medicine

Haha, vilket liv jag för! Jag har inte hunnit blogga på en hel vecka. Tur att jag knappt har några läsare, annars hade folk blivit sura och grejer.
I veckan har jag tränat, pluggat och tränat. På fredagkvällen dissade jag alla galna grejer vi skulle kunnat göra. Istället handlade jag mysmat med pappa, thaimat, cola och choklad. Spendera fredagskvällen framför tvn var sjukt länge sen men jag tror att det var en bra plan med tanke på att jag gick upp klockan sex på lördagmorgonen. In i en minibuss och vara ute på vägarna halv åtta. Nikki ville verkligen se "a moose". Det gjorde hon tyvärr inte, trots högklassig spaning in i höstskogarna. Direkt när vi var framme i Lindesberg värmde vi upp och spelade. Vi vann första matchen med 3-1 och lunchade med sallad från en pizzeria. Värma upp igen och spela. Jag var så jävla.. förvirrad. Center </3 alltså, haha. In och ut från planen och jag var verkligen inte med och det var hemskt, hemskt! Vi förlorade den matchen med 3-2, vi var jävligt svajiga ändå, jag vet inte riktigt vad som hände. Duscha och åka hem. Jag åkte i lilla bilen hem, så jag har ingen aning om var Förvillelser är. Jag hoppas innerligt att Lejon tog den. I lilla bilen såg vi TRE älgar vid vägkanten. Så jävla typiskt att Nikki missade dem alltså, jag lider med henne! 

Vi var hemma vid sju, ungefär, det var lite stressigt eftersom vi skulle ses hos Petra vid åtta, haha! Men det gick gaaanska bra ändå, jag sminkade mig, bytte om, packade ner tacosås  och alkohol och sprang iväg. Jag och Lejon var hos Petra vid niotiden så det gick inte så fort ändå, haha! Vi åt tacos, lyssnade på musik och kollade/kritiserade mumiens återkomst. Nikki klagar på att hennes engelska blir sämre och sämre av att umgås med oss och jag förstår henne. Vi lyssnade dock på vegemite-låtar och peppade på toastkväll. Jag lärde henne dock säga "Jag peppar" och början av Klappa händerna när du är riktigt glad! Vi kom till "Klappa händerna när du". Hon kan även säga "Jasper är efterbliven", vilket får mig att verkligen se fram emot när aussiekillarna anländer, haha! Vi gick till Platå, vi kom in till stan så himla sent så det är bara Petras förtjänst att vi kom in! Världens bästa lagkapten, jag svär! Jag hatar utekvällar för jag blir så jävla fattig. Speciellt när man är ute med folk som tjänar 20 tusen i månaden. Man får verkligen lite pengaperspektiv. 200 spänn slutade det på ändå, tror jag. Haha, en drink och två lakritsshots. Och inträde, dådå. Nedrans lönehelg, ska aldrig ut på lönehelg igen alltså! Fast vi hade ju himla kul. Och har man himla kul ska man inte tänka på pengarna. Istället tänker jag att det går nog jämt upp, medtanke på hur jag sparar pengar av att ha skrivit på kontraktet jag skrev på i torsdags. Himla bra! Vi träffade mycket fina karaktärer, kom jag på nu när jag tänker på det. En blivande dansk läkarstudent som trodde att vi var studenter. Han blev förvånad när vi sa att det bara var Micki som pluggade, att Petra är 24 och att jag går på gymnasiet. En blivande läkarstudent med tandställning, må jag tillägga eftersom det var hans öppningsfras. Även en kille som tyckte att vi drack asmycket när vi beställde in vår shottallrik på 55an och trodde att vi spelade beachvolleyboll när Stina berättade att vi firade. Även en engelskspråkig som frågade om jag trodde att 70 spänn skulle räcka för ett glas vin på Platå. Herrejävlar, jag hoppas det, sa jag då. Fast på engelska då. Fin kväll, vi var hemma vid fyratiden skulle jag tro.

