you make me lose my cool

Jag äter så ofattbart dåligt. Vad har jag ätit idag liksom? Lite scones! Jag vet inte riktigt, jag är för lat för att laga god och näringsrik mat. Och jag skjuter upp svenskauppsatsen hela tiden. Och om en knapp halvtimme kommer Lejon hit också, då kan jag inte skriva och så vidare. Många faktorer skapar kaos! Fast det är skitfint i köket iallafall! Jag har diskat och städat och jag vet inte vad. Jag är så huslig!

Igår var det Stina och jag dansande i mitt tomma hus, drickandes drinkar. Och helt plötsligt skulle vi in till stan och ojoj! Fulla pojkvaskrar på vägen in och de är ju alltid så underhållande! Men väl inne i stan kom jag inte in på något ställe som jag känner är värt att spendera min tid på så det var ju lite jobbigt. Jag tog cykeln och mötte Eliza istället som var på kräftskiva hos nolle-Louises storebror. Livet är konstigt och litet. Vi tog iallafall och hoppade på cykeln och susade genom stan till kollektivet, där var festen! Woah! Dans, rundvandring och sen skulle vi iväg och hämta Maja. Sen promenerade vi hem till mitt hus där rostade mackor förtärades och sen kröp vi upp i mammas och pappas säng alla tre, haha! Framåt småtimmarna staplade Stina hem och la sig på golvet brevid oss, haha. Hennes version är kanske att jag puttade ner henne, dock. Vi somnade vid fyra-femtiden och vid åtta vaknade jag av Eliza och solljuset. Vi låg och led ett tag innan vi flydde in till mitt mörka rum. Fast vi somnade inte ändå, så vi gick och bakade scones tillsammans med de andra två framåt lunchtid! Sconsen åt vi samtidigt som vi kollade på Mulan och Stina behövde åka hem. Vi tre resterande låg i sängen en timme innan vi gick till bussen. Resten av dagen har varit i en dimma, haha! Jag vet verkligen inte vad jag har gjort. Men nu ska jag iallafall försöka skriva uppsatsen. Det är ju kul egentligen och bilduppgiften är också kul men det är ju så palligt. När man _måste_ göra något försvinner charmen, såsom jag många gånger sagt!

just don't lie to me

Okej, nu har jag inte skrivit på ett tag. Onsdagen blev grymt jävla bra, faktiskt. Högt över förväntan och oro, haha. Rundturer och bergsklättring, kaffe och cigaretter. Och ett himla fint liv! Haha!

Jag tränade för första gången för säsongen i torsdags också! Första bollträningen och det gick helt åt helvete! Det är dock inte så konstigt. Men det var en hemsk, hemsk träning. Jag ska dock ge volleybollen en månad för jag är i princip helt säker på att det kommer bli mycket bättre med tiden! Cyklade hem och pratade i telefon ensådär, tre timmar. Bruden är ett glädjepiller må jag säga.

Och igår, då. Vi hade en lång skoldag som slutade på museum! Jävligt fint. Hem lite fort, sova litelite, äta, cykla till Hanna och röka bakom hennes häck som ett annat pervo som spanar från busken! Vi cyklade iallafall vidare och efter mycket om och men hittade vi till Mickan. Det var segt till en början men blev party efter ett tag, haha! Jag har aldrig, smk i källaren, äggning och annat fint. Som vanligt på nollningen var alla ganska fulla vid en ganska tidig tid och vi skulle åka in till stan igen vid 11tiden. Jag som inte kan lämna min cykel ensam cyklade hem på landsväg och alla bilar tutade som fan. Jag hittar ju inte på cykelvägarna, jag vill inte cykla vilse och bli våldtagen, tack så mycket?! Dumbilar. När jag nästan var inne i stan blev jag stoppad av polisen och jag fick sätta på lyset, gå lite och herregud. Jag hamnade utanför sporthallen med ett glatt humör men helt ensam. Förutom massa folk på telefonen, då. Så jag bestämde mig för att cykla hem, haha! Det gjorde jag, åt rester av en pizza som inte smakade någonting och var himla full när jag gick och la mig.

