baby, you just died

Jag måste vara galen. Jag är sjukt stressad och nu ska jag passa barn. VA? Hur trodde jag att jag skulle hinna detta? Illa mår jag också. Och fryser! Fyvaligen. Jag ska ta med anteckningsblock så att jag kan skriva en packlista, iallafall.

take it right between the eyes

Idag ville jag inte gå upp ur min säng! Det gick bara inte! Eller jo, det gjorde det ju. Efter ett tag. Men försent kom jag! Och inte har vi någon mat hemma heller! Så det blev bara en yoghurt till frukost. Så jag och Mirre smög ut från engelskan för att kunna äta. Psykologi hade vi också, vi fick en uppgift som ska vara färdig om en vecka. Jag måste göra klart den ikväll, blä. Franska, också en uppgift tills imorgon. Klockan känns som mycket mer än halv åtta och stämningen här hemma är så himla stressad. Vilket gör mig jättestressad! Åh, denna chain reaction.
Efter en fika på stan med Mirre och Hanna (härliga chai-latte!) och även Karin och Linnea tog jag och Hanna en tur på stadens gator. Jag träffade mamma som sa att jag skulle köpa väska. Det skulle jag gärna göra. Men alla väskor är så himla fula på mig!? Jag ser ut som en tant. Enligt Hanna också.

Jag tänker på vad jag ska packa. Mina Ray-Ban's och mina vita skor är allt jag kan tänka på nu. Egentligen vill jag smyga ner min longboard, Lufsen och gitarren. Men nä, mamma skulle upptäcka mig. Jag förstår inte att dollar'n är uppe i nio kronor nu. Ångesten! Fast det kanske är ganska bra för då köper jag bara sånt jag verkligen vill ha. Och nu när jag fortsätter tänka på det så är det ju en jävla massa saker jag vill ha. Nä, nu tänker jag ta tag i min psykologi.
Jag kanske skriver imorgon, efter packandet och barnvaktandet!

Northen Lights

Jag kan bara skratta! Så det gör jag! Ha-ha-ha!
Igår efter skolan tänkte jag ju ägna hela mitt väsen till matematikens värld. Men, nä, Lejon sms'ade på dagen och sa att jag skulle träna med LVC så där försvann ju två timmar bara sådär! Sedan när jag kom hem tog det inte så lång tid innan varken jag eller pappa förstod. Så jag ropade på Elin och ringde Mirre och klagade. Efter 20 minuter hade Elin tid med mig och hon förstod inte heller. Och gammal och vis som hon är rådde hon mig att ge upp. Kom igen, hon hade MVG i nästan allt, hon borde veta! Så upp jag gav, vi kollade på Arrested Development istället.

Så imorse vaknade jag och tänkte att, näva. Cyklade till skolan, skrev prov. Ojojoj säger jag bara! Jag räknade ihop de poängen jag trodde att jag kanske skulle kunna få. Jag räknade till 11. G-gränsen är 21. Jag skrattar dock åt det! (bokstavligt talat, jag satt och fnissade för mig själv under själva provet. jag tror att jag är sjuk i huvudet.)
Två koppar te i skolan, idag också. Skolan ruinerar mig. 6 kronor per dag, vad blir det om året liksom? Det blir inte lite iallafall! Och himla kissnödig blir jag. Lektionerna rullade på och efter skolan åkte jag till Linda och snaggade mig samt trixade till min polisong. Himla härligt alltså! Hem, äta keso och yoghurt (vilket resulterade till illamående) och åka iväg på träning! Bagger hela träningen, himla härligt måste jag säga! Komma hem, äta fisk och sen hann jag inte mycket mer alltså! Nu sitter jag här och mamma trixar med min garderob. OJ vad mycket kläder. Jag undrar hur dethär kommer gå. Jag köpte ju en skjorta och en body igår också. Jag är verkligen dum i huvudet på riktigt. Men jag tycker ändå om det lite. Nu ska jag måla på ett linne och sedan sova. Älska min textilfärg, verkligen!

(PS. Jag lyckades inte frälsa Rasmus. Så jag ska hålla underverket för mig själv.)