Så jag var på G HELA DAGEN igår, därför har jag idag bara sovit. Jag tänkte ju plugga lite, men det blev inte riktigt så. Jag gick upp vid ett, åt nudlar, kollade på vem vet mest? men somnade in i halva andra programmet. Sämst, vaknade till någon tysk serie från I love språk som var bra, men då var klockan nästan sex. Och nu ska jag gå ner och äta lite glass och se ifall det finns något fint att se på Comedy Channel. Egentligen borde jag kolla upp vägen till Hackefors eftersom jag ska klippa mig istället för att gå på naturkunskapen imorgon.
Hatar btw att Eliza är i Frankrike nu. Jag har aldrig gillat Frankrike, haha. Nä, fy, hon kommer hem om en vecka liksom. Men livet är jävligt fint.

the Gulag Orkestar

I fredags var jag Lady Gaga och spred glädje i för lite kläder för att det ska vara okej. Fast det var ju okej. Jag hade ju baddräkt. Jag drack drinkar, lekte charader och hoppade studsmatta med Nicole Richie/Sofia Lejon. Jag och Maria cyklade hem till mig för att byta kläder på mig, vi drack melonlikör. Sen kom Lejon och Stina så vi cyklade in på stan. En utekväll sitter ju aldrig fel när man är rund om fötterna. Åh, det var fint. Vi tog Platå och dansade oss försvarslösa. Jag och Lejon smet ut för att röka mentholcigaretter lite ibland och drack mojito. När jag gick där med min limeiga drink såg jag ett välkänt ansikte i the crowd. Seriöst, jag blev grymt glad! Jag kände knappt igen henne, men Julia fick många kramar innan jag dansande iväg igen. Till Yngves! sa jag och Lejon i kör. Vi tog en öl och raggade på killar. Eller, raggade och raggade. Sofia raggade och jag hejade på och tog del av hennes glädje, haha! Sen gick vi tillbaka till Platå, dansade lite till och cyklade hem i den okristliga kylan! Vaknade gjorde jag på lördagen, mer bakis än vanligt. Vid sextiden kom Eliza, vi gick och hyrde film. Två blev det, mitt val och hennes val. Haha, min var sjukt mycket bättre, må jag säga. Håhåjaja. Vi gick och la oss tidigt och gick upp sent. Idag gick vi miste om det fina vädret. Jag gick dock ut med hunden och mamma när Eliza tagit bussen till stationen så jag fick lite höstsol på mig. Galet. Sen tvingade jag mamma och pappa se Iron Jawed Angels med mig igen. Åh. Jag vill slåss. Ut på barrikaderna med mig säger jag bara.
Fast jag ska gå och lägga mig för jag är lite låg i livets bergochdalbana nu. Jag har nästan skickat olämpliga sms hela dagen. Tack självdiciplin. Och jag ska inte skicka imorgon heller, brabra. Bergochdalbanan är ju hög ibland med.

Heartbeat

Jag pratade ju bergochdalbana. Den har varit okej lugn de senaste dagarna! Jag har bara flytit och mått bra bland molnen. Ungefär, haha! Jag vaknade så jävla happy idag. Trött, ofattbart trött. Och hatade alarmet som gick igång, om och om igeeeen. Ville bara ligga kvar i sängeeeen. Det var svårt att ta pendeln hem och gå till skolan. Svårtsvårt, helst hade jag legat kvar i sängen i studentkorridoren hela dagen! Men, plikten kallar. Idag överraskade våra nollor oss. Eller, värst överraskande var det väl inte, men de hade dukat upp fika för ett helt kompani på scenen i trädgårdsföreningen. De är ju så söta! Sjukt mycket fika blev det. Jag mådde lagom illa efter ett tag. Men det var fint. Vi körde även en SVÅR omgång twister, jag och Mirre. Men det var för att Alle och Hanna fuskade med snurren lite. FINT. Åkte hem och kollade på Idol, Gabbe var inte med. IGEN. Imorgon är det alltså. Fast imorgon har jag ju storslagna planer på att klä ut mig till en sjukt snygg brud. Marie med alla sina jävla spexiga kalas, hon är ju för härlig. Så jag ska klä ut mig, då kan man inte kolla på Idol. Vilket hetsigt liv, va.
Nä, nu blev jag trött. Så till sängs med mig!

