la mig i min säng.

Lördagmorgon. Nja. Snarare lördag-eftermiddag. Vaknar och har tre sms från Sofia. Bland annat ett "jag kommer och hämtar dig 14.15" och ett annat från 14.15 "jag hämtar dig 15.00 istället". Haha! och eftersom jag vaknade 14.30 blev det ett himla massa spring. Åka bil till Lisa, hämta tröjor, åka till Cloetta Center och få ett Press-parkeringstillstånd. Så jääävla fancy! Så parkera nära, få gratisbiljett och kolla på lite hockey. Men allt har en baksida. Som också var framsidan, haha! På med matchtröjorna och ut på isen med hala basketskor. Fyfan alltså. Så sjukt många som kollar på oss och man ser sitt ansikte på the big screen liksom. Och så mycket applåder. Så surrealistiskt. LHC ska minsann presentera sitt systerlag, minsann. Mitt liv, haha! Vi kollade på två perioder, sen orkade vi inte se mer. Så jag och Lejon åkte till ICA MAXI och handlade mat till söndagsmatchen. Vi handlade så jävla mycket. Vi smög med smink, underkläder och hårgrejer. Och trosor. Dock bara grejer vi tycker att vi förtjänar för våra mammas pengar. Dessutom kommer vi ändå till helvetet. 1 000 kronor slutade vårt shoppingkalas på, tillsammans, dårå. Men ändå inte riktigt okej. Fast jävligt bra. Vi åkte hem med våra varor. 10 minuter fick jag på mig. Sen hämtade hon upp mig igen! Och ut till Stina for vi med Stina och Nikki. Orgasmatron-tävling, tacoätning, och kakbakning. Och serious pratning.

Och tillbaks in till stan ganska fort för upp vid sex gick man imorse. Upp, åka minibuss till Kungälv. Spela. Åka hem. Kom hem vid sex, haha! Borta hela dagen. Vann gjorde vi iallafall. Stort. Yeah. Puss. Sedan jag kom hem har jag ätit, pratat lite med Lejon och pratat mycket med Eliza. Pusssss, ju.
Nu ska jag se på Paradise Hotel eller Gossip Girl. Hoppas på Paradise.

inte riktigt samma kroppar

Herregud. Onsdags med Frida var klassiskt! Hon kom vid femtiden och vi kollade lite på tv och åkte med mamma och handlade. Köpte hamburgare och bakade en KICKASS jävla kladdkaka med mintchoklad. Den godaste ever. Så jävla tjocka, men glada! Vi hade en typisk tvkväll och glappade runt och kollade på en himla massa. Greys Anatomy, True Blood, South Park med mycket mera. Men vi blev trötta och borstade gaddarna och gick till sängs till nostalgi-jämställdhetsgruppen-prat. Vi gick upp vid åtta med frukost och sällskapscykla in till stan och skola för mig. Kort skola dock, åkte hem och sov ett tag. Sova och vakna, åka till träningen. Träna, åka till ICA, köpa groggvirke, hem och duscha. Jag hinner inte skriva om min crazy utekväll nu för Lejon ska åka och hämta upp mig väldigt snart och jag måste byta om först. Men jag kommer skriva om det. För oj vad kul det var! Haha!

hur magiska kan vi vara när vi vet vad hjärnorna består av

Jag går fortfarande runt och ler tack vare helgen. Sweat! var så jävla nice!! Och bakishänget dagen efter alltså.

Igår målade jag klart (!) min projektbild. Det kändes konstigt och bra och jag tycker att den blev okej ändå. Så jävla spot on mitt liv just nu alltså. Kortkort skoldag igår och det är så skönt. Jag tog en fika med Stina på Espressohuset och Nikki kom förbi. Vi blev dock lite uttråkade så vi drog hem till Nikki efter en kort mellanlandning på Netto där vi köpte billig chokladpudding. Aidan kom förbi och drack kaffe och sen behövde jag springa till frisören och cutta en del alltså. Så page-tjejen är jag nu, haha! Jag gillar det iallafall, hittils. Sofia fick hämta upp mig på stan och med gasen i botten åkte vi till träningen. Träning som gick okej tills fysen och häckarna. Det var länge sen jag satt på golvet på en offentlig toalett och grät ögonen ur mig. Häckar alltså, djävulens påfund. Posttraumatisk stress? Något fel på mig iallafall. Och mitt lag är ändå sötast. Åh, de är så stora och beskyddande och trygga. Hem iallafall, lite deppig kväll må jag säga. Men det är inget som inte kan lösas av att färga håret. Så färgade håret I did! Jag kommer dock sakna att vara blond. Jag hade jävligt kul som blond. Men det sitter väl förhoppningsvis inte i hårfärgen..
Idag har jag spelat schack mot Mirre, haft utvecklingssamtal, suttit på Burger King och hängt som tonåringar med grabbarna, spelat ett asnice gammalt spel mot Ola och tränat. Imorgon ska jag gymma med Lejon och träffa Frida. Och dagen efter det är det cheap night! Åh, livet. Tack för att du är så hektiskt, på så vis hinner jag inte tänka på vissa jobbiga saker. För jobbiga saker finns det. Tex att alla killar (och tjejer!) jag finner ett intresse i är out of my leauge. Och reach. Haha, men fantisera har ju jag alltid varit bra på. (gud, vad dirty det lät! jag menar snarare "happy people never fantasize")