Nu ska jag uppföra mig som den ansvarsfulla tjejen jag egentligen är och åka och handla. Massa härligheter för mammas icakort. (Kanske inte så ansvarsfullt..) Och gå ut med hunden, förfan! (Ansvarsfullt!)
Sen peppar jag på ikväll! Haha!

dirty town

Det gick ju bra att börja det bättre livet idag! Menäh. Nollningsmånaden borde kanske bli över, haha! Jag har ju för roligt för att tänka på sånt nu, hallå.. Och om man klappar på låren går nog knottrorna bort.
Imorgon har jag sovmorgon, puss på det! Och svenska! Puss på Åke. Jag undrar ifall han tror att jag är inställsam med min kärleksfulla leende. Eller ifall han är vis nog att se! Haha! Och jag längtar tills vi ska ha filosofiiii. Alle vet varför, jävlar.

Imorgon kommer antingen bli en grymt bra dag, eller åt helvete! Haha! Det känns som en bra dag ändå. Sovmorgon och Åke. Kom igen, sen får allt gå som det går och så vidare. Jag är lite pipig dock. Haha, jag dör. Nu ska jag sova, fast jag kommer inte kunna sova. Får lyssna sönder Mother Mother, inatt igen.

Pusspuss, älskar er, puss!

bergochdalvana

Jag är så jävla labil! Men det är ganska fint för jag är ju jävligt glad. Sen blir jag låg ibland. Haha! Men det höga är ju värt det. Jag tror att detta har många orsaker. Imorgon ska jag röka mina sista två cigaretter. Egentligen borde jag verkligen spara en tills på onsdag, då jag kommer behöva denne, känns det som. Jag sparar nog båda, fyfan. Jag som planerat att röka dem med andakt. Ohwell. Idag har jag haft EN lektion! Naturkunskap B. Var god spy på mig. Det verkar ju trots allt intressant och så, det verkar vara mycket medicin, men.. Ragna-Ragnarök gör allt ointressant. Jag skulle gäspa om hon hade en Genuslektion med mig liksom.
Efter vår lektion tog vi en fika på Yngves. Alltid lika fint. Vi blev dock bortkörda och jag förstår varför! Så jag köpte jeans istället. Och vinkade av Elin! (Mitt hus är oerhört tyst nu.) Och köpte minneskort. Sen tog jag och Mami våra cyklar och hade myskväll med pizza, hyrfilm och cola. Jävligt braaaa. Nu ska jag bläddra lite i Veckorevyn och sedan sova.

hisingen luktar gräs

... Igår hade tre "unika personer" besökt min blogg. Men antalet besök var nitton? Jag är väldigt förvirrad, vem.. bryr sig så mycket? Detta är ett mysterium och ifall någon vet med sig att de besökt bloggen många gånger igår så får de gärna kommentera med svaret för detta kommer nästan hålla mig sömnlös!

Ohwell. Igår var jag och Elin på stan som sagt. Vi var bakis båda två och släpade oss runt. Men det kom fram två brudar och ville ta kort på oss till ett streetstyleavsnitt i en blogg. Visst sa vi och var bakisfula. Jag förstår inte hur detta kom sig alls, när man är snygg vill ingen ta kort på en! Men här är vi! http://minteeharmony.blogspot.com/

Idag har vi åkt till Skättesbo och umgåtts med släkten. Eller, en liten del av den. Vi delade upp de saker som farmor lämnade kvar som vi inte tagit tag i än. Jag lyckades norpa åt mig en tavla och en uggla. En liten ruggig porslinsuggla, tyvärr inte en uppstoppad ståtlig uggla, som Eliza trodde. Det hade varit asnice, vad hon än säger. Men tavlan ska jag hänga upp på den tomma delen av min tapet, snarast! Imorgon åker min kära syster hem. Det är alltid lika tomt när hon åkt! Men det är skönt också, haha! Då vet man att man kan spontandra till Berlin när man vill. Fint är det. Jag vill att det ska bli fredag. Eller onsdag. Hihi.