6 days to Madness

Det går hundra myror väldigt långsamt på baksidan av mina lår. De klampar, trycker in sina små myrfötter så långt in de jävlarna orkar.

I'm always dumbing up the smart things
And smarting up the dumb things
And knottin' up my shoe strings
And messing up the good things
But did you see the stars last night?
Punctuation for a perfect poem


Jag hatar mig själv för att jag inte räknar min matte.
Och jag diskuterar spiritualitet med Rasmus, nu ska jag frälsa honom.

Jag tittade på det sista avsnittet av Six Feet Under idag. Åh, vad jag grät alltså, jag helt oerhört! Så jävla sorgligt och fint och en hel massa saker. Nu mår jag illa (igeeeen) och funderar på att gå och lägga mig. Jag vill inte vakna och jag vill verkligen inte räkna matte. Dessa saker under tvång, säger jag bara.

önskningar som slår in sker för sällan, det blir någonting mittimellan

Mina fingrar är stela och jag är trött! Saga har varit här i ett dygn nu och det har varit en himla härlig tid för Saga är ju bra. Igårkväll tittade vi på tv samt bilder från förr. Vi åt även delikata varma mackor! Härligt! Framåt kvällningen kom Rasmus även in i mitt rum (utan att knacka, tänk, va!) och ville vara med och leka. Det fick han, vi klippte även hans hår. Eller, jag med Sagas mentala stöd och råd, haha! Det blev iallafall jävligt snyggt, mycket snyggare än innan! Mannen ska ha kort hår, iallafall någon slags frisyr! Sedan gick vi och la oss i vardagsrummet, Rasmus somnade men jag och Saga stannade uppe och pratade om sex ganska länge, haha! Vi åt även nattmacka. Oj, vad Rasmus missade! Tillslut, vid fyratiden blev vi också trötta och slockande i sofforna. Vaknade gjorde jag vid obestämd tid av att Rasmus puttade lite på mig och sa adjö. Jag var helt nyvaken och ovetande av att han ens skulle dra tidigt! Så jag låg kvar ett tag innan jag orkade sätta mig upp och titta ut genom fönstret. Då står han där och vinkar? Jag tror lite att jag har drömt det, men jag vet inte. Jag och Saga hade iallafall en finfin morgon, såg på dåliga TV-program och åt amerikanska pankakor. Omnomnomnom! Jag klippte hennes hår också! Det blev himla tjusigt. Jag försökte även räkna lite matte. Utan mycket till framgång. Vi tog istället en skogspromenad, jag följde Saga till bussen och nu sitter jag (haha, jag skrev ich istället för jag utan att tänka?!) här och spelar gitarr. Ska väl försöka räkna lite matte. Blääää.

har du åkt vilse?

Jag sitter och väntar på Saga som uppenbarligen har åkt för långt med bussen. Hon åker seriöst jämt fel med bussen men hon tar det iallafall coolt, jag skulle på panikångest. Jag hatar bussar! Jag kallsvettas såfort jag ens börjar misstänka att något är fel. Som den gången jag Motalabussen bara gick till Borensberg. Uuuuh, jag mår dåligt bara jag tänker på det och det var inte ens så farligt den gången!
Jag är så äckligt mätt, min morfar kom över på porterstek. Vilket jag åt hos min moster igår också, haha, orkar inte! Älg vs. Fransyska. Nu mår jag illa igen, jag har ju ingen hjärna egentligen. Morfar gav mig iallafall en femhundring i födelsedagspresent, i förskott! Det roliga i kråksången, Elin fick också en i födelsedagspresent och hon fyller år i sommar! Men hon kommer ju inte vara hemma något framtills dess, så. Men väldigt komiskt.

Mamma går berserk här inne i mitt rum, helt otroligt. Nu är det stökigaste i mitt rum typ, skrivbordet. Vilket inte är så konstigt eftersom att jag inte har städat där på iallafall ett år. Jag har ingen aning om vad som ligger längst ner. Någonting jag tänker på med skräckblandad förtjusning.  

