moskva tror inte på tårar

Det är så mystiskt att förra veckans problem kan vara så olika denna veckas problem. Eller, för exakt en vecka sen mådde jag ju bra och hade förra veckans problem. Och denna vecka har jag helt andra problem. Åandrasidan ändrades problemen över tre dagar kanske. Igår stannade jag hemma och stirrade i taket och in i tv'n. Idag är jag i skolan igen, jag väntar på filosofin. Jag borde gymma idag men jag tror att jag tar en promenad och köper tyg istället. Och cigaretter. Jag är verkligen lite av en zombie nuförtiden.

kulspets och omdömeslöshet

Jag är så olidligt trött. Min hjärna och min själ orkar inte mer, seriöst.
Jag spår ett mentalt break-down. För nu önskar jag nästan att jag blir överkörd av en buss eller något så jag behöver ligga på sjukhus ett tag och inte tänka alls. Inte behöva träna. Och det är inte ett tecken på god psykisk hälsa, jag har inte ens hunnit blogga på en vecka. Denna vecka har jag varit i Norrköping och träffat Eliza samt sett Martins band spela. Det var så fantastiskt underbart. Jag har bastat med mina tjejer, tränat varje dag förutom onsdag och gått ut med tjejerna. Jag har haft filmkväll med Lejon och tittat på Terminator med killarna. Jag har gått på teater.
Och nu orkar jag inte. Jag orkar bara inte.

fyll mig med luft igen!

Dålig dag idag igen! Jag är inte gjord för dessa dagar. Och för att pigga upp mig gör jag ytterst dåliga saker. Eller, ytterst och ytterst, det var väl lite melodramatiskt sagt av mig. Men dåliga saker som får mig att må bra för stunden men kommer ligga som ett klet på mig imorgon. Klet eller ett tomt hål i magen. Jag är så korkad.
Bra sak är att jag gått till och från skolan, det ger ett visst mått själafrid.
Jag har ett fyrkantigt ansikte och gluggiga tänder. Ja, detta är en dag av självmedömkan.
SJÄLVMEDÖMKAN KAN DRA DIG NER I HELVETET! HATAR'E!
Nu ska jag fortsätta plugga religion och jag kommer bli helt störd i hjärnan.


I guess we'll forget the sound

Ingen träning idag och det känns jättekonstigt. Jag tror att jag kanske har lite feber, vilket suger lite.
Jag försov mig en timme i morse, himla bra gjort! Vilket ledde till att jag fick skjuts till Ljunkan i blött hår, haha! Jag är så oerhört superpepp på mode och klädsömnaden. Jag längtar till fredag så jag får fortsätta sy och bli klar! Och jag är så grymt bra på att komma på idéer också. Genomförandet är väl lite sådär men i min hjärna är det helt solklart. En fin promenad upp till skolan med ett kort stopp på Åhléns för att fixa håret och sminka mig, haha! Lite håltimme med lunch och blabla och naturkunskap. Så oerhört ointressant med lipider och triglycerid. Hoppa på en buss hem och de nya busskorten suger så hårt så jag plankade visst hem. Men hey, det är okej för mig. Sen har jag bara sovit, kollat på Family Guy och följt med mamma till affären. Och ätit upp Alles och mina kakor. Tjockisen! Nu funderar jag på ifall jag ska sova eller plugga religion. Jag gör ju helst ingetdera. Jag vet dock ej vad jag vill göra. Gud, jag blir så apatisk när jag inte får träna.