Estupido

Andra bakisdagen för i veckan! Himla och jävla fint, alltså. Igårkväll kanske inte kommer gå till historien som den bästa kvällen men jag vaknade med ett leende idag! För trots att vi fick ringa efter ambulans, trots att jag grät i regnet på grund av dumma Martin, trots att jag skämde ut mig inför mina nollor OCH mitt telefonsällskap senare på natten var det en fin kväll! Jag pratade med fina människor om seriösa saker, oseriösa saker, blev bjuden på öl som jag fick tacka nej till eftersom jag är ansvarsfull och duktig som hellre såg till att mina nollor kom hem säkert och fint. Jag vaknade iallafall med ett stort leende (fina fylledrömmar hade jag också!) trots bakfylla och rester av gårdagens smink. Tummen upp! Jag fick några timmars vila sen skulle jag och Elin visst in till staden för att inhandla nödvändigheter. Nödvändigheter för Elin; Mat och strumpbyxor. Nödvändigheter för mig; Skor. Åh, min baksmälla blev allt lite mindre påtaglig av detta faktum!
Sedan cyklade vi hem för att spendera resten av dagen åt att tillaga Cheesecake och Tiramisu. Det är fina grejer, äta dessa kakor fick jag ju också! Nu sitter jag här och spelar Farmville, oerhört beroendeframkallande, och funderar på när jag ska kasta in handduken och hoppa i säng..


rosa tröjor och blonda hår

Dagen har varit en bakisdag. En himla fin bakisdag i solen med minigolf och fina människor! Vi såg även Nyckeln till Frihet och det är ju så fint att leva trots att jag har sjukt ont i nacken!
Igårkväll var stört bra! Jag antar att vi kanske borde tagit det lugnare och så vidare men efter att ha hejat lite på deras brännbollskillz och lekt lite lekar var ju alla glada och lyckliga! Irländsk julafton och de var ju så snurriga och söta. Glad blir man! Jag råkade även höra nollorna när de tränade på sången de ska sjunga till vår ära imorgon och det lät ju lovande värre! Och imorgonkväll.. Inte okej att fadderisterna är mest pepp och blir fullast. Men jag vågar nog tro att nollorna har en jävligt bra time också, faktiskt! Jag ser iallafall fram emot imorgon och resten av mitt liv!


och du vet inte vad du missar

Och så var nollningen igång! Jag skulle kunna säga "och så var skolan igång", för jag är ju back in school, men det känns mest party alltså! Peppen är hög och nollorna är väldigt spexiga! Man blir ju rörd för mindre.
Jag pepp-fasar även vårt projektarbete. Det kommer bli helt galet bra men fyfan vad jobbigt. Jag har dock sovmorgon imorgon, EHE!
Dålig grej med skolan är att jag fick Bild och Form OCH Estetisk orientering. Va, liksom? Så jag ska byta ut Estetisk orientering mot något... Jag hoppas på kanske konditorikunskap, ifall det finns! Annars något litterärt som faktiskt var min förstahandsval.. Och om inte det går får det väl bli exotiska djur A. HEHE. Påtal om exotiska djur så pratade jag i telefon i över tre timmar inatt. Jag vet inte riktigt hur det gick till faktiskt, när man stod där och borstade tänderna i godan ro!
Så pågrund av gårdagens lack of sleep tänker jag hoppa i sängs nu, trots min sovmorgon imorgon! EHE!

it's really not okey

Jag är nu hemma efter helgens bravader! Trots alla omständliga omständigheter som inte alls var i bra skick var det en hejdundrande festival. Trots ångest var det SÅ SJUKT värt det! Himla fint, alltså!
Fever Ray, Lily Allen och Florence + the machine var band värda att nämna för OJ så jävla bra.
Roadtrip till stadsdelen som luktar gräs, dricka screwdrivers med okänd juice, kissa framför en polisbil och sociteten, äta veganmat och mackor, dansa och vara nära till tårar samt röka-förkröka på balkongen.
Sno filtar, tröjor och bussäten. Himla busiga tjejer väntade även på bussar och sjöng.
Tack för helgen till Alle, Lovisa, Stephanie och Linnea! Även andra glada festivalare man socialiserade sig med.
puss
Jag och Alle, glada på för mycket alkohol och en himla fin balkong.

halleluja

Jag har jobbat med RoseMarys barn två dagar nu. Tio volleybollpass med dessa små ilbattingar på två dagar! Vissa är ju änglar också men det finns verkligen rötägg till ungar! Jag undrar alltid stilla vad som gick snett när jag måste hantera sådana barn. Jag är glad över att jag kan smita till Way out West istället. Dock har min reseångest börjat lite smått. Men ÄH, det får gå. Jag mår dock illa och låren kryper. Men som sagt är det för roligt för att missa! Träffa Lovisa också, liksom!
Fast nu tänker jag gå och sova, jag ska upp tidigt imorgon och åka till stan med Elin. Och kvart i tre bär det av. Jag hoppas verkligen att Lovisa kan skjutsa oss hem så slipper jag lite ångest, skulle jag tro. Btw, Lovisa är sjukt grym i hela wow-sammanhanget. Grymmare än vanligt! Jag blir seriöst rörd. Himla fin är hon!