I found God in a bag of weed

Jag är så jävla trött.
Igårkväll tänkte jag att; JA, jag ska lägga mig här i min säng 21.30 och lyssna på P3live. Men icke, ty Andreas ringde. Det, mina damer och herrar var himla trevligt! Så vi pratade i tre timmar om allt och inget. Gamla minnen, framtidsplaner, döden och livet! Himla djupt, haha! Så framåt halv ett la vi på för jag var himla trött. Men i min telefon såg jag ett S.O.S så det blev tre timmar till med my favourite. Hon är ju fin och jag somnade med luren i örat några gånger framåt slutet där men det var himla mysigt.
När jag vaknade mådde jag himla illa och det var en pina att äta frukost. Nyss kom mor min in i rummet och började domdera, så nu städar vi lite halvhjärtat och jag känner mig sjuk. Dock hittade jag ett par byxor nu som jag inte sett på länge. De är ganska snygga.

it's the things that you see in the corner of your eye

Nu är jag nyligen hemkommen. Jag är så olidligt trött, begravningar suger sannerligen musten ur en. Jag orkar knappt fokusera ögonen på en punkt, jag bara stirrar omkring. Och om det inte är nog med begravning så är det ju hela tjotahejti efteråt hos min moster och mat, ostkaka och kanske mest energikrävande, BARN. Inte för att de krävde mig på energi så mycket men jag kände ändå av deras energisugarkraft. Jag har frysit konstant hela dagen och det känns som att jag har frysit konstant hela livet lite. Fast så är'e ju inte. Näfyvaligen! Jag är verkligen inne i en liten svacka här och jag ska väl försöka kravla mig upp snart. Innan en vecka iallafall! Orka vara deprimerad och saknig när man inte kan kravla sig undan i mörkret.

why do I want you now that I can't have you?
why didn't I just want you back when I had you back, when I had you.
Sophia Somajo - I-rony

I'll never kill myself again

Och ensam jag blev! Fast Cloud Cult är ju ett himla sällskap i sig. Jag borde gå och lägga mig snart för jag ska upp vid sju imorgon. go and pay my respects. Jag tycker verkligen inte om att paya mina respects. Alltså, givetvis vill jag göra det, men det är så tungt. Jag stör mig även på att mina naglar är så himla korta. Jag måste varit galen som klippte av dem. Jag gör så jävla störda saker när jag mår dåligt. Jag minns den ljuva tiden då jag klippte av mig ögonfransarna, haha.
Jag hatar att titta på tv ibland. Jag läste Niotillfem's blogg nyss och hon skrev att hon hellre lagar mat länge än tittar på skitprogram. Som Two and a Half Men. Och det är ju så himla sant, jag hatar sådant. Den enda gången det är okej att titta på tv är när man mys-tittar-på-tv med någon man tycker om och liksom inte koncentrerar sig på programmet trots att man låtsas att man gör det. Fast åandra sidan är det så oerhört frigörande att bara titta på tv. Hjärnan försvinner ju liksom lite. Nästan som när man spelar volleyboll, fast på ett lite sämre sätt. För när man tittar på tv så försvinner hjärtat lite också. När man spelar volleyboll är hjärtat i allra högsta grad kvar.

(jag önskar att vi aldrig träffats, att jag kunde förföra dig på nytt utan det fula bakom oss)

I could find God if you'd lay down next to me

Än har jag inte låtit andragradsekvationerna in i mitt liv! Det har kommit till den grad att jag hatar mig själv mer än dem. Jag menar, jag har mig själv att hata för mer saker. Om man säger så!

Idag har jag färgat håret på min syster, samt gjort klart min tröja. Cyklat till Mitch och spelat Guitar Hero där, cyklat till träningen. Tränat och var kall hela tiden, jag är aldrig varm. Åh, så symboliskt. Nejmen, skämt åsido, jag trodde att jag skulle sträcka mig som bara fan. Det gjorde jag inte. Jag cyklade hem. Jag åt lite. Nu mår jag illa och hoppas att Rasmus kommer hit efter hans träning. Han gör antagligen inte det men jag vill verkligen inte vara ensam, huvaligen. Jag funderar på att faktiskt räkna matte. Men det funkar inte riktigt, jag mår bara sämre av det, tror jag.