Nu ska jag kolla på Gossip Girl och sova. xoxo, haha

när ljusen släcks så ska du vara med

Jag får så jävla dåligt samvete. Ljuga min mor rakt i ansiktet. Men vita lögner är okej. För jag ljuger inte av illvilja, jag ljuger för att hon ska må bra. Så är det. Och det tröstar mig lite faktiskt.
Veckan har varit fin. Jag har köpt nya skor. Och det gör ju mig väldigt glad. Skor som vi alla vet är jävligt fint. Min pappa tog sig friheten att räkna mina skor som står ute i hallen. Han kom upp till 12 par. Mamma räknade det till 14. Jag vet inte vem som har rätt, men de tycker att jag borde plocka undan lite iallafall. Det tycker väl jag också egentligen.

Skolan orkar jag inte skriva om. Men i fredags tackade våra nollor oss med en fest. Så jävla söta, fördrinkar och allt! Det var roligt och fint, jobbigt som utav bara helvete med bussar dock. De är djävulens påfund, jag svär! Eller, grundtanken är väl fin. Men någonstans gick det snett. CYKLA, säger jag bara.

Igår spelade vi match. Vann som vanligt, EHE. Jag kommer få en oerhört chock av att förlora alltså, det var jättelängesen jag förlorade i annat än schack och ukrainsk häger.. På kvällen kom Sofia förbi. Vi drack drinkar och åt cheezballs. Sen droppade även Alle ut när vi var ute och skrattade högt. Efter ett tag kom också Maria. Vi pratade och blev runda om fötterna. Helt utan musik och dans, galet tyst förfest. Vi lämnade huset på våra cyklar (Alle bak på min, dådå) och åkte in till stan. Där var det mer livat! Jag och Alle hoppade in på Yngves för varsin öl. Jag och Emina brände en bibel och folk skrek. Sen skulle jag och Alle kolla läget på SWEAT! och FYFAAAAN, vilken kö. Så jävla sur blir jag alltså.. Bra med förköp om man ändå måste stå i kö och så vidare. Nej, vi var sura men när vi väl kom in var livet ljust och levande. Dansdansdans och livet lekte. Jag och Maria cyklade hem när allt stängt och benen var trötta.

Idag har jag mest ätit. Min mage är verkligen ett bottenlöst hål när jag har druckit. Och fettförbränningen är ju på noll också, jävligt kul. Nejmenja. Jag och Sofia åkte in till stan och åt på Subway med Nikki och pratade skit. Älskarom alltså. Cykla hem lite långsamt och sen har jag bara suttit vid datorn hela dagen. Känns inte så jävla produktivt. Jag har dock skrivit loggbok. Haha, fyfan. Bakisdagar är iallafall fina i min värld.
Imorgon kommer jag inte vara hemma på tolv timmar. Från åtta till åtta. [email protected]. Men jag gillar att mitt liv är som en tvserie. Sex and the City eller något och vi lever över våra tillgångar.

du vet att du fått nog när du vill ha mer

Lördagen var grymt bra. Jag var sjuksköterska och gav folk "alkoholsprutor". Mycket tid spenderades vid Spotify med Henke och Hannes. Jag och Martin slogs också ganska mycket. Slogs som i "GUUD, jag känner inte min haka! HIT ME!", givetvis. Inga slagsmål här inte. Jag minns inte jättemycket av kvällen faktiskt. Alltså, jag har inga minnesluckor men jag kan inte sätta fingret på mycket. Men jävligt fint var det. Åh, min klass!
Söndag var en fiiin bakisdag, vad jag minns. Och igår tränade jag och kollade på tv. Gilla SVTprogrammet "Kanin á la Berlin". Seriöst, så jävla ljuvligt. Övriga kommentarer är onödiga. Och igår började jag på min projektbild i bilden! Jag tror att det blir jävligt nice. Det är riktigt kul att måla iallafall, jag är ofattbart kladdig och bryr mig väldigt lite trots allt. Och med låga förväntningar är det lättare att något blir över förväntan, haha.
Idag åkte jag till skolan tidigttidigt och hade psykologi. Världens hål, vilket jag planerat in! Så jag åkte och gymmade och åt lunch hemma. Med mamma, vi tittade klart på Knocked Up. Sen var det bara att åka in och ha svenska. Och så hem. Och så till träningen. Och så hem. Ett jävla spring har det varit idag, cykeln har gått varm hela dagen! Nu har jag ont i hela kroppen. I princip. Fybubblan. Seriöst, ont, haha! Så nu ska jag lägga min framför tv'n. Eller i min säng. Svårt!

Det är något fel med nerverna i mina fötter också tror jag. Hemskt konstigt.

RSS 2.0