du har gått mig i blodet igen

Skolan är här igen, på gott och ont. I torsdags masade jag mig dit för betygssnack i två ämnen. Och så hem igen. Gå, gå, gå. Jag hatar halkan lite och jag hatar att åka buss. Då blir det till att gå. Tur att jag har mina tjejer som kan skjutsa mig till träningen och hem. Jag kom hem, åt mat, duschade och tänkte gå och sova. Men näva. Ut gick vi istället! Predrinks hos Nikki och polisen kom och gjorde oss sällskap. Mycket trevligt och konstigt. Vi kastade ut the boys från fönstret och allt var kaotiskt. Väl inne i stan med öl på 55an och dans på Platå. Jag hatar Platå så himla mycket. Men vi var glada för stans snyggaste kille gav oss rabatt på dricka't. Jag och Maria är ansvarsfulla tjejer, så vi pussade och sa hejdå till alla vid halv tvåtiden för att sova. Dock väcktes vi på morgonen och tog en fin roadtrip med bagare som skrattade åt oss vilket resulterade i att vi missade första lektionen. Men till andra dök jag allt upp med gott humör. Religionen ägnades åt att lista ut vilka djur alla är, en av de bästa lekarna ever. Och så målade jag alla som djur också, ytterst underhållande! Alla förutom Henke som kan vara vilket jävla djur som helst. Han är en mystisk man. Staden och framtiden med kaffe och en kul film. Vi älskar ju Niklas! Broccoligratäng till lunch och jag hittade ett par fulsnygga skor som jag inte ska köpa. Sen tog jag bussen hem. Blev upphämtad av Maria och hjälpte Nikki flytta. Hennes nya lägenhet är så jävla nice! Där vill jag spendera alla mina dagar, ungefär. Världens bästa byte. Och inga hemska rumskamrater! Efter att ha chillat lite åkte vi vidare till träningen. På kvällen var det lugna gatan med famlijen och Martin framför På Spåret och Let's Dance! Jag ska banne mig se Let's Dance nu, åtminstone tills Gudrun åker ut.

Så vaknade man på lördagsmorgonen, åt sin frukost och åkte till matchtillhållet. Springa och löjla sig och sitta på bänken. Vara inne två bollar och göra ett misstag och anse att livet suger något oerhört. Förlora med minimala marginaler vilket gör att mitt misstag kan varit den bristande länken. Åandrasidan gjorde hela laget tillsammans 47 misstag, så jag har väl i gott sällskap. Jag kom hem, duschade och deppade lite framför tv'n. Deppandet resulterade i att jag välkomnade Alle endast iklädd morgonrock och en bister uppsyn. Hon gjorde min kväll ljus, iallafall. Med vegankakbak och vaniljcola. Och senare öl och cigaretter ute i minusgrader på Yngves uteservering. Tack gud för värmelamporna, dock. Fintfint och vi läste även horoskop i våra inköpta damtidningar. Och året ser sannerligen ytterst lovande ut, vilket är glädjande. Sjukt fin kväll iallafall, som avslutades med te och Pulp Fiction med Pappa.

Idag har jag endast haft mensvärk, förkylningshuvudvärk och en skärande apati! Jag har börjat städa mitt rum och tittat på skittv och gråtit lite. Min mamma har tröstat efter bästa förmåga och gett mig piller och värmekuddar. En exemplariskt miserabel dag!

letsmakelove

Igår var en helt fin dag! Lite sovmorgon eftersom träningen började vid elva och sen gick jag och Lejon till Netto för att inhandla mat till Nikkis australiensiska frukost. Hem till Nikki och äta, sjukt gott. Seriöst, grymt gott! Må det vara eftersom jag var så hungrig men jag tror ändå att det var himla gott utan hungern. Heja Nikki alltså! Så kollade vi på firestorms och barn som blev attackerade av ormar på youtube och jag är rädd för att åka till Australien, haha! Iväg till träningsmatchen herrarna spelade, vi luktade så jävla mycket matos. Och tog många fina bilder! Efter det gick jag och Lejon till Nikkis lägenhet och tjuvlyssnade på samtalet i köket. Det var helt stört och folk var sådana jävla bitchar. Så nu har Nikki flyttat ut, haha, så jävla skön. Vi promenerade iallafall iväg till gymmet, efter ett upprört samtal med Nikki, och gymmade. Gymmade, dansade till Lady Gaga samtidigt som marklyften och hoppade hopprep. Galet härligt med ett helt tomt gym måste jag säga! Efter detta var jag helt trött, så jag åkte hem. Åt mat och kollade på Cold Mountain som var ganska bra! Sen sov jag! Och drömde hemskt jobbigt, vilket resulterade i att jag inte kom upp ur sängen förän vid två idag. Huvaligen. Och idag har jag bara kollar på Simpsons och Du är vad du äter. Och läst Death Note. Hemskt oproduktivt. Sen tränade jag på kvällen åandrasidan men jag borde verkligen städa. Men det ska jag skjuta upp nu också och spela Sims istället! Woah!

vidare, vidare, utan vidare

såg jag dig med någon på en perrong, livet är sånt
jag tänkte bara tyst; jaha, där är de.
plötsligt var jag redo att gå vidare och vidare för mig betydde nästa, nästa, nästa tjej.
rörelsen av farten, jag fick smak för den, där har du orsaken till allt som hänt.