Egentligen orkar jag ju bara ligga och stirra i taket.

seven days ago the earth could have eaten me but, I'm still alive

Tog jag tjuren i hornen och räknade matte? Näe. Jag kollade på Six Feet Under och tränade istället. Och efter träningen gick jag hem till Marie och åt tacos och umgicks med laget, laget alltså! Vi spelade även MIG (MIG alltså! <3 Dock var det bara jag och Lejon som tycktes uppskatta det fullt ut), dansade och sjöng till Spice Girls och sov. Åh, jag drömde det mest underbara drömmen som jag inte tänker berätta om för det var bara så att jag satt på en viss persons säng tillsammans med denne. Det känns som den ultimata händelsen i mitt liv.
Vaknade iallafall med ljus i ögonen, åt dinkelgröt och lite för många mackor och tog en promenad med Rebecca hemåt. Det är redan onsdag, alltså har halva sportlovet gått och inte har jag pluggat någon matte än. Panik och ångest. Och en liten förundran, varför i hela världen gör jag såhär mot mig själv?

Ty, ack jag måste alltid förstöra allt fint.
(vi borde träffats om tio år, gift oss och skaffat barn)

I'll ask if you'll be my sweet.

Jag är så jävla konstig. Jag har så många sjukt roliga saker att göra varje dag inplanerade och jag gör dem och är glad. Sen blir jag ensam och världen blir som en ballong som släpps på luft. Det är ändå en bra sinnestämning för jag har iallafall roligt och det är ju sånt man minns senare i livet. Hellre bergochdalbana som det är nu än en medioker livets-karusell.

Jag har kommit till insikt angående att Cloud Cult är mitt favoritband.
Så är det. Simpel insikt må ni tänka. Men nej, säger jag.

Nu ska jag ta tjuren i hornen och faktiskt räkna matte. Jag får kväljningar när jag tänker på det men det är ingen acceptabel ursäkt, egentligen. Jag välkomnar er med öppna armar in till mitt liv, andragradsekvationer.

and I wondered why it burned

Jag har ett hel-lustigt humör. Och det behöver inte vara en bra sak.
Hjälp, rädda mig ifrån den här farliga världen. Så skrek jag. Åt olika håll. Elina svarade och Elina är fin. Jag hatar att vi båda är för psykiskt labila för att ta tag i att ses oftare. Jag tror iallafall att det är därför.

Jag har en konstig klump i magen som säger mig att jag aldrig kommer att bli riktigt lycklig igen. Och de klumparna är ju ingenting man vill baka bröd på precis. Därför ska jag nu ge upp och förlora mig i L word istället.

You'll be a hummingbird, and I'll be a bumblebee.
And we will fall in love in our new skin. We will talk all night about our philosophies.
As we lay wondering what comes at the end. I hope I meet you again.

PS: Jag hade en stört svag kväll och pratade lite med Rasmus. Nu ser jag verkligen saken från ett nytt perspektiv, visst är det fortfarande jobbigt men på ett ganska nytt sätt. Jag känner mig mycket som sången i fetstil fortfarande men Rasmus är bäst. DS.


I've got bruises on my knees for you

Jag gör en undersökning där de frågar mig hur många mejeritillverkare jag känner till. "Kor".

Inte blev det hel-lag i lördags heller! Så vi förlorade hårt men det var himla roligt måste jag säga! Det är ju oftast roligt alltså. När jag kom hem hann jag inte göra mycket innan Mirre och Hanna entrade mitt hus med glada leenden! Dock entrade de inte mitt hus med de drinkgrejer de skulle ha med, de suger, haha! Tur att jag tänker på allt då! En sjukt härlig kväll spenderades mestadels i min bastu där vi drack fina drinkar och hinkvis med vatten men blev lika berusade trots det! Ut i snön i bara trosor och rulla runt är grejen! Efter några glada timmar i bastun gjorde vi iordning oss lite snabbt och tog en fin, vinglig vinterpromenad till stan. Dock fastnade vi i kollektivet med Emelie och Sara och Mirre och Hanna drog och köpte mat utan mig vilket ledde till en ledsen Kristin som kände sig riktigt övergiven på alla hjärtans dag. Inte för att det är en ovanlig känsla den 14 februari direkt men ändå liksom! Men de kom tillbaka och jag åt en fjärdedels sub, MMMM. Jag och Sara kollade även lite på Bruce den Allsmäktige eftersom den hade gått på TV tidigare och oj vad bra den är alltså! Glada tjejer och en vattenpipa. Sen åkte jag hem, hohohihi!

