Spara dina tårar till nästa krig



Alltså, det skulle vara så fint med hav och bad. Men dagdrömmar åsido, min helg har varit fin!

Rasmus och jag tog en tur på staden, köpte nästan likadana byxor kom vi på när vi kommit fram till my place. Han var ganska mycket snyggare i sina, men ändå alltså. Man kan inte vara bäst på allt. Rasmus var vrålhungrig när vi väl kommit hem efter en fin promenad så vi lagade mat. Två och en halv timme senare var maten ifråga färdig vilket var himla bra tajmat, då var jag också hungrig. Påtal om tajmat så var det detta vi även åt. (HAHAHA, thaimat, alltså. älskar mig själv lite) Jag måste också tillägga att vi åt 7 portioner ris. Varav Rasmus måste ha ätit 5 av dessa. Crazy boy.
Vi kollade på en må-bra-film och sen pratade han om att ta sista bussen men vi somnade istället. På natten/morgonen började han mixtra med sängen, förvirrad Kristin blev jag. Äh. Vakna, han hoppade på buss, jag åt frukost. Anna kom till mig! Vi gick ner till stan, jag köpte en klänning och oj, jag måste sluta köpa så mycket. Åt på Subway gjorde vi också, MMM. Vi gick hem igen, bestämde oss för att äta champinjonsoppa. Åkte och handlade, kom hem. Drack varsin Cosmopolitan under matlagning och kände oss kvinnliga. Bakade bröd också! Dvs, stoppade färdiga vitlöksbaguetter i ugnen, haha. Men soppan blev stört god tillskillnad från min grogg efter Cosmo'n. Eww sa vi. Men den tog slut ändå, haha! Det brukar väl bli så. Earth Hour och jag spelade gitarr och vi hade det fint med levande ljus. Sen blev även vi trötta och sov. Vi vaknade, åt frukost och sen blev Anna hämtad igen, bu och blä. Idag har jag inte gjort mycket, pluggat matte halvhjärtat och joggat. Tittat på tv och dansat till Navid. Fint kan det bli igen. Jag känner att jag borde göra lite mer matte för jag fattar ju inte skiten.

PS. Just fan, vi har ju fått reservplatsen till slutspelet i SM. HAPPY, så jävla bra. Kan vi inte bara spöa allas rumpor väl där och visa att vi är förtjänta reservjävlar?

last day of magic, where were you?

Jag måste säga att jag har blivit en dålig bloggare. Det känns iallafall som det.

Idag gick jag till skolan och hade kulturseminarium. Konst. Älska konst men oj vad jobbigt det är att behöva kunna saker på stubben, ingen betänketid what so ever. Sen riktig historia, vi ska börja med genushistoria nu. Det är det mest intressanta men hej och hallå. Jag har nyss skrivit ett genushistoria-arbete? Jag är liksom lite mätt, iallafall på några veckor, haha. Sen gick jag till skolsyster, kuratorn och cyklade hem. Dog i min säng med tre duntäcken och vaknade av att mamma ville köra mig till skolan igen. Men det var fint för extramatten är så sjukt välbehövlig, det är inte sant. Och det är bra att jag åkte iväg för detta gjorde mig duglig till träning, i mammas ögon. Så, träning. Hjärtahjärta, jag älskar när de filar på ens teknik. Helt oerhört fint, jag kände mig nästan bättre i slutet av träningen. Trött dock, som en gnu.
Hem, äta, plugga psykologi och bryta ihop lite. Heja EmmaB vars anteckningar jag har lånat iallafall, hon förtjänar en puss. Jag borde nu fortsätta läsa in mig på socialpsykologiska förklaringar men jag vill läsa Det Går An.

Jag peppar på imorgon, jag vill skrika sönder mig men fy om de inte vinner, jag kommer gråta, jag svär.
Haha, annars mår jag illa nu och livet är ändå helt okej fint. (ge mig en lägenhet, etta kanske, nu på direkten dock)

hindra det sexuella förtrycket

Helgen kom verkligen som en välsingnelse! Jag var så oerhört slutkörd (inte för att jag är särskilt utvilad nu..) så det var skönt att veta att det inte är mer plugg förrens på söndagen! (.. nu, dvs, haha!)
I fredags hoppade jag på tåget till Norrköping för krama Elina. Vi åt pizza hemma hos henne och groggade glatt. Cami hängde även mycket! Efter mycket klädbyten från Elinas sida gick vi till Hugo, sen gick vi till Otten, sen till Hugo igen! Himla mycket spring, vi sprang även och åt pommes. Sen sov vi lagom gott tre pers i en säng.
Långfrukost och fåniga tvprogram på morgonkvisten är fint, tåget hem var nästan helt ångestlöst!