killin' some

Mitt liv är en jävla crazy bergochdalbana! Det är rätt okej ändå. Dock mår man illa om man åker för länge, vilket jag märkte idag. Huvaligen, för fan. Allt var prima och kolla på skor med Sanna, prima fika med Sanna och boooom, må illa. Bara sådär, som ett slag i magen! Jag kunde ju knappt stå, fett otäckt mannen! Så jag cyklade hem på vingliga hjul fort som attan. Och gick och la mig! Sen har jag inte gjort så mycket. Försökt ta tag i filosofin. Visst, Simon är en charmig man men för i helvete vad seg den här uppgiften är. Och jag har inte ens hittat en artikel! Suck och stön. Imorgon blir det en jävla massa tidningsarbete med redaktionen!  Tumme upp för oss och såvidare. Speciellt diversearbetarna Mirre och Kristin, haha! Jag ser fan fram emot dethär, ni har ingen aning.

Jag tror fan att jag har lite feber, mitt ansikte brinner och jag har ingen aptit. Något mystiskt är i görningen. Nu ska jag leta artikel. Puzz.

give me more

Tillåt mig skratta. HAHAHAHAHA!  Jag är ju så förjävla rolig. Nevermind förra inlägget, ungefär. Jag ska jämt skriva när jag är som mest.. Skeptisk till allt vad livet har att erbjuda. Jävligt snett. Så, snarare, jag vet inte vad jag gör. Ellerjo, jag flyter. Flyter gör jag! Eller surfar, haha! Men jag flyter åt rätt håll och det finns många fina träd att titta på på vägen och allt det där. Jävligt fint. Så, det ska jag säga till er stackare som läser detta och även till mig själv om jag läser detta om fem år. Livet leker och visst har jag mina dalar. Men som världens bästa Alle säger; Det är ju bara de där dåliga dagarna man måste hålla ut. Och jag har inte ens dåliga dagar, jag har dåliga timmar! Puss på Alle och på Sanna. Och på Häger som är så rolig när han är aspackad. Även rolig nykter! Och puss på Arrested Developement för jag ska kolla ett avsnitt innan jag drar mig till sängs. Puss världen, haha!

Nantes

Jag är ju så jävla screwed. Jag har ingen aning om vad jag håller på med. Inte en blek. Fast jag vill inte veta, egentligen, tror jag. För vad jag egentligen gör är ju att; göra min filosofi ordentligt, spela volleyboll, lära mig några grundämnen, titta på Arrested Developement, köpa kläder och klämma in någon fika med mina vänner då och då. Det är vad jag klarar av med mitt tidsschema och min begränsade hjärnkapacitet. Så det är vad jag gör, egentligen. För logiken står över det mesta. Och logiken säger att jag gör något oerhört rätt och riktigt. Och logiken säger att jag ju ändå inte kan gå tillbaka nu.

Fast å andra sidan är det inte ens logiskt att jag har en puls.

Och vilket neggoinlägg dethär blev nu. Jag ska kolla på Arrested Developement nu istället.

alla har vi våra laster

Jag har blivit sjuk. Jippiejiho. Det suger mest eftersom jag inte kan träna. Jag kommer inte kunna träna på hela veckan, liksom. Inte på hela helgeeen. Jag kommer bli helt död, antagligen. Och min röst låter helt förjävlig. Men det är lite fint ändå, alltså.
I måndags tränade jag, för då var jag inte särskilt sjuk än. På tisdagen tränade jag lite barn, men inte mig själv. Och igår var jag på teater, Allt om min mamma. Den var ganska bra, dock ej bästa uppsättningen jag varit på. Fikat med Ebba och kvällspromenaden var nästan bättre isåfall, haha! Menåh, jag är riktigt sjuk nu, jag kunde inte ens gå till skolan. Dock kan jag inte sova mer heller så jag sitter i en jävligt knepig sits.. Eller. Okej. Den är inte jävligt knepig. Jag ska lägga mig och läsa lite och försöka ta mig till Berga. Apoteket och Ica, jag har ingenting att äta här hemma!


were you this heavy when I met you?