Söndagsmorgonen var o-bakis vilket var väldigt bra eftersom att jag skulle spela LVC-match senare. Och det gjorde jag, eller mest satt jag ju på bänken givetvis. Men jag spelade halva sista set, jättenervös men oj vad roligt! Fick skjuts hem av Maria, åt lite rester, pratade lite med Lovisa, tog en SNABB dusch och klädde på mig. Cyklade som en dåre till sporthallen där jag träffade Rebecca! Herrmatch och jag hade musiken. För uppenbarligen är jag uppskriven som ensam musikansvarig, ojoj säger jag bara. Men när den matchen hade vunnits av hemmalaget cyklade jag hem i kylan för att vänta in Saga! Hon var glad och vi köpte pizza och kollade på Ringaren i Notre Dame. Så det var finfint och vi sov länge! Jag sover alltid så sjukt länge med Saga, längre än normalt!
Idag vaknade vi och åt en frukost under MIG-spelande, sen gav hon sig iväg och jag tog cykeln till min barnvaktsfamilj! Oerhört härliga barn må jag säga och modern till dessa var också väldigt mysig! Vi fikade och sedan sprang barnen ifråga iväg med mig och skulle visa att de kunde läsa och jag lekte krig med treåringen. Sen blev min pistol ledsen och fick sova. Jag känner att detta är mer givande för mig än för barnen! Haha!
Nu sitter jag och tar emot filmer från Rebecca från helgens match och väntar på att klockan ska slå "tid att åka till träningen". Dock får inte detta hända alltför snart eftersom att jag ska hinna äta lite gröt först, men ändå!
(ja, jag känner att min blogg är oerhört tråkig, men det är väl jag också antar jag)

Helgens låt; The Saint Valentines Day Massacre - My Awesome Mixtape


att ha så många akilleshälar

Nu tänkte jag skriva mitt arbete som jag hade gjömt bort men så ringde Rasmus och pratade med mig i en trekvart. Herrejässanes.
Nu har jag skrivit iallafall 300 ord. Jag är pepp på matchen imorgon, dock var det jättelång tid sen vi spelade med full-lag. Jag är även pepp på matchen på söndag. Dubbelmatch är ju alltid lite jobbigt egentligen.
Jag borde verkligen få gå och sova, jag börjar få huvudvärk. Men nej, du! Ingen rast, ingen ro. Nu ska jag återgå till mina klimatfrågor. Intressant ämne men i tvång blir vadsomhelst pest.

ladda den med stråkar och med sorg

Jag har blivit köparn. Ett par skor och en BH igår och idag en kjol och två linnen. Vavava liksom. Men det är härligt!
Provet gick okej, kanske tillochmed bra! Man vet ju aldrig förrens man får tillbaka det liksom.
Efter skolan åkte jag ner till stan för att träffa mamma, luncha med kinabuffé. Det är faktiskt lite usch på det för det blir ju en jävla massa mat, trots att vi åt sjukt mycket grönsaker så hade jag den tyngsta magen på jorden när vi åkte därifrån, jag trodde att jag skulle dö, haha! Sen åkte vi till Maxi för att handla och det är ju så himla mysigt må jag säga. Köpte sockerdricka för jag litar inte på Hanna och Mirre och jag är peppen trots 700 ml vodka och inte 1400 ml som vi hade trott, haha. Det blir fint och jag är lite stressad för jag ska träna klockan 18.00 och nu är ju klockan halv. Påtal om ingenting också så ska jag träffa min barnvaktsfamilj på söndag! Jag vet att de som läser dethär antagligen tror att de läst fel. Men alltså, nej, jag ska uppenbarligen vakta en fem- och en tvååring. Jag var oerhört skeptisk först men egentligen, jag kan vara en del i någons uppväxt och förändra någon! Förhoppningsvis till det bättre.. Jag är lite orolig dock, jag kan ingenting om barn. Bäst är det väl att låta instinkten kicka in i detta fall.

