du har gått mig i blodet igen

Skolan är här igen, på gott och ont. I torsdags masade jag mig dit för betygssnack i två ämnen. Och så hem igen. Gå, gå, gå. Jag hatar halkan lite och jag hatar att åka buss. Då blir det till att gå. Tur att jag har mina tjejer som kan skjutsa mig till träningen och hem. Jag kom hem, åt mat, duschade och tänkte gå och sova. Men näva. Ut gick vi istället! Predrinks hos Nikki och polisen kom och gjorde oss sällskap. Mycket trevligt och konstigt. Vi kastade ut the boys från fönstret och allt var kaotiskt. Väl inne i stan med öl på 55an och dans på Platå. Jag hatar Platå så himla mycket. Men vi var glada för stans snyggaste kille gav oss rabatt på dricka't. Jag och Maria är ansvarsfulla tjejer, så vi pussade och sa hejdå till alla vid halv tvåtiden för att sova. Dock väcktes vi på morgonen och tog en fin roadtrip med bagare som skrattade åt oss vilket resulterade i att vi missade första lektionen. Men till andra dök jag allt upp med gott humör. Religionen ägnades åt att lista ut vilka djur alla är, en av de bästa lekarna ever. Och så målade jag alla som djur också, ytterst underhållande! Alla förutom Henke som kan vara vilket jävla djur som helst. Han är en mystisk man. Staden och framtiden med kaffe och en kul film. Vi älskar ju Niklas! Broccoligratäng till lunch och jag hittade ett par fulsnygga skor som jag inte ska köpa. Sen tog jag bussen hem. Blev upphämtad av Maria och hjälpte Nikki flytta. Hennes nya lägenhet är så jävla nice! Där vill jag spendera alla mina dagar, ungefär. Världens bästa byte. Och inga hemska rumskamrater! Efter att ha chillat lite åkte vi vidare till träningen. På kvällen var det lugna gatan med famlijen och Martin framför På Spåret och Let's Dance! Jag ska banne mig se Let's Dance nu, åtminstone tills Gudrun åker ut.

Så vaknade man på lördagsmorgonen, åt sin frukost och åkte till matchtillhållet. Springa och löjla sig och sitta på bänken. Vara inne två bollar och göra ett misstag och anse att livet suger något oerhört. Förlora med minimala marginaler vilket gör att mitt misstag kan varit den bristande länken. Åandrasidan gjorde hela laget tillsammans 47 misstag, så jag har väl i gott sällskap. Jag kom hem, duschade och deppade lite framför tv'n. Deppandet resulterade i att jag välkomnade Alle endast iklädd morgonrock och en bister uppsyn. Hon gjorde min kväll ljus, iallafall. Med vegankakbak och vaniljcola. Och senare öl och cigaretter ute i minusgrader på Yngves uteservering. Tack gud för värmelamporna, dock. Fintfint och vi läste även horoskop i våra inköpta damtidningar. Och året ser sannerligen ytterst lovande ut, vilket är glädjande. Sjukt fin kväll iallafall, som avslutades med te och Pulp Fiction med Pappa.

Idag har jag endast haft mensvärk, förkylningshuvudvärk och en skärande apati! Jag har börjat städa mitt rum och tittat på skittv och gråtit lite. Min mamma har tröstat efter bästa förmåga och gett mig piller och värmekuddar. En exemplariskt miserabel dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0