Jag tror att mitt nyårslöfte är att chilla lite. Förfan. Eller inte. Annars har jag bara mina "vanliga" nyårslöften. Fail på mig som kan ha samma varje år eftersom mina framsteg inte är enorma.

Nyår, då! Herregud. Jag pusslar fortfarande med minnesbilder från natten mellan åren. Jag hade iallafall middagsbjudning här för mina älsklingar och vi lagade mat tillsammans. Nikki var galen och viftade med knivar och gav order á lá Ramsby. Efter mycket om och men (och iordninggörande, som vi också gjorde tillsammans) kunde vi äta och det blev gott över förväntan. Nu blev jag sugen på pepparsås bara för det, haha! Nejmen, det blev gott och vi drack och pratade långt inåt natten. Not. Vi åt efterrätt och tog bussen in till stan vid fucking tiotiden. Fast åandra sidan började vi fem. Ohwell. När vi kom fram till killarna välkomnades vi iallafall av Erik som lyfte upp oss, en och en. Så jävla obehagligt att bli lyft. Jag kan äntligen förstå hur Alle känner sig när hon ska sitta i folks knän. Några minuter senare spydde han dock som en kalv och däckade i sin säng. Och han var inte ensam, haha! De stora grabbarna kan inte hålla inne spriten och klockan var inte ens halv elva. Fint var det iallafall, vi var hos killarna ett bra tag. Satt i trappan och konverserade, 'mhm'ade åt tråkiga tanter och tillsist ville Sofia till sina klasskompisar. Så, Maria och jag, goda vänner som vi är, följde med henne. Men väl där satt hon bara och pratade men Aidan, som vi faktiskt lämnade hos killarna. Så jag och Maria spenderade tolvslaget med Sofias kompisar, haha! Det var fint iallafall, pussas och se på när Jonathan halvt hade ihjäl sig själv genom att smälla raketer med sin cigarr. Röka cigarr och halsa champange.
Jag och Maria stampade/halkade tillbaka i vredesmod! När vi kom in till killarna var nästan allt utrymt, vi satte oss med Jasper och Ben ett tag. Drack Jäger. Det är här kvällen blir ännu suddigare. Och saker man aldrig skulle göra nykter och herregud men vi är ganska chill ändå. Vi bestämde oss för att dra vidare (?) men vi hamnade hemma hos Jasper, jag och Maria. Och Jasper. Där sov vi någon timme. Men var mest vakna. Gudars skymning. Sofia kom efter några timmar. Och några timmar efter gick vi därifrån. Jesus. Men vi hade Vegemite med oss. Vi väntade på en buss i en tjugo minuter som tog oss hem till Maria där vi drack varm choklad, åt vitt bröd och sov i soffor. Det var fin sömn. Sen gick jag och Sofia hem. Fin början på året ändå, trots vissa snedsteg.
Den första januari var speldag med moster och kusin. Mycket roligt spel, det är ju härligt när man är i lag också! Heja mig och Elin! Och idag var jag tvungen att gå upp i ottan. Träna, äta kinabuffé med the immature och träna en andra gång. Dubbelträning  och jag är nu helt slut. Nu verkar mamma och Elin vilja spela M.I.G. också. Men de ska de väl få! Trots att jag ska upp och träna imorgon också.
Nu låter det verkligen som jag tar det nya året på allvar med nyttigt liv och allt det där. Men, näalltså, jag gör inte detta frivilligt, obs, obs. Helst vill jag sovaaaa. Snart fyller Maria år! Då blir det party tror vi. Men om en vecka är det seriestart. Då blir volleybollen mitt liv, kan jag säga och förvarna er om. Allsvenskaaaan. Nej, frågesport och te nu. PUSS.  

RSS 2.0