Anlände hem efter en finfin vårpromenad, åkte och handlade, fixade iordning mig och väntade på finbesöket som anlände tillslut! Öl och singstar, diverse groggar och snapsvisor. Mysiga klubben med onyktert kissande innan vi tog våra cyklar och staplade iväg fina som vi var uppför backen. Cykla och vingel med Marie bak på sin egen cykel! Dock Stina som körare så jag, Lejon och Maria cyklade fint och normalt. Nästan. Hämta ut pengar och få fribiljett till Platå i flytet. Vi släpptes in mot alla odds (20årsgräns är skiten) och Josse jobbade så "HEJ billiga drinkar" sa vi lyckligt. Goda var de också, dansdansdans och bara 100 svenska riksdaler kostade kalaset. Härliga Stockholmare, , läskiga polisen, storebrorskillen med limbo och Per som ingen tycker om. Och så killar som man inte kan linda av sitt lillfinger när man väl snurrat in dem, hemskt att jag måste säga att det höjer självförtroendet. Jag måste komma på bättre, mer Kristiniga tankar så nu ska jag fan läsa en jävla massa Genuskunskap.
Puss på er alla radikalfeminister, idag har varit en dag av endast sovande och våfflor. Lite singstar med mamma och ont mensvärk men oj, dagen är konstig.

Nothing to fear

Mest vill jag slå någon i magen just nu. Jag har himla ont i fingret och jag hittar INGENTING om Amerikanska Inbördeskriget. Ingenting av värde iallafall, av bra källor. Jag är sjukt trött och jag har knappt skrivit någonting. Jag funderar på ifall man ska försöka skriva som fan imorgon på lektionen. Men det lär ju inte gå alls, egentligen. Jag orkar inte att det enda jag associerar till är Borta med Vinden. DET ÄR EN BRA KÄLLA, men jag vågar inte använda den, haha.
Mitt liv är lyteskomiskt. Träningen ikväll var fin iallafall, jag var ganska ur form men ändå! Nu ska jag återgå till min sökande och hoppas på att det går lite bra iallafall. Det skulle vara gudomligt att vara i säng innan 12! ÅH, jag är så trött.

soulsearching

Hej världen och oj vad jag är konstig.
Jag är nästan totalt förlorad i Dantes värld och är lite orolig inför morgondagens redovisning. Jag menar, jag har jobbat med dethär jättelänge?! Galet och oj, jag vill ju göra Åke lite stolt och veta allt.
Idag har jag köpt skor. (IGEN). Någon borde ge mig en smäll på käften alltså, det är fan inte okej längre! Haha! Men, det är iallafall lite motivation i dessa dystra tider av studier. I tell you, det är galet!
Ge mig Norrköping och Elina-fylla eller Stockholm och Anna-deeptalk. Men jag vill ju inte resaaaaa. Jag undrar om Gud skrattar åt mig nu? (fast nu hädade jag vilket kickar mig direkt ner till sjunde kretsen. å andra sidan är jag redan där pga. homosexualitet och självskadan..)

Nej, nu ska jag duscha och fortsätta bläddra i Infernot. (med detta menar jag nu boken, inte mitt eget liv som dock kan tilltalas med samma namn)

Hallonmasken

Sitter i skolan med Alle. Har nyss ätit, det ligger en polarklämma med renkött och FYRA frukter i mitt skåp. Detta kommer bli en lång dag och oj vad jobbigt. Dessutom har jaginte pluggat på mitt franskaprov imorgon heller. Tumme upp bruden!

we'll give ourselves new names

Det är galet hur seg jag är!
Volleybollen i helgen gick ju siochså. Jag var inte med i startsexan och det sved nästan mer än att vi inte gick vidare alltså. Volleybollsjälvförtroendet är i botten. Visst att de som fick vara med i starten är grymma! Men ändå.
Jag har så sjukt mycket plugg denhär veckan och nästa. Jag tänker dock inte låta det komma åt mig, jag ska göra det nödvändigaste och ha himla kul när jag faktiskt inte pluggar. Det är nog en av de sundaste studieplanerna jag någonsin haft. Nu återstår att se hur bra den faktiskt fungerar.

Sjukt trött som jag är så ska jag krypa till kojs nu. Jag har fortfarande inte ställt om mig sedan USA och det känns ju lite segt för jag är ständigt trött OCH hungrig. Imorgon blir'e att ta med sig massa frukt till skolan för dagen kommer vara SÅ lång. Inte okej någonstans.

(Edit; Jag vill förflytta mig till den 27 lite fint och snabbt för oj, vad jag saknar bruden jag ska träffa då!)

Hey boy!

Oj. Jag har varit köpgalningen de senaste dagarna.
Igår blev det skor och väska. Skorna är den högsta kärleken, seriöst! Helt otroligt. Alle och jag svassade runt ett bra tag på stadens gator måste jag säga. Innan jag kom på att, ojfan, min träning börjar om en trekvart. Då hoppade jag upp på min cykel, åkte hem, packade fort som fan, åkte vidare. Träningen var utan tränare men finfin ändå! Duscha som ett lag och jag tappade seriöst tvålen hela tiden. Men det var fint ändå! Gå och köpa Subway och tjejen i kassan var ju sjukt underbar! Äta suben på LVCmatchen och oj vad rösten slets där alltså! Skrik och skrän må jag säga, men vann gjorde de! Himla roligt! När jag kom hem däckade jag nästan direkt.