Lovley noice

Godermorgon! Idag ska jag skriva prov. Jag pluggade igår. Jag är lite nervös. För kom igen, jag pluggade? Går det inte bra nu vet jag inte när det gör det! Nu ska jag springa. Gah!
Ett prov idag, sen ska jag och mamma gå på stan. Och ikväll ska jag träna. Ojojoj! Härliga lejvet!

my heart is beating like a jungle drum

Idag har varit en så slapp dag! Men det känns väldigt okej med tanke på att det inte blev så bra sömn inatt! Saga tittade förbi och skolkade från träningen med mig, istället pratade vi och spelade gitarr. Och så kom ju Rasmus förbi också! Vi la oss ganska sent och Rasmus fick en madrass på golvet vilket lämnade mig och Saga i min 90centimeters-säng. Jag tycker om min säng men det är inte okej alltså! Så jag vaknade nästan hela tiden, slog i ryggen i kanten på mitt sängbord en gång vilket var väldigt smärtsamt. Saga var dock bra att ha som kudde måste jag säga. Hon var dock inte ledig idag så hon gick upp med tuppen, dock utan mig och Rasmus, vi är sämst! Jag hade världens sämsta samvete när jag vaknade, hon hade fått fumla runt i mitt rum i mörkret och allt! Och utan frukost blev hon! Jag och Rasmus sov iallafall gott till klockan halv tio, haha! Rasmus åkte tidigt och det enda ordentliga jag har gjort är en tur till ICA för att handla.
Men det har varit en glad dag, min pappa ringde och berättade om Charlestown och att det är 25 grader varmt. Åh, Georgia! Åh, Rhett! Haha! Jag har även vigt dagen till pluggning. Men det blev inte mycket av det. Jag undrar vad som är fel på mig! Ingen självdiciplin någonstans! Men jag antar att utan motivering, ingen diciplin! Det var dagens visdomsord.


take my tounge, go have some fun

En dag av uppgångar och fall. Och en liten uppgång såhär på slutet!
Det hela började med att jag vaknade med solen i ögonen en helt vacker vinterdag! Tog en lång dusch och åt en långsam frukost. Cyklade till skolan med ett stort leende på läpparna, hade en "pratlektion" på engelskan så jag, Mirre och Hanna planerade bara fina saker och diskuterade Gaza-kriget. Jag tycker ändå att det är så häftigt att känna någon med sådan insider-insyn. Visst tror jag att den är förvriden (förlåt Mirre <3) men ändå. Så, fina fisken där, tjejerna är ju helt underbara måste jag säga! Så Hej! sa jag till Rasmus och tog en slirig promenad ner till Katedral. En helt okej franskalektion och livet lekte ändå liksom. Sen kulturhistoria och jag fick bara G på provet? Kablam och dagen blev dålig. Så jag åkte hem, tröståt blomkolsgratäng och var allmänt bitter. 3 avsnitt Six Feet Under blev det ikväll och det är ungefär det. Sen kommer här den andra peripetin mina älsklingar, jag har fina planer med Rasmus och Saga! Jag kan egentligen bara tänka på alla fina planer så borde jag bli glad. Men, nä, jag har egentligen mest ångest. Mycket ångest har blivit en del av mitt liv ska ni veta! Ojoj! Men jag ska jobba bort det! Woah!

PS. Nu mår jag inte bra längre, haha. Jag hoppas att jag ska få mens snart, annars är dethär verkligen inte okej. DS.

perfect fall

Detta har varit en sannerligen exemplarisk söndag!
Jag har inte gjort någonting! Vi var säkert lite småchockade sen farmors bortgång igår så jag och Elin har; vaknat, ätit frukost, kollat på ett avsnitt Arrested Development, sovit middag, ätit lunch, sett 4-5 avsnitt Six Feet Under, gått och handlat, ätit våfflor, spelat MIG, ätit middag. Och nu sitter jag här! Jag vill verkligen tatuera mig och att det ska vara ungefär den 28 februari. Hihihoho och oj vad livet är bra konstigt. På ett ganska bra sätt ändå!
Nu tror jag att jag och Elin ska kolla på ännu ett avsnitt av Six Feet Down. Det är väl bra allt härligt när man fastnar i en serie, tycker ni inte?

when water comes to life

Efter en natts väldigt orolig sömn klev jag ur min säng och åt frukost med min syster. Vi hade planerat att åka till farmor och det gjorde vi. Vi kom dock försent och jag orkar inte dra detaljer mer än att jag antagligen kommer att minnas den här dagen hela mitt liv. Iallafall nästan hela mitt liv. Nu är jag helt utmattad så adios.
Jag vet iallafall vad jag ska ha på mig på hennes begravning.

