oh, my heart, it's fish out of water

Jag försöker komma överfund med varför jag spyr kaskader. Jag tänker inte spekulera här, jag tänker bara låta er veta att jag inte förstår mig på varken kropp eller själ.
I fredags åkte jag, Elin och pappa för att köpa sushi, galetva. Vi fick bitchblicken av en fulare version av mig själv för två och ett halvt år sen. På Spåret och sov jag tidigt? Jag minns inte. Det gjorde jag kanske.
För på lördagar ska man ju upp i ottan? Volleyboll is the answer och vi vann med 3-0. (mycket ovanligt!)
Hem och äta Elins lasagne, dricka rödvin och sjunga toner från Doktor Kosmos Reportage när man sminkar sig. Åka till Sanna på kalas och ha a jolly good time, faktiskt alltså. Jag vet inte vad jag ska säga om det, jag lekte DJ och dansade samtidigt som alla kollade konstigt på mig. Frös om fötterna ute på balkongen. In Flames och annan oparty dunkadunka spelades istället och jag hade ont i huvudet. Serious talk i trapphuset vilket resulterar i argbiggor iklädda röda morgonrockar. Jag lekte Americas Top Model och koalabjörn på Alle. Samt åkte hem typ, tolv? Konstigt värre. Men vad konstigare är; jag spydde. Jag har spytt på natten efter att jag varit ute och socialiserat mig tre gånger i rad eller någonting. Och jag har inte varit så full. Jag försöker ta det till mitt hjärta och begrunda det. Jag vägde iallafall två kilo mindre imorse än jag gjorde i onsdags. Ja, förstå gärna vidden i problemet.
Idag har jag varit yr, ätit majs och kollat på två filmer. Lost in Translation och Margot at the Wedding. Jag vet att jag är lite sen med Lost in Translation men bättre sent än aldrig, va? De var iallafall bra, LiT är så fin och jag blir så rörd över sånt, oväntat vänskap och såvidare. Hopp i fördjävligheten alltså. MatW (förlåt för förkortningarna, haha) var en av de bästa filmerna jag sett på länge måste jag säga, iallafall i komedi-genren. Så svart och härlig humor. Jag rekommenderar de bägge med ett öppet hjärta.
Jag såg även förra veckans alla Vem vet mest?-avsnitt. Jag vill gärna tro att jag är klokare och mer allmänbildad men den sorgliga sanningen är antagligen att det går ut genom motsatt öra det åkte in i. Jag blir iallafall så himla glad när jag faktiskt vet svaret på frågorna, haha.
Nu ska jag gå och lägga mig i min säng och grubbla över hurvida jag skapar problem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0