Det har varit två dåliga dagar med det känns som världen ljusnar, banne mig! Jag ska på sommarens klart bästa festival med min älskade Alle och bo hos awesome-Lovisa. Världen är ju bra fin! (vi ska ju åka dit med bus4u också, mmmmhm!)

Nu ska jag fortsätta läsa bok i min säng.
När Gregor Samsa en morgon vaknade ur sina oroliga drömmar fann han sig förvandlad till en stor skalbagge.

so I stayed in the darkness with you

Jag åkte och badade med mamma, släppte av Elin på jobbet och åkte för att bada! Hela dagen låg vi i solen och simmade omkring bland barnfamiljer och algblomning! Sen åkte vi och hämtade Elin, hängde lite på Ljungsbros bibliotek gjorde vi också. Jag letade efter Förvandlingen utan framgång så jag läste lite ur levande bränd istället. När vi kom hem hann jag knappt andas i mitt duschande, påklädande och stressande ut till Marias bil fylld med mina fina vänninor som väntade på mig. Sen köpte vi glass och brummade iväg till Slaka. Där var det fullt av volleybollfolk som var grilliga och härliga! Pingis, eldsvådor på vår mat, maränger och glass, promenad till sjön och bra-dålig film om killar som vill ha burgare. Åka hem i trångt baksäte och med stjärnorna glänsande över oss!
På morgonen vaknade jag för sent, stressade i mig två knäckisar med keso i solen och cyklade till Moberg för att möta upp med Sofia. Vi cyklade i sin tur till Tinnis och glassade i några timmar. Vi cyklade hem när vi var mätta på sol och bad i innerstan för vi hade ju viktiga saker att ta itu med. Tre timmar senare var jag hemma hos Sofias morföräldrar och tittade på och klagade när hon dammsög en totalt ren lägenhet. Mycket mystiskt. Folk droppade in, vi sjöng lite singstar och drack, dansade och fnissade. Efter mycket om och men (kondomer levererade till sovrum, utskällning till mansgrisar med mycket mer) kom vi in till stan. Vi hade just kommit in på Nationernas Hus när jag fick sms och istället drog och mötte upp med Amanda och Lisa för att ge dessa en guidad tur längs ågatan! När de åkt hem drog vi in på NH igen och dansade oss svettiga! Svalka sig ute lite, prata i telefon i 26 (!!) minuter, det måste sannerligen varit det längsta fyllesamtalet jag någonsin haft! Jag och Maria cyklade hem efter att ha vittnat Lejon bli lyrisk över en igelkott och jag sov himla gott efter två rostade mackor! Nu måste jag verkligen springa för jag ska möta Alle i stan om exakt en halvtimme. Och inte har jag klätt på mig än!

Och nu såg jag att jag blivit taggad på facebook av min syster, en bild från förra lördagen. Jag ser helt vanskapt ut. Haha, dålig mobilbild på klubb, ojoj. Taggar av, haha!


what are you so afraid of?

Det blir alltid värre framåt natten, som de brukar säga!
Äh, jag ligger och läser Hans Olssons "Spelar roll" för andra gången. Himla härlig lektyr, lagom underhållande för mig som jag är just nu! Livet är så jävla konstigt och tiden går så fort. Vadå, är sommaren slut snart? Jävligt mystiskt, seriöst.

Det är väl klart att man saknar saker när världen promt bestämt sig för att förändras? Man vänjer sig vid saker och ting, vänja sig av vid dessa är det enda rätta, det vet vi ju. Man vet ju ändå aldrig vad som händer i framtiden! Seriöst, jag har blivit läskigt optimistisk.