I think it only made it rain the more

Dagens bisarra fakta;
Jag kissade ett kilo efter att ha druckit en kanna te.
Alltså, det är inte ens ett skämt. Jag vägde mig innan och efter.
Och decimalerna var lika både före och efter, kan jag säga. Jag är fascinerad och lite äcklad.
Mest fascinerad, jag menar, KISSA! ETT KILO! Woah! Okej, jag ska släppa det.

Dagen har varit väldigt medioker.
Tittat på Six Feet Under med Elin, haft två lektioner. Nu kollar jag på stora klädkedjors hemsidor och är så sjukt shoppingsugen! Fult ord men jag är det! Jag ska vänta tills jag befinner mig in some big mall. DÅ ska shoppingmonstret i mig få komma ut och bränna hela mitt sparkapital. Jag funderar dock på en liten blå kjol tills dess. NEJ skriker mycket i mig. JA skriker resten av mig. Jag tror att jag lägger det på is ändå.

Nu har diskutionerna angående vad vi ska äta ikväll startats och hey, jag kan inte missa den och tvingas äta vad som helst!

we take of your training wheels

Mitt huvud tar kål på mig. Men imorgon måste jag till skolan, jag ska ha med mig historian hem. På tal om historia så såg jag på the other Boleyn girl ikväll. Väldigt bra, och educating. Och DET gillar vi ju! Jag tycker dock att det är så oerhört otäckt med avrättningar så jag vet inte vad! Men det har ju med vad vi läser om historian nu, brott och straff. Det får mig att tänka på hur sjukt intresserad jag var av häxprocesserna när jag var liten. Och det får mig i sin tur att tänka på att jag läste saker jag skrivit i min BCdagbok för tre år sedan. Jag skrev roliga saker jag, Soffan och Lejon sagt på lektionerna. Jag skrev om ångestfyllda kvällar som jag faktiskt kommer ihåg in i minsta detalj även idag! Helt otroligt.
Nu blev jag påmind om (av mig själv, visserligen, men ändå) att jag måste skicka in mina IV-val. Så det ska jag nog göra nu och sedan ska jag hoppa rakt i säng. Jag ska ju faktiskt till skolan imorgon!


I take time.

L word alltså. Säsong sex alltså. Alice är så jävla jag alltså! Och lite Jenny. Men det har jag ju alltid sagt! Helt underbart.
Jag har sett två avsnitt, ska se det tredje nu. Jag tänker inte avslöja något, för det är elakt men; WOAH girl! Så bra.
Jag dricker även rött blåbärste och äter mörk choklad. Mmmm. Pappa kom även hem nyss och konstaterade att jag har feber. Jag tycker att Elin borde komma hem snart så att vi kan fundera ut vad vi vill ha för mat. Justjustjustnu är livet heltokejfint.

when the day seems lost from the start, you must follow your heart



Ananas och Apelsin-juice från Brämhult är ju fint. Fast jag får olidligt ont i läpparna.
Valnötter är också fint fast jag tror att jag inte tycker om valnötter längre.
Inatt vaknade jag många gånger. Jag har börjat göra det på senaste. Så sen när jag vaknade av min väckarklocka så tog jag beslutet att stanna kvar i sängen. Eller nej, men jag gick inte ut ur rummet. När jag somnade om igen drömde jag att jag åkte något Shinkansen-liknande tåg, som knappt hade väggar. Det gick oerhört fort iallafall. Och det var i NYC och vi skulle till Central Park för att ta en promenad men Central Park hette någonting på tyska. Jag orkar inte med mig själv, vad försöker jag bearbeta med den här drömmen liksom?
Igårkväll hade jag planer att gå och lägga mig jättetidigt men jag fastnade med min gitarr vid datorn. Sen fastnade jag på flashback och behövde diskutera tråden med Rasmus. Jag gillar dock när man kan sitta vid datorn, tillsynes ensam och skratta högt. Tekniken, tekniken.
Det blev ingen promenad igår som jag planerade, jag funderar på att ta den idag istället. Om jag orkar, vilket jag antagligen inte gör. Jag funderar även på att se en film idag. Om jag orkar. Vilket jag antagligen inte gör. Jag funderar även på att läsa lite. Och det kommer jag nog orka. Kanske. Jag är ju inget big fan av kriminalromaner egentligen. Det kommer säkert sluta med att jag bara kommer ha spelat gitarr idag ändå. Det är dock bättre än ingenting.