I onsdags fick jag lite Eliza och lite frihet från träning iallafall! Hon hjälpte mig sköta hushållet, vi lagade aaaasgod gryta. Grymt god! Vi trodde att det gick utför där lite men vi lyckades rädda skiten, i sista minut ungefär, och den blev grym! Såhär i efterhand minns jag inte alls vad vi gjorde. Handla, laga mat och äta glass. Ungefär, vi tittade nog på TV... Eller film! Jag vet inte, faktiskt! Hon tog sista pendeln hem och det var lite galet måste jag säga. Tordag gick jag i skolan, tog en tur på länsmuseet, hade intervjun med sifotanten och tränade. Päronen kom hem på kvällen också ju, efter fin vistelse i Paris! På fredagen var det fint med skola och träning. Är det en vana eller vad? När jag kom hem efter träningen tog jag en drink och en dusch. Äta lite, dricka lite till, klä på sig lite, sjunga lite och dricka lite till. Och vips var jag nere i trädgårdsföreningen och kände mig bra. Brabra, nollor som badar i fontänen resulterar i stolta faddrar. Häng ute på Ågatan men för snåla för att gå in någonstans. Vad är detta?! Det blev pommes med Thore och Bäck och sen i säng ni! Men himla fin kväll! För inga pengar alls! (nästan.) Wie!
På lördagen vaknade jag sent dock glatt! Spenderade några timmar görandes ingenting! Eliza kom vid sextiden och vi hängde i mitt rum tills det var dags att dra till bussen! BUSSEN! Vad är detta?! Buss?! Jag vet inte vem jag är längre. Och om inte det skulle vara nog; Popcorn till bion! Crazzzzy. Men det var lite mysigt. Och det var ju fint när bruden hällde lite popcorn på mannen framför. Inglourious Basterds var iallafall totalt mästerlig, ja, det var den. Jag rös, log extasiskt och älskar't. Tog bussen hem med ett glatt humör. Gick väl och la oss runt halv ett, ett men vi somnade runt fyra skulle jag tro. Småtimmarna är ju så jävla fina! Vi vaknade några timmar senare och det är ju så jävla trångt i min säng så vi gick upp och åt lite frukost. Sen åt vi glass. Sen åt jag nudlar. Hungriga dagen, hej! Reservoir Dogs och Vem vet mest? Så jävla bra TV och film-söndag. Vi gick till bussen och det gick inte så bra för vi lät bussen passera. Jag vet inte alls vad vi tänkte med där faktiskt. Så vi dödade lite tid, gick till berget och hade picknick. Studera solnedgången och ett glatt litet flygplan som gjorde volter för vårt höga nöjes skull! Jävligt bra. Sen lyckades vi iallafall få henne på den bussen som gick efter, med lite nöd och näppe faktiskt. Tecken eller inte, det var en bra extratimme. Jag och mamma hade lite tjejkväll med te och Maid in Manhattan, ganska fint ändå alltså. Nu ska jag verkligen försöka komma till sängs för imorgonbitti ska jag ta tag i mitt självporträtt igen.

TRY TO PUSH IT

Mitt liv har varit så jäääävla hektistk! Tränade idag och igår och under dagens träning körde jag slut på mig lite för mycket, jag kunde seriöst inte andas. Fan, inte okej alltså. Men det hektiska livet har sina fina sidor! Som att man.. är på språng jämt? Ute med hund, handla, städa, träna, gå i skolan, gå ut med hund igen och så vidare! Dock har alla mynt två sidor, som vi alla vet! Tillexempel har jag inte ätit annat än skolmat, nudlar och färdiglasagne. Inte så särskilt bra! Men det är fint ändå. Idag var jag och hundrackarn ute i skog och snår, det var ganska fint. Nu sitter jag här och mår bra! Trött som satan efter alla träningar och jag råkade på något mystiskt vis lova bort mig i en timme till en sifokille eller tjej som ska prata samhällsfrågor med mig. Face to face! Sjukt va?! Jag vet inte vad jag ger mig in på men man ska ju pröva allt och trots mitt hektiska liv kan jag ju avvara en timme liksom! Ja, ni. Jag vill inte sova men det är inget bra på tv. Och jag orkar inte kolla på något grymt på datorn. Livet är inte lätt! Jag längtar tills imorgon eftermiddag iallafall, det är ju en fin sak..

RSS 2.0