Idag har jag läst, tagit ett kvällsbad och legat ute i solen. Sommardagarna bara springer förbi mig i en jävla fart. Fortfarande inget nytt under solen. Imorgon ska jag och mamma åka och bada, hoppas jag. Det känns bra. Och oj vad jag gillar att läsa, faktiskt. Min syster tog hem morgonpasset-Hannas (<3) bok från biblioteket till mig! Bra med bibliotikariesyster, måste jag säga! Så den ska jag läsa när jag är färdig med Spelar roll. Och det är jag nog snart.
Så jag ska lägga mig i sängen igen och dricka min ramlösa, läsa min bok!

(dagens Bikt!; Jag åt naturgodis idag. Jag har himla dåligt samvete, för allt som är heligt, lite naturgodis dör jag inte av!)
(och jag vet inte om jag biktade min svaghet i att jag åt naturgodis eller mitt dåliga samvete över detta triviala beteende!)

louder than sirens

Jag älskar när saker är jävligt konstiga och man fattar inte varför man gör och känner vissa saker. Eller, jag älskar inte det, jag hatar den känslan. Men jag älskar när man får svaret, helt oprovocerat. Jag fick svaret för mitt beteende och mina känslor de senaste dagarna! Mensen kom idag, så det var bara min vanliga premenstruella hunger och mina normala svängningar! Sjukt fint. För jag har verkligen varit väldigt hungrig! Och väldigt känslomässigt förvirrad och arg! Jag är dock glad över detta för hungern blev bra övermannad och min ilska var vältajmad eftersom jag känner att jag behöver bita ifrån och sätta gränser i mitt liv! Jag blir nästan religiös, tror jag.

Idag är min dag of doing ingenting! Dessa dagar är fina och än är jag inte oerhört uttråkad. Men det kommer väl! Nu ska jag återvända till True Blood och Arrested Developement. Sen ska jag väl försöka börja på Flickan som lekte med elden också. Jisses säger jag! Det är tur att jag har lov för det är så mycket jag bör hinna med!

between two lungs

Igårkväll hyrde jag Closer för den femte gången, eller liknande. Men Lejon behövde se den och jag behövde se den igen. Vi gjorde även en killing fruktsallad och försökte få lite perspektiv på livet genom att vrida och vända på våra obefintliga problem. Hon cyklade hem vid tolvtiden, då såg jag på lite True Blood och fick fyllesamtal innan jag förmådde mig att hoppa i säng vid två-tretiden.

Idag ska jag fika med Svalbardbruden som är hemkommen efter... Svalbard, haha! Gänget också ju, sedan ska jag till möte med LVC och jag vet inte vad. Till gymmet ska vi också men jag ska bara kolla på, är inte riktigt fresh än alltså.

Nu borde jag packa upp och fixa med mina kläder... Fyfan, vad hemskt jobbigt det är, faktiskt. Vid stunder som dessa undrar jag NÄSTAN varför jag köper nya kläder i tid och otid. Men bara nästan.

jump out the window

Idag har jag köpt en klänning och fikat med Lejon! Det var fint och nu spelar jag gitarr i väntan på att hon ska komma tillbaka till mig efter sin löprunda. Nedrans hurtbulle alltså.
Jag undrar även varför jag alltid skriver till Maria när jag är arg? Haha <3 Typ, Saga när jag är ledsen, Maria när jag är arg.
Jag längtar tills fredag ifall livet rullar på som sig bör och snart börjar skolan igen och jag ser nästan fram emot det.

Ladybird

Vi bara dör ju så jävla mycket hela tiden

Det jag vill säga om kvällen är mestadels att det är ju kul att man kan lita på sina vänner. Allt annat är ju oviktigt, att lita på sina vänner är typ A och O i min värld. Men det kanske är jag som är konstig. Att veta var man har sina vänner är ju också viktigt, så jag har lärt mig någonting bra ikväll.

ANYHOW, veckan med Anna var killing. Hon är ju så jävla härlig, bruden. Sola, bada, svulla och leva det glada livet. Drömde dock mardrömmar alla nätter typ, förutom en. Dock var den drömmen så jävla fin, haha! Lite pinsamt...
Igår när jag kom hem drog jag ut med tjejerna och i slutet min syster. Det var himla fint det också! Mitt liv är faktiskt jävligt fint, typiskt att någonting ska behöva dra ner det, liksom.

Imorgon ska jag träffa Sofia också, det känns fint! Livet är ju himla fint!

RSS 2.0