Now would be the time to see; your time here is limited

Herrejävlar i min lilla låda. Igår var en dålig dag och likaså är idag. Jag har ingen ork överhuvudtaget och ångest över att jag inte rör på mig! Så jag ska nog ta en promenad snart ändå, eller när det har blivit mörkt kanske snarare. Jag har iallafall blivit gitarrspelande! Jag hoppas att Elin vill måla med mig ikväll lite kanske. Måla är ju himla härligt. Så jag håller tummarna lite passivt. Idag hade vi fransmän på besök på franskan. Det var väl det enda positiva med dagen. Och inte ens det var särskilt positivt! Jag sov en himla massa när jag kom hem iallafall. Det är ju ganska skönt.
Nu orkar jag inte skriva mer skit här! Jag funderar på att läsa. Iallafall inte sitta här mer. Gud vad jag är deprimerande!

Dagens låt;
For your love - Marching Band

Love for Sale

Denna helgen alltså. Fina grejer, fina grejer. Jag tog a ride till Sixtorp. Eller nä, det är inte ens i Sixtorp. Det är ute på landet så in i helvete så det heter inte ens något. Det var iallafall helt bra, vi gjorde smoothie, målade, spelade gitarr och pratade. Klappade katter. PRATADE! Asbra. Sov gjorde vi ju också, en hel del! Söndagmorgon, vi hann knappt vakna förren Rasmus ville ha oss i stan. Goda vänner som vi är åkte vi in och var "smakråd" till en tröja och åt godis. (Dock ej jag! *duktig godisförbudshållare*) Vi satt och ugglade i sporthallen innan herrmatchen som jag för EN gångs skull inte skulle jobba på! Wiho! Men nä, jag behövde sköta musiken ändå. Bara jobb och slit! Men det var ju okej, jag menar, I'm a sucker for... vissa saker? Äh. När jag kommit hem efter 25 minuters frysande väntan på min syster såg jag på Holiday. FILMEN ALLTSÅ, så himla bra! En av de bästa romantiska komedierna, lätt. Och alltså, Jude Law. Jag måste bara säga. Så himla snygg. Jag orkar inte. Hur kan man ha ett så perfekt sammansatt ansikte? Bortom mitt förstånd.

Idag är det en simpel måndag. Jag väcktes tidigare än nödvändigt av en stor rosa lastbil/truck med en rosa elefant på som blinkade rött in i mitt rum. Visst har jag ett surrealistiskt liv? Så ned med persiennen och tillbaks till sängen.
Tre lektioner denna dag. Ingen var väl helt otrolig. Varken positivt eller negativt. På engelskan skämde jag ut mig när jag pratade om att ha sex med handskar för att inte få könssjukdomar. På franskan så tog jag min fröken för att fråga mig vilket år det är istället för vilken dag. Seriöst, hon sa ÅR! GAH! Och på kulturhistorian sms'ade jag mest med Rasmus. Vi har förövrigt storslagna planer.
När jag kom hem sov jag lite, blev väckt. Pluggade idéhistoria, såg på Arrested Development. Nu peppar jag Emmaboda som utavbara fan. Bob Hund-släppet var klirret i klacken som nu fick mig att bestämma mig. Jag ska dit, jävlar i min lilla låda. Nu vill jag se på mer Arrested Development samt sova för imorgon släpper väl helvetet löst som vanligt på tisdagar.


RSS 2.0