OCH när jag vaknade imorse var jag så himla trött! Och det har jag varit hela dagen! Jisses! Skola iallafall och jag har så oerhört mycket att plugga på! Ni fattar inte! Helt sjukt är det. Men det ska nog gå bra.. Haha! Efter skolan åkte jag till Ikano. Kom tillbaka 3 300 kr fattigare. Ipod liksom, jag är lite störd. Men tappar man bort sin mp3 på flygplan krävs drastiska åtgärder.
Annars har dagen varit seg och jag är pepparen inför imorgon. Dock är sova i klassrum hatkärlek av ett starkt slag. Jag menar, det är mysigt och sentimentalt! Men det är ju förjävla jobbigt. Vi peppade ju på stuga! Ohwell.
Jag borde fixa med min BCdagbok. Men jag orkar verkligen inte. Men jag måste innan måndag, det är typ asviktigt, blä.

Annars är mitt liv himla fint, jag är pepp på allt som inte innehar resor. (jag är liksom nervös inför imorgon, kuk)

allt du rör blir till moln

Argh! BC-manga ska läggas ned. Så kvällen har spenderats med att kopiera över mina Dagboksinlägg på Word-dokument. Stört jobbigt med tanke på att jag har 275 sidor. Och mitt word fuckade nu också! Oerhörda I-landsproblem.
Och att jag inte vill gå till skolan imorgon för att jag kommer ligga efter så mycket suger.Jag har stängt ned mitt I-tunes för flera timmar sedan men Navid spelar fortfarande. Magi? Nja. Jag tror att min dator är lite dum i huvudet bara.
Nu är jag himla kissnödig och sova måste jag göra också. Imorgon vill jag köpa skor  och en ny Ipod för min mp3 blev kvar i ett gigantiskt flygplan.

waking up to a new reality

Hej Sverige igen och tack för snön!
Jag kom hem igår efter en flygtur med syrgasmask och blodtrycksmätare. Galet. Direkt iväg till Skolan är Vår, jag älskar tillställningen alltså! Helt sjukt härligt. Navid Modiri och Gudarna var peppen och jag var dansant värre. Disco också, fina grejer! Fia och Karro, även Rasmus som spenderade en nattlig promenad samt natten med mig! Vaknade vid två, jisses va! Rasmus sprang iväg med en banan och jag såg på Vänner. Nu är jag hos Saga, vi har pysslat och kompositerar låtar. Hon är himla härlig skulle jag vilja säga! Fast det vet ni ju redan att jag tycker.. Ehe.

Nu ska jag återgå till gitarren!

Mighty lucky

Did I say I burned my nose yesterday? WELL. Helkroppsburned skulle jag nu vilja skriva. AJ! Hela framsidan. Funny, jag sminkade mig grymt yesterday iallafall because my head's like a lobster. Sicksicksick! Long time no see sen jag burned myself this mucho! Annars is Miami nice.

OceanFive

Jag har skavsar och ar lite soltrott. Brand pa nosen. At en Sub tidigare idag, MMMM. Sa god. Jag fattar typ inte vad jag skriver men det ar okej anda. Nu ska jag upp pa rummet och duscha bort saltet i haret for jag har badat i de stora Atlantiska vagorna! Harliga liv sager jag da.

(att skriva utan de tre sista bokstaverna, haha)


Snoris

Hej, jag heter Kristin, fyller 18 ar idag och ar asforkyld. Jag sitter pa ett hotell i St. Augustine, Florida, USA. Det ar inte alls sa varmt men mamma och Elin badar nu anda. Jag ar sa forkyld sa jag ska inte bada men det ar ganska okej. Imorgon aker vi till Miami, vi har varit i Savannah de senaste dagarna. UNDERBAR stad.
Jag ar verkligen lika mycket snoris som Anna eller Elina. Eller, jag tror iallafall att Elina ar en snoris. Sa lange sen jag traffade henne, ojojoj. Anna ar iallafall en snoris, det vet jag. Och Rasmus ar lang och saknad och Saga har gront hair. Nu ska jag inte skriva mer for jag kommer bli sentimental. Jag fick ett fint sms av Lovisa idag iallafall och jag undrar vad Mirre-alsklingen gor nu. Jag at nyss en macka pa ett Cubanskt stalle. Dollarn ar sa hog sa ALLT ar dyrtdyrt ma jag saga. Jag har iallafall kopt ett par shorts och hangslen. Heja mig. Adjo fran mig nu och hall tummarna for att det blir varmare imorgon!

Kuriosa; Det forsta jag gjorde nar vi landade i Miami var att spy pa en toalett. Fin start va? Kuriosa numro 2 ar aven att jag var pa en resturang iforrgar med Maffia-tema och de hade en SJUKT snygg kock. Stod och svettades i saserna! Harligt!

RSS 2.0